Új hozzászólás Aktív témák

  • k.

    őstag

    Ne tudjátok meg basszus.Most nézem a hellovaiot és 220 egy Sony netbook(vaio W).Hát basszus ha ez itthon ilyen drága lesz(állitolag hivatalosan itt nem lesz) akkor mehetek ki austriába érte.Jó még kb fél év ha lesz egyáltalán de a farkangyalnak van kedve kimenni azért.Minden esetre nálam ugy néz ki ha február fele gép lesz akkor inkább egy netbook és még jópár sony cucc(PSP PS3 BRAVIA és egy 500gbs vinyó a mostaniba) mint hogy egy komoly vaiot vegyek.A blu-ray irok ára megy le ugyhogy azt majd késöbb 30 körül veszek hozzá.Mondjuk eddig is van 15 eredeti br film itthon és még azért szeretnék jópárat.
    Szóval most ugy néz ki ugyan annyibol több mindent hozunk el majd mert ezeket amugy is szeretném és ugy összeszoktam a 2 év alatt ezzel a kicsivel hogy még lehuzok vele 1-2 évet:D.Tudom addigra elavul már-már most is sztem- de amire használom elég lesz. :) .
    A játékkal egy hónapja nincs baj mert vettem PS2-t szoval netezésre meg töltögetésre és a sulis dolgokra(amit majd áttolnék a netbookra) ez is elég.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák