Új hozzászólás Aktív témák

  • pinnacle

    nagyúr

    válasz Dr. O.K. #60019 üzenetére

    Igen, próbáltam, de nem lehet formázva beilleszteni. Mindegy, tényleg mindenkinek más beállítás tetszik. Én még régről úgy emlékeztem, hogy érdemes minden képjavítót kikapcsolni, de most a Normálon annyit változtattam, hogy Semleges-Meleg, Színtelítettség 60-50, igaz kicsit "fotoshopolt" látvány, de a minden kikapcsolt nagyon fakó mellette. Család észre sem vette, hogy más a beállítás. Egyébként szinte minden adáshoz külön beállítás kellene. Most is volt olyan TV adás, ami nem tűnt színezettnek.
    Arra viszont nem találtam beállítást, ami a stuttert, juddert megszüntetné. Valakinek sikerült, esetleg "szappanopera mentesen"? Panasonicon az első mp-ben rángat, de utána kisimul. Régi Panasonicon csak BFI volt (érdekes módon ott nem lett sötétebb a kép bekapcsoláskor), ez a Tisztaság a Motinflowban, az újabbon meg csak IFC van, ez az Egyenletesség.
    Nem tudom, hogy Oled TV-nek lesz-e akkora fényerejük, mint a LED TV-nek. Ennek a Sony XH9505-nek nagyon erős. Érdekes, hogy nem 1 hanem 5 lépésenként lehet szabályozni. Tényleg hasznos a fényerőszabályzó, kikapcsolva állandóan állítgatni kellene.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák