Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz TomBoy1986 #8641 üzenetére
Belemegy az BIOS támogatás nélkül is. Csak működni nem fog jó eséllyel..
-
HERR Z
veterán
válasz raul560 #8650 üzenetére
inkább fejsd ki mit vársz el egy laptól e szempontok alapján:
- kell e int vga vagy sem( hd 3200, ergo nem fox crysisezni rajta) -740g-t már hülyeség venni, lesz olcsó 780g-s lap hamarosan és az előbbi még csak nem is am2+ -os
- mATX legyen vagy full atx
- hány sata kell
- kell-e firewire
- hány pci cuccot akarsz beletenni
- integrált hangkarit akarod-e használni
- mennyire akarod tuningolni a rendszert
- és mennyit szánsz rá......csak hogy tisztábban lássuk mit is akarsz, mi lenne az optimális
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz raul560 #8645 üzenetére
Megéri megvenni, ha egy stabil gépet akarsz amit nem tuddsz tuningolni. Nekem volt ilyen lapom, 4200-es x2-vel, azért el lehetett vele móklászni Sőt furcsa mód, az aszusz lapban hajtott 3600-os brisbane, amit 2.5G környékén járattam, 1 szikrával se volt gyorsabb. Külső vga-t is lehet belepakolni, kb 10k bruttóért árulják most. A vga teljesítménye kb egy 64 bites fx5200-éhez hasonló.
Technikai infokat találsz a GB oldalán, ha itt el tudnád olvasni, ott is menni fog..._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
TomBoy1986
veterán
válasz #65675776 #8652 üzenetére
Úúú erre nem is gondoltam... biztos dísznek szánja
raul560:
Annyi önnállóság igazán lehetne benned, ha már nem azokról érdeklődsz, amiket linkelt, hogy beütöd abba a (ide jelző jönne, mégpedig csúnya ) google-be a lapot amit keresel, vagy a gigabyte honlapján rákeresel.Amúgy a 790-es lapokat leszámítva Bon3ss középkategóriás lapokat linkelt
[ Szerkesztve ]
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
raul560
tag
Szia! háát most van egy akció! És 41-ből
egy GIGABYTE GA M68SM-S2L alaplapot
512 DDR II-es 800MHz-es rammal És egy AMD AM2 4400 DUAL CORE Procival! Ez igy komplettPci cuccot csak egy hangkarit tennék bele! Meg egy Videkarit ha nem vállik be az integrált! Sata annyire nem fontos,mert a nem fontos a Firewire,és engem legfőképp az érdekel hogymennyi rammal lehet turni ezt az alaplapot? Köszi a válaszod! -
Chaser
legenda
válasz raul560 #8656 üzenetére
Tessék apa, látom nem megy ez neked GB kiszemelt lap tech. info..most nézem, nekem nem is ilyen volt, hanem még az nf430-as szériából egy lapocska..azt írja 6GB ramot tudo fogadni a lap, azt ne kérdezd hogy 2 DIMM-el. Még ha 8-at írtak volna...na mind1, 2x2-t biztos belepkolhatsz, 512-est véletlenül se vegyél, 2 gigásat 8k alatt kapsz újan, ha arra nincs píz vegyél 1 gigát.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz raul560 #8658 üzenetére
Ahogy a kollega mondta..nem éri meg.
Veszel egy GB 740G chipes lapot, 14-15k újan, hozzá egy 4200-es x2-t, dobozosan 13k körül van, meg veszel hozzá 2GB-os kingmax ramot 8k-ért, aztán majd ha lesz zseton még 2-t. Vagy veszel 2x1GB Geil ultrát, 10-11k körül van újan...lehet számolni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
raul560
tag
Értem! Köszönöm a választok! Akkor elmondom mit néztem akkor ki!
ALAPLAP: Gigabyte Ga-Ma 78Gm-S2H
PROCI: AMD ATHLON 64 x2 5000+ AM2 Box
És még 2 gb ddr2-es ramot! ÉS ez igy kijött durván 44-ezerbe + a postaköltség! Szerintetek ez jobb összeállitás lenne? Érdekelne hogy az integrált Vga teljesítménye mien lehet? Segitsetek! Köszi!
És ezt bele tudom tenni ATX házba? A 300-as Táp elég neki? -
HERR Z
veterán
válasz raul560 #8663 üzenetére
ez sokkal jobb összeállítás, jobb a lap minden szempontból, erősebb a procc,és több a ram
a vga erősségére van pár teszt neten, hd 3200 néven fut, ergo lasabb mint a hd34x0 széria
300-as táp akkor elég ha fsp, ha nem az akkor szervált egy olyat, 350-es fsp pnf-e már van 5-6k körül
és jah, be tudod tenni atx házba[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz raul560 #8663 üzenetére
Az int vga telejsítményéhez:
R690G (aka x1250) telejesítményét,ami a HD... onboard elődje itt megnézted AMD Power ettől a 780G csak erősebb lehet.
Az FSP 350PNF-et én is csak ajánlani tudom,saját és az általam összerakott pár gépben is ez adja a kraftot,teljesen stabilan és hibamenetesen.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
raul560
tag
jojo oké elhiszem nektek! Csakkérdeztem! Ti tudjátok jobban!
-
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
raul560
tag
Nah megvan a végleges Config!
Alaplap: Gigabyte GA-MA 78GM S2H
Processor: AMD ATHLON 64x2 5000+ Am2 Box
Ram: Buffalo DDR2 2-GB 800-MHz
Merevlemez: Samsung 250GB HDD 16MB SATA 2-es
Tápegység: FSP 350W
Kérlek irjatok hogy szerintetek milyen! Előre is köszi! -
Chaser
legenda
Mi baj a 740G-vel? Ha őrült tuningot és am2+ procit nem akar, akkor bőven jó. Persze a 780G nem sokkal drágább...
szerk: #8674 raul560: 250-es samsungból a 250HJ típust vedd, igaz 8 megás, de gyorsabb mint a 16-os, ráadásul hallkabb is..ne kérdezd mért, csak vedd meg
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
Az élet kegyetlen .
-
Balinov
titán
válasz as_Rock #8679 üzenetére
Ezekszerint.És ezt AMD Power régen csinálta,nemtudom,mostani driverekkel,procikkal mi a helyzet. Sztem ha kint veszek gépet,tuti 780G-st veszek egy erősebb procival,meg 2x2gb rammal,azt majd utána egy combos vga.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Oliverda
félisten
válasz Balinov #8678 üzenetére
A referencia lapon lehet. Kíváncsi vagyok hogy ezek az új 790FX-ek már ugyanúgy 55nm-en fognak-e majd készülni mint a 780G és 790GX. Mondjuk aki nem akar ultrabrutál Crossfire-t annak a 790GX jobb választás lesz majd szvsz.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
- = Zk = -
félisten
Üdvözletem Mélyen Tisztelt PH!
Eme konfigot hoztam össze pár PH!-s főgépész segítségével:
- GIGABYTE GA-MA790X-DS4 mint alaplap
- AMD ATHLON X2 AM2 6400+ Black Edition proci
- RADEON HD3870 X2 1GB VGA (típus egyelőre kérdéses,én a Sapphire-ra voksolok)
- 2*1024MB Kingmax TinyBGA 1066MHZ
valamint Zalman CNPS 9700LED...
szerintetek megéri?játék és pár év tartósságra...
segítségeteket előreis köszönöm
üdv!
Péter
U.I.:én egy 600W-os tápra gondoltam ezekhez....kérlek ebben is segítsetek[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nesa
veterán
válasz - = Zk = - #8685 üzenetére
A Kingmax ramok helyett inkabb valami mast vegyel szerintem.
-
finest
addikt
Ha CF-et is tervezel az Enermax 525W Pro82+ 20-24k bruttó 2x6 és 2x8 pines Pci-e csati van rajta. Enyém Nándiktól van.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
diablo1984
veterán
jó az, kingmax ebből kuka, ebbe már circual ram kellene(illene...), a tartósság meg manapság, háááát, olyan nincs! szövegszerkesztésre van, de játékra nincs!
-
tacsk0
aktív tag
Hello
Egész jó cfg a ramok amiket írtál az kuka...
Sztem inkább ezeket válaszd Crucial Ballistix Tracer
Nekem is be procim van 5000+ meg ds4 lapom... Sapphire szerintem jóválasztás...
De tápból minimum cheiftech vagy hasonló márka ezt a ramok miatt mondom h ne Codegent v valami hasonlo csodát vegyél bele!!!De amugy jo a cfg...
Üdv tacsk0
-
- = Zk = -
félisten
köszönöm uraim...
cfg átépitve az ajánlott ramokra" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Gyuri27
félisten
válasz - = Zk = - #8696 üzenetére
[link] itt a ph-n keresd nándika bazárját (az aláirásomban pl)
Amd - Radeon - Ryzen
-
Chaser
legenda
Egy 400W-os FSP PNF elég lesz, ha nem akarsz CF-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest