Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Na emberek lehet nándikánál ámuldozni.
Ill ezeket is ajánlani Sapphire PC-AM2RS780G, Sapphire PC AM2RX780. Egyik szemem sír a másik meg üveg.Amd - Radeon - Ryzen
-
katt777
félisten
Lassan búcsúzom...
Itt egy Phenom BE teszt.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Gyuri27 #8504 üzenetére
Visszatérek a gyökerekhez egy E8400-zal. Nincs AMD-s alternatívája, az AMD-s lapom meg, hát..., és az 580X (meg az ATI) CF-hiányosságaival is tele a tököm. EP35-DS3 lesz. Játékokban meg nem sokra megyek egy lassú 2 magosnak számító Phenommal.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Oliverda
félisten
válasz Gyuri27 #8504 üzenetére
Jó helyre.
Ez a Sapphire AM2RX780 egész normálisnak néz ki, és az ára is nagyon barátságos.
katt777: "Játékokban meg nem sokra megyek egy lassú 2 magosnak számító Phenommal." - LOL! Viszlát
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Gyuri27
félisten
A gyereké papi!
Bon3ss: majd nándit ráveszem valami tesztre. Azután ócsóé megveszem tőle használtan.
TomBoy1986: de tudnak, az abit 770-s lapja is tud.
Oliverda: igen ilyen válaszokkal megértem. Fú mer az megy 4 gigát. hogy minek kitudja.
daa-raa: már csak egy red edition vga kellene a sappitól (vagy egy msi vga)
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
lsc
nagyúr
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Természetesen nem rendelhető ez se, és a 780G GB lap se perpill a boltban Mentségükre legyen mondva LE1600-as proci és 740G-s lap van
szerk: csak átmeneti proci lesz úgyis, amíg szerzek valami normális x2-t...
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
akaido
addikt
Örömmel jelentem, hogy műxik minden alaplapi nForce zsugával.
Letöltöttem az AMD procidrivert, majd az Abit oldaláról a legfrisebb drivereket, és az Eszközkezelőben az Illesztőprogramok frissítését használtam és a megfelelő elérési utat megadva kerestettem meg a meghajtóprogikat.[link]Hja persze teljes WinXP reinst volt, partíció törlés is.
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
szgombos
csendes tag
próbálta már valaki, hogy mennyire fogja vissza a Phenomot a HT? pl ugyanaz a procc egy am2+ kompatibils deszkában (HT1.0) és egy full am2+-ban (HT3.0)?
-
Mercutio_
félisten
Banditnál is ott van a listában picivel 17ezer fölötti áron
A 690G-s lapom ára pedig dúrván lement az 1 héttel ezelőttihez képest[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
VaniliásRönk
nagyúr
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Oliverda
félisten
válasz VaniliásRönk #8531 üzenetére
A PWM borda erről is lemaradt sajnos.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz VaniliásRönk #8533 üzenetére
Igen, sajnos nem az. Kíváncsi leszek hogy erre a 790GX-re fognak-e hasonlóan komoly felépítésű lapok épülni mint az nV 780a chipset-jére.
Nem kell várni, ott az MA790FX-DS5. Bár az még mindig meglehetősen drága sajnos...
-
TomBoy1986
veterán
Most komolyan az az alaplap jóságának mértéke, hogy van-e a VRM-eken borda?
~700Ft-ból pótolhatóAMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
Gyuri27
félisten
válasz Oliverda #8536 üzenetére
Kapni lehet őket. Nagy teszter nem vagyok, de gondolom valami véleményem lesz hamarosan. Mondjuk elsőre a bordák kicsinek tünnek, de ha jobban belegondolok a 690-s lapokon se volt nagyobb. Remélem alapfeszes tuninghoz elegek. Ha meg nem zalmi legyező (ugyis a fiókban porosodik) és a másik zalmi kékség mehet rá (az még nincs de 1k-ért kapható)
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
TomBoy1986
veterán
válasz VaniliásRönk #8539 üzenetére
Kb. mint annak ami a Sapphirenek a lapján van. A hő távolra nem terjed gyorsan
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
Oliverda
félisten
válasz VaniliásRönk #8539 üzenetére
Kevés a 4 SATA?
-
Gyuri27
félisten
válasz TomBoy1986 #8540 üzenetére
"A hő távolra nem terjed gyorsan" ez mellik fizikai tétel?
Amd - Radeon - Ryzen
-
TomBoy1986
veterán
válasz Gyuri27 #8542 üzenetére
Ha van légmozgás, akkor nem jut el oda. De felteszem te sem vitatod, hogy a chip melletti területek a legmelegebbek. Nem véletlenül találták ki a heatpipe-okat, hanem mert a bordázat méretét hiába növelték, nem értek el vele semmit.
De tudod mit, majd ha veszel ilyen lapot, akkor nézd meg, hogy milyen melegek azok a bordák
[ Szerkesztve ]
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz TomBoy1986 #8540 üzenetére
Azokkal a ragacsos izékkel van a gond amik hővezető gyanánt kerülnek a FET-ek és a bordák közé, egy rendes borda esetében csak némi paszta van a két felület között.
#8541 Oliverda: Nem sürgős a csere, nem szeretnék régi SB-t az alaplapomra, még akkor sem ha ebből észrevehető hátrányom nem adódna.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
TomBoy1986
veterán
válasz VaniliásRönk #8544 üzenetére
A CPU/GPU/chipset esetében valóban, de nekem pl. a X1950XT-n is van VRM hűtés, meg a 3870-esen is, s mindkét esetben ilyen ragacsos izé volt rajta.
Amúgy most megnéztem Orthos után a gépet, s rajta tudtam tartani a kezem, de így tuninggal már nem volt olyan hűvös, mint alapfeszültségen.
Off-ként:
Az NV-s chipset egy hónapon belül jelent meg, s már le van tesztelve[ Szerkesztve ]
-
picidani
csendes tag
Penomhoz szeretnék lapot,milyet vegyek!Amd chipesre gondoltam,de 4sata kevés!
-
Gyuri27
félisten
válasz TomBoy1986 #8543 üzenetére
A bordának (szerény fizikai ismereteim szerint) forrónak, melegnek kell lennie. Mert akkor vezeti a hőt. Ill minnél nagyobb felületen annál jobban adja le a hőt. Ha a képet megnézed kb a hátsó venti elé esik a borda. tehát a hűtés is meg van.
Tehát szvsz ezek a bordák többet érnek annál amit linkeltél, annál ami nincs, meg mégtöbbet.
Persze ez csak az én véleményem.Amd - Radeon - Ryzen
-
picidani
csendes tag
Amd-s lapban nem lesz gond az nvidia kártyával?
-
TomBoy1986
veterán
válasz Gyuri27 #8548 üzenetére
Félreértettél. Én azt akartam sugallni, hogy ezek az alatta lévő chipek nem olyan melegek, hogy a borda indokolt legyen. Csupán erre céloztam.
De term. igaz, hogy nagyobb hőleadó felülethez nagyobb hőleadás társul...
picidani:
Nem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest