Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz diablo1984 #10645 üzenetére
Elhinni nem hiszem mégha jéghideg is a borda alul nem érzem milyen meleg logikusan.Freezer 64 pro jó hűtő nekem is volt olyan 2.5k volt és egy bigwater szintű vizet el is veri és szerintem hozza a tx2-őt is.Most ilyenek a hőfokok idle:[link]
Előző lapomnál is (abit ax78) arról beszéltek nekem hogy totálisan félre mér de annyira szerencsétlen nem lehetek hogy mind a két lap ilyen pedig még nem is használtan vettem egyiket sem.
nesa grat az eredményedhez már néztem régebben Neked milyen feszen vitte az eredményt?
Azért szerintem 1.89et adni léggel egy ilyen procinak az durva és elég sok is a 3600hoz képest(WR 3. helyezés).Mondjuk azért kiváncsi lennék hogy ezek közül a nagy oc eredmények közül melyik volt stabil is, bár gondolom ők se azért csináltak mert azon akarják használni 24/7be.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Újszerű - GIGABYTE H410M H LGA1200 alaplap + Windows 11 Home digitális licensz
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs