Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya80
tag
Üdv,
Adott egy A.C Ryan Playon HD Mini2 mediaplayer ami egy Zyxel NAS-ról kapja a filmeket és most ehhez keresnék egy remek kijelzőt.
A méret mindenképpen 46" (vagy több). Jóféle.hu-n most 174k a Samsung UE46EH6030 (ennél kevesebb már nem hiszem, hogy lesz max. elfogy végleg)
A kérdésem, hogy vajon megérne +35k-t az UE46ES6100, úgy hogy a Smart abszolút nem érdekel (AC Ryan-en van youtube + van tablet). Van e annyival jobb minőségű képe, hogy megéri ezt a plusz pénzt?
+ ugye a felhősödésétől is tartok picit.Vagy van-e rá valamilyen esély, hogy a 2013-as modellek közül lesz olyan ami jobbnak tűnik, mint az EH6030 és talán az ára is beesik 200k alá?
Felhasználás fele-fele arányban lenne Bdrip avik / BD25
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
petya80
tag
Na igen nézegettem a plazmákat is és elsődlegesen a p50ut50-et. De az a helyzet, hogy a kétéves kislányom napi 5 órát is nézi a minimax-ot vagy a disney logós meséket lejátszóról.
+ asszony is nézegeti erősen a tv sorozatokat, tehát a sima tv adás a több.Ahhoz meg elég sok az a 200-210k, hogy hazaérjek és lássam a minimax logót vagy a tegnapi meccs eredményét filmnézés közben.
Nyilván ha csak saját magamnak venném akkor plazma lenne.
[ Szerkesztve ]
-
petya80
tag
Sziasztok,
Beszerzésre került egy 46" EH6030 és fel is ugrott a falra. De ugye a látványt picit rombolja a 3db lelogó vezeték.
Kérdésem az lenne milyen kábel eltakaró csatornát ajánlatok és honnan.Kösz.
-
petya80
tag
válasz tomy0628 #45561 üzenetére
Nagyon egyszerű volt. Eurosonics-ban vettem hozzá egy fali konzolt 5 ezerért.
Egy sima sín ami a falra megy 4 lyukat kell fúrni / 4 tipli bele és fel kell csavarozni + vízmérték, hogy egyenes legyen. A tv hátára meg felcsavarozni a 2 tartót majd felakasztani a sínre, mint egy kabátot.
A lényeg a lyukak a tv hátulján, nekem 40 cm-re vannak tehát nekem 400*400-as kellet a 42"-hez lehet 200*200 kell, tehát azon a lyukak lehet csak 20 cm-re vannak.
[ Szerkesztve ]
-
petya80
tag
Srácok az vajon normális, ha PC-ről Serviio-val NAS-ról miniDLNA-val játszott filmbe nem lehet belepörgetni a rendes >> << gombokkal csak apró ugrásokat kezdeményezni a filmben a jobbra nyíllal ? (UH6030)
-
petya80
tag
Üdv,
Adott egy AC Ryan Playon HD 2 mini médialejátszó + Zyxel NAS + egy UH6030 tv. "Sajnos" azt vettem észre, hogy ugyanazt a filmet lejátszva (Hobbit 1080p - 15,4GB) a médialejátszó sokkal rosszabb képet ad, mint DLNA-n keresztül a tv beépített lejátszója.
Ez nagyon meglepett, mert amúgy nagyon szeretem a kis Ryan-t Jukebox stb. miatt és nyilván sokkal egyszerűbb ezen keresztül böngészni s lejátszani filmeket, mint a tv beépítettjén.
A rosszabb minőségnél arra gondolok, hogy pl. mikor egy rétet vagy akármilyen tájat mutatnak a kép olyan "zajos" meg pl ha vkinek fekete-fehér ruha van az is így "zizeg".
Érdemes lenne HDMI kábelt cserélni (milyenre?). Nem tudom ez lényeges-e ha a lejátszóról nézem a filmet és megnyomom a TV info gombját akkor 720x576 / 50i -t ír ki a bal sarokba.
Előre is köszi, mert én mindenképpen a médialejátszót akarom használni ez a dlna dolog csak 1-2 3d film miatt jött a képbe.
-
petya80
tag
válasz nightshadow #45971 üzenetére
uppsz, kösz szépen nagyon amatőr voltam most már minden ok. PAL-on volt a TV rendszer menüpont.
-
petya80
tag
Sziasztok,
Adott egy 2 éve remekül ketyegő EH6030 tv, aminek csak 2 HDMI csatlakozója van és mind2 foglalt (T-Home box + médialejátszó). Most felmerült a lehetősége egy playstation beszerzésének és a kérdésem az lenne, hogy létezik -e valamilyen HDMI elosztó, hogy ne kelljen folyton átdugdosni a kábeleket.
Köszi.
-
petya80
tag
Sziasztok,
Adott egy 2 éve remekül ketyegő EH6030 tv, aminek csak 2 HDMI csatlakozója van és mind2 foglalt (T-Home box + médialejátszó). Most felmerült a lehetősége egy playstation beszerzésének és a kérdésem az lenne, hogy létezik -e valamilyen HDMI elosztó, hogy ne kelljen folyton átdugdosni a kábeleket.
Köszi.
-
petya80
tag
Sziasztok srácok,
55H6400 újonnan 260 ezerért vagy 4 hónapos 60H6200 250 ezerért. Természetesen garanciával.
46EH6030 - ról váltanák.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest