Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barney1981
csendes tag
Egy TV dobozán jelölve van, hogy az adott modell milyen panellal rendelkezik? Pl. az egyik boltban mutatott az eladó egy Q80A-t, ami elvileg VA panellal érkezett a beszállítótól. Csodálkoztam, hiszen az a típus alapból IPS-es. Az is igaz, hogy ha az árakat nézem, lehet, hogy jelenleg máshol kedvezőbb, mint ahol az eladó mutatta. A másik helyen viszont nem biztos, hogy VA panelest fogok ki. Tehát lehet ezt valahogy az elhozatal / kibontás előtt ellenőrizni?
-
Barney1981
csendes tag
Én is köszönöm, nem olvastam vissza ezügyben. Eléggé csábító a Q80A árban és teljesítményben egyaránt, de az Rtings is IPS modellt tesztel. Mondjuk ahhoz képest sem rosszak az értékek, szóval ha IPS-t fognék ki belőle valamilyen okból kifolyólag és nem VA-t, talán nem koppannék akkorát akkor sem. Most egy Samsung LE32A551P2R 81,3 cm (32") Full HD [link] TV-m van 10-15 éve használatban. Ezt váltanám.
-
Barney1981
csendes tag
válasz wallace 234 #150773 üzenetére
Ez akkor igaz a Q90T-re is a Q80A-val "szembeállítva", ugye? Tehát a 2020-as modellek tuti VA-sak, ellenben a 2021-esekkel, melyek közül ki lehet fogni IPS-t is. Szóval ha nem akarok szerencsejátékozni, akkor inkább 2020-as vétele javasolt...
Remélhetőleg az is lejátssza a most divatos .mkv-kat és támogatva lesz egy darabig. -
Barney1981
csendes tag
Tegnaptól meglett a 32"-os LE32A551P2R utóda, egy QN90A (Neo QLED). Visszaküldött termék volt, így elég jó áron lett. A legelső kérdésem az volt a boltban, hogy VA vagy IPS. Kibontották az eladók, megnéztük, IPS. (Rögtön tudtam, hogy valószínűleg az előző vevő számára kiderült a paneltípus, és élt a 14 napos elállási joggal, bár a történet szerint meggondolta magát és inkáb OLED-et vett)
Bekapcsoltuk, nézegettem....hát én tökre nem találtam benne semmi kivetnivalót, be is lett rakva egy sötét filmrészlet, teljesen rendben volt, szép folyamatos lejátszás, a kép is nagyon szép, tiszta, igaz, állítgattunk is a beállításoknál, hogy mégtöbb részlet látszódjon, de végső soron....nem hagyhattam ott enyiért.
Hazahoztuk, összeraktuk, és használatba vettük. IPS vagy VA ide vagy oda, én nem bántam meg, hogy elhoztam (lekopogom, remélem, nem lesz semi baja) Samsung 55QN90A, egy jó darabig idejétálló lesz, úgy hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest