Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben1987
tag
Sziasztok.
Büszke tulaja lettem egy C530-as samunak.
Már pár napja megvan, de eddig csak monitornak használtam. Ma átvittem a nappaliba a végleges helyére.
A következő lenne a kérdésem. Van 91 digitális csatornám(DIGI TV). Szeretném ezeket sorrendbe rakni, de nem a tv-n keresztül. Kimentettem Pendrive-ra a csatorna listát. Kaptam egy channel_ list.scm fájlt.
Milyen programmal tudnám ezt szerkeszteni?
Visszaolvastam kb 600 hsz-t, de nem találtam választ.
A Samygo az én esetemben nem megoldás!?
Szervíz menübe nem szeretnék mászkálni.[ Szerkesztve ]
-
Gaben1987
tag
Mégegy kérédésem lenne.
Olvastam teszt videó fájlokról. Ezeket hol tudnám letölteni? Google-ban mit keressek?[ Szerkesztve ]
-
Gaben1987
tag
válasz nightshadow #5471 üzenetére
Köszönöm
-
Gaben1987
tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy LE40C530-t. A gyári hangszórókkal nem igazán élvezhetőek a filmek.
Szeretnék venni egy házimozi erősítőt, de nemtudom mit érnék el vele. A következő kérdéseim vannak vele kapcsolatban:
1, Ha Dolby Pro Logic II-es az erősítő, akkor a digitális tv adás stereo jelét feltudja konvertálni valós 5.1-be?
2. Ha a beépített lejátszót használom külső HDD-ről és a film mkv ac3 hang, lesz 5.1 vagy csak akkor, ha DTS hangsáv van az adott film alatt?
3. HDMI kábellel van összekötve a gép és a tv, ami csak stereo hangot tud átvinni(?) Ugyan az a kérdés mint az elsőbe.
Bocsánat, ha nagyon zavaros az írásom.
A lényeg az egészből, hogy ha veszek egy erősítőt, akkor tudok-e MINDENT 5.1-be hallgatni?A kiszemelt erősítő: Panasonic SA-HE75
[ Szerkesztve ]
-
Gaben1987
tag
válasz Latissimus Dorsi #6147 üzenetére
Szia. Nekem ugyanezt csinálja az LE40C530. Szerintem a DIGI miatt. Ugyanez van a National Geographic HD-n is.
-
Gaben1987
tag
Sziasztok!
Ha veszek egy házimozi szettet amin van optikai bemenet, akkor a mediplayeren lejátszott 5.1-es AC3-as filmek 5.1be fognak szólni?
C530-ról van szó. -
Gaben1987
tag
Köszönöm a válaszokat.
Nagyrészt úgyis usb-s HDD-ről fogom használni, kivéve amiket nem visz.(szerencsére eddig kevés ilyennel találkoztam)
Már meg is "rendeltem" egy használt Samsung HT-DM550 szettet.
Még egy ostobának tűnő kérdés. A fent említett "erősítőben" van Pro Logic II. A sima stereo tv adás ezzel 5.1 lesz? -
Gaben1987
tag
Sziasztok.
Van valahol leírás, hogy az új FIRM-ben mit változtattak?(C530) A samsung oldalán nincs leírés hozzá.
Tegnap felraktam és a szörnyek az űrlények ellen-ben a 2.hangsávra azt írta, hogy nem támogatott audio codec.(Vorbis 48000Hz stereo [English, Commentary (Audio 2)] -
Gaben1987
tag
Kb 99.9%, hogy a tv adás nem valós 5.1, mivel csak optikain keresztül tudja "kitolni"
Én is vettem egy optikai bemenetes házimozit hozzá. Csak az fog 5.1 szólni, amit az usb-n keresztül játszol. Az adathordozó lehet bármi(pendrive, külső HDD)
Tv adások közül nekem a National Geographic HD szól DD5.1be. A többi sima stereo.
A Samsung Ht-C453 jó lesz hozzá. -
Gaben1987
tag
válasz Davebowman #6760 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest