Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Venditor
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vásároltam egy UE46F6320 típusú tv-t. Esetleg tudja valaki, hogy milyen világítása van? Ugyanis hivatalos leírásokból nem derült ki. Illetve van egy számomra nagyon zavaró képhiba. Homogén felületeknél (főleg fehér, zöld) függőleges sötétebb sávok jelentkeznek. Mozgó jeleneteknél látszik a legjobban (foci meccs). Kijött a szaki szemüveggel (erős dioptriával), és azt mondta 2 perc után, hogy ez nem hiba. Ez elfogadott. Érdekes, hogy a bolti tesztelt példánynál semmi hiba nem volt. Ja és az előző 6030W típusú tv-nél sem láttam ilyen hibát. Ezek után lefotózta fehér háttérnél, amit én állítottam be. Annyit mondott, hogy elküldi a központba és majd ők eldöntik. Szerintetek mit lehet ilyenkor csinálni. 3 napos cseregariból rég kiestem.
[ Szerkesztve ]
-
Venditor
csendes tag
válasz #94529552 #67478 üzenetére
Sajnos nem netes volt. 30 napos elmúlt. Ráadásul részletre vettem. Nem tudom mit kell mondanom, ha a szervizes nem vélte hibásnak. Írjak talán a samsung magyarországnak? Vagy esetleg az anyacégnek? Mert ugye sehol nem volt leírva az üzletben, hogy ez elfogadott "hiba". Ha nem tetszik ne vedd meg...
-
Venditor
csendes tag
válasz Anonymus23 #67481 üzenetére
Viszem is tovább a történetet. Átlag alatti keresettel, részletre nem mindegy, hogy milyen tv-t nézek ennyi pénzért. Borzasztóan zavaró. Ha valamit sikerül intézni, írok.
Üdv!
-
Venditor
csendes tag
Sziasztok! A napokban lemerült a CR2025 elem a SSG-4100-as szemüvegeimben. Vettem is 2db elemet, de meg sem mukkannak. Átraktam őket az 5100-as szemüvegeimbe, és ott sem mennek. Fura, mert bontatlan elemek voltak, amiken a lejárati idő 2020 volt. Valamit én csinálok rosszul, vagy tényleg gyárilag rossz elemeket vettem volna? Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest