Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
csepy1984
csendes tag
válasz horvathkrisz #34749 üzenetére
Az nagyon jó lesz mert én is ezen gondolkozom.
-
Magicrat
tag
Hali!
Ez engem is érdekelne. Most ugyan elfogyott a rá szánt keret, de talán december-januárban sikerül megugrani -
t.kristof
senior tag
Végre valaki leírja
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
BBéci
legenda
válasz horvathkrisz #34889 üzenetére
Sajnos hiába tolnád rá a full HD 3D (frame packed) filmeket, akár Blu-ray-lejátszóról, az a TV felezi a felbontást. Amit a beépített lejátszó kezel, az csak SBS, ami eleve felezett felbontású, nem full HD. Ha ezeket összeadod... Inkább nem is folytatom.
Szóval csak óvatosan a 3D méltatásával!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kmarci25
veterán
Mekkora a képátló?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
BBéci
legenda
válasz horvathkrisz #34893 üzenetére
Akkor soha ne nézz meg prémium tévén, igazi full HD 3D-t.
Azt nem igazán értem, miért nevezik a half SBS 3D-t 1080-asnak. Talán azért, mert nem mindegy, hogy a 1080-at felezi, vagy 720-at?
Ezt aztán a tévé ismét felezi, mert csak 100 hertzes.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nightshadow
veterán
Tény és való, hogy abban az esetben, hogyha valakinek kb. 140k áll rendelkezésére tévévásárlásra, akkor a 40EH6030 a best buy. Jelenleg egyetlenegy más gyártónak sincsen ilyen felszereltségű tévéje ennyi pénzért.
-
BBéci
legenda
válasz horvathkrisz #34897 üzenetére
Teljes mértékben igazad van.
Én csak a beépített médialejátszós 3D ellen szólaltam fel, mert az fényévekre van az igazi, szekvenciális (frame packed) térhatásától, minőségétől. Sajnos sokan nincsenek ezzel tisztában.(#34898) Signum04
Jól gondolod, nem kell boxot használnod.
Digi, UPC, T-home és még számos kisebb cég kábeles adása fogható a tévé tunerjeivel.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
csepy1984
csendes tag
2D-3D konvertálást próbáltál vele?Gondolom nem valami jó de azért ha van akkor kíváncsi lennék rá.
Csak belső lejátszóval próbáltad a filmeket?PC-vel nem kötötted véletlenül össze?
Esetleg valami játékot nem próbáltál vele?Arra is kíváncsi lennék pl: ha jól értelmezem akkor van benne DLNA támogatás és router-en keresztül akár tudnék böngészni a pc-n és esetleg elindítani valami filmet?
Egyébként nagyon jó és hasznos dolgokat írtál.Köszönöm!
Egyenlőre ennyi jutott eszembe. -
BBéci
legenda
válasz horvathkrisz #34987 üzenetére
Egy megjegyzés: a 200 Hz ugyanolyan kamu, mint az 5-ös sorozat 100 hertze. Háttérfény-villogtatással érik el, hogy az interpolált 100-helyett 200-at írhassanak az adatlapra.
Ennek a képminőség szempontjából nem sok jelentősége van, attól nem rosszabb.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
veterán
válasz horvathkrisz #34989 üzenetére
Jobban is jársz ha nem dobod ki a dobozát. Ne adja isten,de ha valami gond van a tévével,vagy csak költözés miatt stb szállítani kell,elég nehézkes és veszélyes dolog ha nincs meg a doboz hozzá.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
kmarci25
veterán
Rendeltem a tv-hez egy android sticket: [link], ami kb 10-13.000 Ft-ert beszerezhetö. Meg sajnos ez nem erkezett meg, de az andoidot ismertve, illetve a stick hardveres kepessegeit nezve nem lesz vele gond.
Ez a kis cucc velemenyem szerint joval többet nyujt a smart-nal, mellesleg kb 1/3-aba kerül. Szemelyre szabhato, torrentezni, internetezni lehet vele, fogyasztasa szinte 0, kezeli 5 TB-ig az USB-s HDD-ket, kepes halozatrol lejatszani a filmeket. Itt azert megjegyeznem -uj termek leven- meg akadnak vele gondok, de eleg jo supportja van az mk808-nak. Ha kiküszöbölik azt a par hibat -ami uj androidos rendszer eseten teljesen eseteben normalisnak mondhato- egesz jo kis rendszer lesz a tv es android hazassagabol.
Ha esetleg valakit erdekel, itt talalja a forumot: [link]Nekem egy egreat r6s pro médialejátszóm van, amin szintén előre van telepítve az android. Tekintve, hogy én is androidos telefont használok, gondoltam, hogy nagyon faja lesz egy ilyen kütyü. Hááát..... Van benne mindenféle funkció, de azért nem ugyanaz, mint egy telefonon/tableten. Az a minimum, hogy egy egeret és/vagy billentyűzetet veszel hozzá, és akkor az ár mindjárt nem 10-15k, inkább a 1,5-2 szerese. Plusz nehézkesebb az egész, a youtube videók közül (ami médialejátszó lévén egy fontos fícsör lenne) sokat "nem lejátszható" felirattal eldob, böngészni meg gáz, miután én nem vettem egeret hozzá. A médialejátszó része működik tökéletesen a kütyünek, úgyhogy azzal nincs baj, az android részében csalódtam picit.
Ezzel nem akarom elvenni senki kedvét, plusz nagyon kíváncsian várom a Te élménybeszámolódat az androides stick-ről, plusz kíváncsi vagyok arra is, hogy mit tud a tv smart funkciója, mikor majd megveszem és kipróbálom... (kb. 2-4 hét, ue32es6100)."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Tin
veterán
én örültem volna, ha a tévéről csinálsz egy leírást, és nem az android sticket favorizálod.
az es sorozatban van böngésző, és bármily meglepő, még full hd felbontású youtube videókat is lejátszik a böngészőből, amik könnyedén full screen-re tehetőek. nem tökéletes a böngésző, és néhány youtube videónál egyszerűen újraindul, de egy 8000 ft-os logitech billentyűzetettel tudsz gépelni és van egered, mindez vezeték nélkül.
így utólag én is elgondolkoztam, nem lett volna-e jobb egy 46eh6030 a 40es6800 helyett, de a hdmi bemenetek száma (3 soknak tűnik, de nem az), illetve a valós 200 hz, meg a többi még mindig az es6800 felé billentené a mérleget, azt hiszem.
a felhősödés a gáz egyedül, de így 1-2 hónap után rá kell jöjjek, hogy eddig 1 filmben zavart, ami sötét volt, és a filmek vagy tévéadások túlnyomó többségénél egyszerűen nem is látszik. szóval kezdem érteni, amit a felhős tulajok mondanak, hogy "megszokható".
-
bobek72
tag
válasz horvathkrisz #35214 üzenetére
Helló
Szerintem nincs mind a kettő! Füllhalgató kimenet van de rca audio kimenet nincs, abbol csak bemenet van a ue40eh6030w-n nekem is ez van, de meg lehet oldani erőstőre kötni másképp.
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy lehet letesztelni a 3d-t, hogy milyen minőségben játsza le mert nekem elég fullnak tünik, egyesek szerint nem tudja a full 3d-t(1080). -
nightshadow
veterán
válasz horvathkrisz #35235 üzenetére
+1
-
engusz
veterán
válasz horvathkrisz #35417 üzenetére
A szappanopera effekt annyira nem zavar, megszokjuk, no problemo. A CMR viszont továbbra is nagyon érdekel!
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Flashget
félisten
válasz horvathkrisz #35417 üzenetére
A cmr-t en sem tudom hogy lehet ki- illetve bekapcsolni, ez engem is erdekelne
bekapcsolsz minden olyan funkciót amivel rontod a képi élményt
Tehát led mozgás javító be, élsimitás be stb. tehát mindet bekapcsolod vagy csak egy részét.
nálam ezek mind kivannak kapcsolva a Motion Plus-be Egyedi és 10/3 az értékek D6500 tv-n.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Fecogame
veterán
válasz horvathkrisz #35441 üzenetére
Akkor egy DVD lejátszó lesz a megoldás, amin van HDMI és 5.1-es kimenet.
Köszönöm a válaszokat
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Cole86
senior tag
válasz horvathkrisz #35455 üzenetére
is is.. (nézzétek el, kicsit sokat ittam, ilyen az élet nő nélkül:/ ) régebben is volt ömlesztett plasztik műanyag, bár ez már minőségibb érzetet nyújt és ránézésre is valahogy más.. az lgnél legalább már szál csiszolt fém hatású a műanyag burkolat...
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
utánvétel
aktív tag
válasz horvathkrisz #35779 üzenetére
Azért ennyire nem kell lehurrogni, demokrácia van
*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***
-
AttyVin
aktív tag
Nincs ezzel semmi gond, mindenkinek joga van arra, hogy "beszéljen".
"Virágozzék száz virág!"
Sok éve regisztráltam, de keveset "beszélek", amikor valami miatt kell (kérdés, felelet, információ, stb.).
Ennyi.
Üdv, Vino
-
laca1944
csendes tag
Ritkán szólsz, de akkor is minek.
Kár ezért a kötekedő, fej felett átbeszélő stílusért.
Ha valami bajod van írd meg nekem.
Részemről ennyi,,,,, -
BBéci
legenda
válasz horvathkrisz #35850 üzenetére
Valahogy úgy ront a képminőségen a vacak elosztó, ahogy a jó minőségű javít. A plazmás topikban többen leírták ezirányú tapasztalataikat, én is kipróbáltam Isotek Solus, Mira és Q-Base 4 elosztókkal. Feleségem hüledezett, nem értette, mitől lett jobb a képminőség, nem látta, mit dugdosok a hifiállvány mögött.
Mások elmagyarázták azt is, miért ártalmas az áramtalanítás. Bevallom, nem jegyeztem meg.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz horvathkrisz #35860 üzenetére
Fosul szerelt konnektorral nem kísérleteztem, viszont pár hete egyik fórumtársunknál négyen teszteltünk kábeleket és a gagyi elosztóba dugott QV2 akkorát javított a hangzáson, hogy mindenkinek leesett az álla. Kiderült, távkapcsolós aljzat volt a fali kiállásba dugva. Aztán a LessLoss tápkábelekkel további javulást értünk el. Ugyanakkor a LessLoss Firewall nem okozott pozitív változást.
Ezeket magyarázza, akit érdekel, én csak a hatásukkal, a látható és hallható jelenségekkel foglalkozom, azokat élvezem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz horvathkrisz #35867 üzenetére
Híve vagyok az energiatakarékos fényforrásoknak, de nem fogom a bútorokba épített világítótesteket lecserélni, mert el sem férne a helyükön LED-es. Konkrétan 17 db 20 wattos halogén spotról van szó. A 8 db 40 wattos fürdőszobai G9 helyére sem tehetek mást.
Hifiállványomon 8 db készülék fogyaszt készenléti áramot, plusz TV és vetítő.Igen, arról meséltem, nálunk 10 híján 100000 az ára. A többit is nézted? A LossLess Signature 300e, a Firewall legalább a duplája.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz horvathkrisz #35873 üzenetére
nem mondod?
egyébként elvben attól is védve van, de kiszoktam húzni.Realme GT Master Edition
-
zer0fill
tag
válasz horvathkrisz #36047 üzenetére
szia!
ez már használható valamire : [link]
de inkább tedd fel a kérdésed itt : [link]
ez a megfelelő topic neked...zopo zp999 1.st. tulajdonos :) + Letv Leree Le3 + Lg V20
-
tjnet
aktív tag
válasz horvathkrisz #36047 üzenetére
Ha Budapesti vagy sat.hu-n tudnak segíteni.
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
Imifej
senior tag
-
Kami11
őstag
válasz horvathkrisz #36386 üzenetére
Sehová nem dugtam, nem használok SCART-os eszközt és lehet igazad van, majd jobban megnézem, de első, sőt második ránézésre is HDMI alakja van.
Update: valóban nem HDMI csak jobban meg kellett néznem, mivel nem haszálom felületes szemlélő számára viszont annak tűnik!
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
gar8
tag
válasz horvathkrisz #35850 üzenetére
biztos,hogy nem ront a képminőségen,mert semmi köze hozzá, és ez hülyeség hogy az elektronika nem szereti az áramtalanítást. Pont az ellenkezője igaz, ha állandó áram alatt van az alkatrészek sokkal hamarabb tönkre mennek, jobban öregszenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok