Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz sandró60 #91464 üzenetére
Tudom, pont ez a gond. Elég alaposan körbejártam a témát. Az üzletben szinte esélytelen lesz ezt megállapítani... Szinte fölösleges is tesztelgetni. Ezért unalmaskodom itt, mert ti használjátok a tv-t és van valós tapasztalat is.
Otthon majd megnézem, hogy mennyi a betekintési szög, ami kellene, lemérem a pontos távolságot is.
Ha a vásárlás mellett döntök, akkor bemondok egy jó árat, kb 170e, ha ennyiért ideadják, akkor szerintem jó vétel, ha nem, akkor marad a plazma.
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
válasz sandró60 #91466 üzenetére
Történetesen igen De azért ott, mert beígérték a Panát, majd nem lett belőle semmi. Így vagy adnak kb. azon az áron valamit, vagy nem lesz vásárlás. A 0%-os hitel is már elfogadva, csak aláírásra vár... Mondjuk mehetne kp is, de ha van 0% THM, akkor nem adok kp-t.
Eleve majdnem minden jóval drágább náluk, mint máshol, szóval ezt is bevetem. Nem nehéz így, ha nem akarom mindenképpen megvenni."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
Anubis_9
őstag
válasz sandró60 #91533 üzenetére
Hát akkor lecserélem egy WDBGPU0010BBL-re, nagy duzzogva, amúgy is 5 éve nyüstölöm már. Ez remélem, jó lesz...
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
veterán
-
Anubis_9
őstag
válasz sandró60 #91533 üzenetére
Úgy néz ki, árnyékra vetődtem ezzel a HDD problémával. Megvettem az említett WD vinyót: minden film tökéletesen megy róla. A Samsung vinyót meg szépen megformáztam és CCleaner-rel teleírtam, hogy ne legyenek visszaállíthatóak az anyagok róla (ugyanis eladom majd). Nem nyugodott a kisördög: a frissen legyalult Samsung vinyóra felmásoltam pár filmet, ami korábban nem futott. Most minden megy erről is. Vagyis: ha valakinek HDD problémája van, előbb formázza a vinyót és ha utána sem megy, akkor vegyen másikat. Utólag okos az ember... Előbb ezt a formázást meg kellett volna tennem és ráértem volna utána újat rendelni. Végül is mindegy, 5 éves már a kicsike, úgy is lecseréltem volna rövid időn belül... Amúgy nekem végig elképzelhetetlennek tűnt, hogy a Samsung TV nem preferálja a saját gyártású HDD-jét...
-
Anubis_9
őstag
válasz sandró60 #91622 üzenetére
Hát egy ilyet néztem ki, ezt ingyen kihozzák most. 80 cm bővel elég... Szerintetek jó lesz a TV-hez?
-
Julot
aktív tag
válasz sandró60 #91788 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Vezetékes gigabites LANon van. A C550.-ben nincs wi-fi, nem is vettem hozzá usb kulcsot. Nálam minden fix IP.-n van, az sem lehet gond. ...és sajnos főként divx filmek mennek rajta, ez a legbosszantóbb!
[ Szerkesztve ]
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz sandró60 #91909 üzenetére
Már lebeszéltük, hogy minden frissítés szinte másképp viselkedik egy adott típuson. Főleg ezen a kicseszett H6400-on.
Ezért aztán felesleges ilyet írni, hogy ne frissítsen, amíg nem tesztelte le, hogy nála ez pozitív, vagy inkább negatív irányú lesz. O_o[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz sandró60 #92015 üzenetére
Ez tetszik ! Végre nem horror áron van ilyesmi . Gondolom kontrasztosabbnak érzed a képet és sötét jeleneteknél jobbnak a feketét?
samsung88521 Hidd el nem nagy a 48-as! Nekem 48 h6400 van de pár nap alatt megszoktam és utána már egyáltalán nem láttam nagynak .Inkább már jobb lenne nagyobb .
[ Szerkesztve ]
-
yvsmad
őstag
válasz sandró60 #92032 üzenetére
Csak vetített képet jó tök sötétben nézni, saját fényű képernyőnél a nagy filmnézők mindig letekerik a fényt, hogy ne folyjon ki a szemük, de úgy meg nem az igaziak a színek, főleg nappal bekapcsolva a tévét. Egy ambiens fénynek mindig kell lennie, ami nappal adott, sötétben meg pont jó ez a LED-szalag. Hátha még színes is lenne...
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz sandró60 #92045 üzenetére
Emlekszem meg gyerek voltam, apam vett a tv hatuljara egy lampat. Egy E14-es csucsos ejjelilampa-izzo volt benne, egy kapcsoloval.
En is gondolkodtam hasonlon mint neked van, 1 m hosszu, USB-rol taplalt, valtoztathato szinu taviranyitosokat nezegettem. 4e forinttol vannak ebayen. Gondolkodtam, de latvan a kepeid, egyre erosebb az elhatarozas.[ Szerkesztve ]
-
-
Hirons
csendes tag
válasz sandró60 #92063 üzenetére
Azért 2011-ben a raspberry pi még nem is létezett
Persze tudtam a phlips ambiliht-járól, (ami azért nem annyira lenyűgöző)
de azt nem gondoltam, hogy DIY szinten ilyen minőséget lehet produkálni
mint ami a linkelt videoban volt látható, vagy ilyetSzerintem 2011-ben még nem ilyenekről beszélgettetek
-
Pancsermeste
őstag
válasz sandró60 #92133 üzenetére
Hát, arról sajnos fogalmam sincs, mert a műszaki leírása még a készüléknél is gagyibb. Ő lenne az.
Amúgy egészen elfogadható minőségben szól, és ugye a régi MainBrd-al a hatótávolsága is kiváló volt.-= Pancsermeste® =-
-
Pancsermeste
őstag
válasz sandró60 #92136 üzenetére
Próbáltam másikkal is, meg egy BT hangszóróval, amit még párosítani se hajlandó, pedig előtte párosodott azzal is.
Nem az az elkeserítő, hogy rossz véleményeket írnak róla (tudtam, hogy nem egy High-end cucc), hanem az, hogy hónapokig (számomra) kifogástalanul működött, alaplap csere óta meg ez van. SZóval, most ne a fejhallgatóban keressük a hibát, hanem hogy a TV BT jele mitől lett gyenge, ha a benne lévő BT modul nem változott, csak az alaplap.-= Pancsermeste® =-
-
Pancsermeste
őstag
válasz sandró60 #92140 üzenetére
Megpróbálnám, de sajnos nincs más cuccom.
Tényleg, köszönöm, hogy próbálsz segíteni, de én műszaki ember volnék, így elsősorban az izgat az egészben, hogy ha eddig kiválóan működött bt 2.0-val, akkor az új board-al miért nem működik megfelelően. A technikai/szakmai oldala jobban izgat, mint maga a fejhallgató használata. (amúgy se sokat használnám)
Nos, tehát a BT eszközeim nem változtak, a TV-ben lévő BT modul se változott, az új MainBoard is ugyan az a típus, csak a réginél kb. 2 hónappal később gyártották, FW 2770 is azonos.
Alaplap cserekor mindig felvetődik bennem, hogy egyrészt a Panellel sincs tökéletesen "összehangolva" (White Balance, Gray Scale, stb..), de talán egy-két apró opciózást is elfelejtenek megejteni a szervizes szakik. Talán az én problémámat is valami ilyesmi okozhatja.-= Pancsermeste® =-
-
Pancsermeste
őstag
válasz sandró60 #92144 üzenetére
Nyilván nem tudok reklamálni, szép is lenne!
Értem mit akarsz írni a minőséggel kapcsolatban, de mivel a BT külön modul, ami ugye nem változott, így ebben az esetben az alaplapnak jelfeldolgozó/vezérlő szerepe van. Ezért gyanakszok valami opcionális beállításra (talán csak az érzékenységet vagy a modul típusát kellene beállítani SM-ben?)-= Pancsermeste® =-
-
BBéci
legenda
válasz sandró60 #92205 üzenetére
Elképesztő, hogy mennyien beszippantják a marketing dumát és itt az UHD-ra gondolok. Még 2 méter széles vászonra vetítve sem egyértelmű a szükségessége annak a felbontásnak. Hacsak nem két méternél közelebbről nézik, de az már folyamatos fejmozgatást igényelne, a látószög sokkal nagyobb lenne, az összes létező ajánlásban szereplőnél.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zoltan6
őstag
válasz sandró60 #92226 üzenetére
automatán volt a frissítés,nekem a kikapcsolással nem volt gond soha,meg az itt említett youtube-t el kell indítani a fényerőhöz probléma sem.de ha belegondolok volt mostanában 1-2 érdekes dolga a tv-nek.Volt egyszer,hogy magától kikapcsolt,ezt betudtam annak hogy vagy áramingadozás volt,vagy asszony beállította kikapcsolásra.Tegnap este magától lenémult a hangja például.szóval vannak vele ilyen rejtélyes dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Flashget
félisten
válasz sandró60 #92226 üzenetére
F szériánál ez annyit jelentett, hogy 2-3 kikapcsolásig megoldotta a gondot, majd elkezdett szépen felmenni 10mp-ig is...de legalább 1x az életben a sok reklamálásra kiadtak gyorsan egy javítást arra amit ők basztak el.
Egyébként ez is annak köszönhető, hogy megszüntetett egy szolgáltatást amit kifizettetett a smarttal..
ON TV
Műsorajánló
Social
így ez a 3 első blikkre amit megszüntetett, de azért mint smart szolgáltatást kifizettük...kíváncsi vagyok ennek hol a vége...ez olyan, mint ha valaki venne egy új autót légkondival, rádiósmagnóval stb. majd szépen elkezdenék kiszerelni az autókból ezeket a kötelező km átnézéskor...[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz sandró60 #92258 üzenetére
Én alapból szerviz menüben factory reset-et csinálok ha kell D6500 óta. Ez a sima menüs dolog nem mindig állítja helyre a tévét, de arra jó, hogy a nem hozzáértőknek legyen egy "megnyugtató" megoldásuk, ha gond van. Van mikor segít van mikor nem attól függ mekkora a krach.
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest