Új hozzászólás Aktív témák

  • Kriccs

    tag

    válasz siposjozsef #99119 üzenetére

    Bár én itt nem vagyok nagyúr, hasonló cipőben járok, mint te. Elmentem a MM-ba BP-en és megnéztem az említett LG-t, a nagytesót (a 652-est), a H6400-at és a KU6000-et. Nem szeretek kötözködni, de az itt leírt általánosságok ellenére (UHD felesleges, ha veszel, akkor sem 6xxx szériát) mérföldeket vert a KU a többire. Az LG-nek jobbak voltak a betekintési szögei (VA meg az IPS panel előnye), valamivel mélyebbek voltak a feketéi, viszont a fényereje nagyon gáz volt. Nálunk délutánig besüt a nap a nappaliba, így a neonfényben is erősen tükröződő képernyő nagyon elszomorított. A H6400 semmi extra nem volt, valamivel jobb a betekintési szöge, mint a KU-nak, de ez is láthatóan rosszabb, mint az LG-ké. Az aktív 3D egy hányadék, kb. 1 percet néztem és rendesen rosszul lettem tőle.
    Aztán megnéztem a KU-t és a feketék ugyan nem voltak elég mélyek, azonban sokkal több részlet volt benne. A képe tűéles, pláne, ha 4k tartalmat nyomsz rajta. A mosódás nem volt durvább, mint az előzőeké. Néztem focit, F1-et, Philips repülős samplet, és semmi gond nem volt vele. Én hülye nem tudtam, hogy a PH-n már van összegyűjtve minden, órákat kerestem a megfelelő videókat. :D Nekem egy 5-6 éves UE40B7000W-s Samut kell leváltania, ami anno 300k körül volt. Egy csomó TV a kirakott tartalommal meg sem közelíti annak a minőségét, ezért is mindenképpen vigyél saját tartalmat.

    Ajánlom, hogy a csilli-villi képjavítókat is szedd le, mert igazából egy csomó még ront is a dolgon, pláne, ha gyors a mozgás.

Új hozzászólás Aktív témák