Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    válasz Mályki #75970 üzenetére

    Az UPC 2012-ben vezette be a CI+ kártyát. Első nekifutásból átmásolták a holland oldalról a 2012-es modell az E széria kompatibilis tévéit. Hogy a korábbi modelekkel mi van leszarták, lezárták azzal, hogy nem kompatibilis.
    Viszont az UPC felhasználok öszegyűjtötték egy oldalra mely tévékkel kompatibilis ami nem szerepel az UPC listán. Majd a Digi is bevezette a CI+ kártyát tavaly így ők is csatlakoztak ezen oldalhoz és beírták melyik tévével kompatibilis. Ez lenne az a oldal [link]
    Amit én tudok a 2009-es B650-es tipusba raktak CI+ amit Franciaországba szánt a Samsung. Van aki vett ilyen tévét és itthon használja is.
    Aztán a C széria 85%-ba van CI+ a D széria esetében 100%-os már a CI+ a tévékbe. Tehát a D,E,F,H széria mind tartalmazza a CI+ fogadót.

    De még mindig nem írtad milyen hibát írt ki?
    Menüben a "Közös illesztő felület" aktív vagy ki van szürkülve?
    Végeztél CI resetet? Ha nem akkor vedd ki a kártyát majd a távkapcsolón ebben a sorrendben nyomd meg a gombokat:
    mute->2->4->7->Exit Nálam hibát is jelzet utána: [link]
    ebben az esetben alaplap csere.
    Ha ezek után sem megy akkor könnyen lehet, hogy nálad is hibás az alaplap ezen része. Mindegyik alaplapot szlovákiából hozták, mint a tévét.
    A D6500-as szériából volt két generáció,de alapjaiban hasonlók voltak csak a Flash-ben különböztek.
    Csak nálan ez egy hosszú történet volt mert utána 3 hónapig ment majd megint nem, alaplap csere amivel már alapból nem is látta. Végül meguntam az alaplap cserét és csereutalvány lett a dologból, mert volt még 8 hónap garim.

    [ Szerkesztve ]

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák