Új hozzászólás Aktív témák

  • Tegla80

    addikt

    válasz RedCat #40215 üzenetére

    Szia
    Hát szerintem ennek a hibának az okát a "szolgáltatóban" meg a jelenlegi tudásuk szerinti technikai háttérben kellene keresni. Nálam ugyan ez van(igen tudom,h csak 50hz es a tv-m :K ) ,de érdekes mert van adás ahol "nagyon" látható és van ahol "kevésbé" és van ahol meg "nem is látszik".... játéknál(60hz)meg nem is látok ilyet,peddig mozog a kamera fps-nél rendesen. akkor hogy is van ez?? :((( .
    amit most nézek, az "jelerősségre 32- 38 között ingázik, 1-5 bithibaarány mellet" gondolom ezen értékek nem a legjobbak.(másnál milyen számok vannak?? :U , ha esetleg megnézné valaki. terméktám...öndiagnosztika,jelerősségnél van,ha ..... )

    amúgy ép most szembesültem,h a meghirdetett 25Mb es net-et mégsem tudják biztosítani,mert 15mb es a falunkban lévő alközpont :F :Y !! :O Nah ez van 2013-ban nálunk. előfizetni szabad az "X" nél a 25 mb re,majd közlik,h "sorry",módosítjuk inkább 15re ,mert mégsem tudjuk a 25mb et.(mert hurka a rendszer,de nem fejlesztünk, nem mondjuk,!!) jah,h már megköttetett a szerződés,hát az már él és ....... . :((( :(((
    kb már leköpni sem gyűjtök nyálat rájuk.
    szóval maradok itt,mert jobb akkor sehol sem lesz,... :U :U

    más:
    samu:ex5xx tv,particionált vinyóval(konkrétabban SSD-vel), elvan?tapasztalat valaki?
    vagy jobbszereti a teljesen "saját" dolgokat?? jó lenne tudni,mert jelenleg 1db nagyobbat szeretnék "4be szelni" és elosztani a kütyük között.
    Linux oprendszer allatt elérte már valaki valahogy a tv-t?? mivel,h konkrét legyek. ;) allshare linuxra,vhonnan??
    (keresőzöm,de nem lelem a megoldást, :( )

    [ Szerkesztve ]

    Sony® & PlayStation®

Új hozzászólás Aktív témák