Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
r4pid
tag
Hali!
Tudna nekem valaki mondani egy helyet ahol akcióban van 40d6500? (pl 189 alatt van az árva, vagy 4 szemüveggel adják, skype kamera, stb)
Egy ideje böngészem, de nem nagyon láttam október óta olyan akciót mint a media marktban volt. ;(,
Köszi szépen!
-
veterán
Hegyekben vannak fenn az idióta használhatatlan és barom alkalmazások,egy-két kivételtől eltekintve. Egyedül a google térkép és a you tube ami érdekelt,de rájöttem hogy you tube használata is csak körülményesebb mint számítógépen. Csak úgy mint térkép,ami meg dög lassú. Nekem már közel egy hónapja nincs is a hálóra kötve a tévé,mert minden nap rám akarta erőszakolni a legújabb fw-ért. Ez is érdekes,régebben ezt nem csinálta csak ha rámentem külön hogy keressen ha van.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
InfiniteReality
őstag
válasz ShadowK #18679 üzenetére
D5000 és "noname" külső keret, benne terás Seagate Winchester és röhögve elkezeli. Lehet hogy az ilyen nagyon teszkós abszolút noname-nél is noname-ebb külső keretekkel nem fog csak menni (pl azzal amit az ALDI-ban lehet kapni gyanúsan olcsón). Gondolom ott se magával a winchesterrel van gondja a TV-nek, hanem a keret chipsetével nem képes együttműködni (a jobb keretekben JMICRON vezérlőchip van, amelyikben olyan van, szerintem megy vele a TV).
(#18680) BBéci
Köszi, eltévesztettem.[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
InfiniteReality
őstag
válasz Esbeta59 #18692 üzenetére
Szerintem az "agyontömöritett" eleve nem túl jó minőségű flash alapú youtube-bal sok mindent lehet kezdeni, de pont kép és hangminőség próbára nem alkalmas.
Ránézésre szép egy Youtube HD video, de minősége valójában csapnivaló. Képminőség tesztre igazából "tömörítetlen" anyag alkalmas (ezért szoktak a torrent utcai boltokban JPG kép helyett PNG file-t kitenni a HD anyagok képminőségének ellenőrzéséhez).
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
kisborg
csendes tag
190 alatt szerintem nem igen fogsz találni. Az Euronics néhány boltjában még lehet 200ért kapni 4 szemüveggel. A media marktban is ugyanez az akció van. Skype kamerás akció tegnap járt le, de a 4 szemüveget elvileg december végéig még adják. Érdemes felhívni az Euronics központi számát mert helyből meg tudják mondani melyik boltban mennyi van és mennyiért.
-
btomi86
csendes tag
Sziasztok!
Egy LG 32LK450 lcd tv-t néztem ki. Van valakinek tapasztalata a tv-vel?
Előre is köszi!
-
Tom5
addikt
Éppen fordítva! A beépített tunerek (DVB-C/T/S, analóg) valamelyikének képe lehet a kicsi ablakban, miközben teljes képernyőn fut egy külső jelforrásé.
Nah ez hogyan megoldható UE32D5000-nél?!
Én pl monitornak használom HDMI-vel összekötve a PC-t.
Tudnám díjazni ha kis ablakban meg lehetne TV-t nézni... -
mrzed
senior tag
válasz Tutu7030 #18700 üzenetére
Egyelőre még csak ftp-n keresztül próbáltam elérni a tv-t... működik is, de írásvédett a mountolt mappa, ezért csak leszedni tudsz róla. Felhasználónévnek a develop van megadva a fiók jelszavával. Folyamatban az írási hozzáférés megoldása, a szoftvert már begyűjtöttem hozzá, hogy telnet-en, vagy ssh-n keresztül módosítsam a szükséges jogokat. Már csak idő kérdése az egész...
-
Tutu7030
veterán
Az ftp oké, én csak a tv fájlrendszerébe írok maximum, az usb-re dugott cuccokat nem akarom ftp-n piszkálni. A routerem vinyóját szeretném smb-n vagy nfs-en felmountolni, hogy közvetlenül onnan tudjam nézni a filmeket.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Tutu7030
veterán
köszi. Már próbáltam ushare-t és minidlna-t is telepíteni a routerre, de sosem volt 100% eredmény(mkv nem ment). Ezért is gondoltam, hogy maradok a b650-nél bevált smb(vagy nfs) megoldásnál.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
-
r4dek
csendes tag
Szerintetek melyik jobb általános használatra? Ha 3D-t nem nézzük.
40D6100 (173 E Ft) vagy TX-L42E30 (170 E Ft) -
Tutu7030
veterán
Ezt futtatom a tv-n, a /mtd_down/widget/user/SamyGO/SamyGO/etc/init.d/04_04_samba.init fájlt szerkesztem , viszont azt nem tudom, hogy ha nem használok bejelentkezést, akkor a smb_userdata fájlra szükség van e? Ha igen, akkor mit kell beállítani benne?
A leírásban az szerepel, hogy a smb_userdata-t az usb-re kell felmásolni, az init-ben viszont más elérési út van megadva( /mtd_rwarea/smb_userdata ).LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Dani Pécs
tag
Szerintetek valamilyen szerviz menü trükkel lehet a D5000 TV-ből Smart TV-t varázsolni?
-
pisteeke
tag
hát, hellyel közzel nálam ezekkel az értékekkel lett viszonylag elfogadható a kép. bár próbálkozom folyamatosan állítgatni, de még nem teljesen az igazi. Mondjuk még egyenlőre analóg a forrás, lehet emiatt sem 100-as a kép!
Ha viszont vannak jobb javaslataid, örömmel fogadom! )#18682) keke69 Neked hogy vált be?
[ Szerkesztve ]
Barátom a gugli, csak van, hogy néha nem értjük meg egymást! :)
-
16gaborm
csendes tag
Így 2,5 hét után én is boldog tulajdonosa lettem egy Samsung Smart TV-nek UE32D6100SW személyében
Euronicsban sikerült hozzájutnom elég kedvező áron
Kaptam ajándékba 4db 3D szemüveget/SSG-3100GB/ és egy Wifi kulcsot/WIS09ABGN/Felhősödést azt tapasztaltam,de ahogy tudom azt el kell fogadni nem lehet vele semmi kezdeni!
A tv hátulján MADE IN SLOVAKIA van feltüntetve,valóban szlovák termék lehet???
Böngészőt hogy tudom rá telepíteni?(Ami most van fejlesztés alatt!/
Mészi - UE32D6100SWXXH
-
domager1
csendes tag
Miért fordulhat elő, hogy a 6100-as 3d-s tv half sbs youtube videónál nem elérhető feliratot tesz ki a 3d gomb lenyomásakor? A youtubehd3d fent van.
Van rá valami gyógyír? -
domager1
csendes tag
válasz 16gaborm #18729 üzenetére
Gratula, szerintem az euronicsban jó vételt lehet kötni, fenének lenne kedve külön vadászni még szemüvegre meg wifi kulcsra.
Én is ezt vettem. Jobb áron már aligha lesz. A tömegnyomort is talán el lehetett még kerülni.
Már egy hete megvan, de még nem nyomkodtam ki magam rendesen -
humax
senior tag
válasz pisteeke #18730 üzenetére
tud.
kene egy HDMI kep forras, mondjunk dvi-HDMI Szamitogep -Tv.
asztan a menuban a tv bealitasnal, PIP= BE/KI
kapcsoj be.
lehet 4 formaban.
2 kicsi, 2 nagy( a 2 nagy felezi a kepernyit)
szoval nezhetsz pl: RTL meg netezhetsz,
vagy nezhetsz RTL club, meg egy masik forrasal mondjunk egy Sat boxol nezhetsz HD csatornakat.CSAK AKKOR ELOJONN A MENUBEN A PIP, HA TVRA VAN CSATOLOKZVA EGY KULSU HDMI.
[ Szerkesztve ]
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
BBéci
legenda
válasz InfiniteReality #18715 üzenetére
Bocs, ezek szerint tévedtem!
Gyanús volt, azért tettem hozzá, hogy szerintem.
Már említettem, hogy a belépő kategóriás tévéket nem vesézem ki részletesen, nincs annyi időm.(#18728) pisteeke
Analóg tévéadással nem érdemes vacakolni, először 1080p filmre találd meg a lehető legjobb beállításokat! Leírtam, hogy mikkel nem értek egyet.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
air76
tag
A Media Markt szórólapon újra van" 40"D6500 199999Ft-ért.
-
ShadowK
tag
Valaki tud valahol akciot 40D5000-re?
Ma Euronicsban ahol neztem csak 40D5003 volt, az meg lol, eleg butitott verzio... -
serferi
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy samsung ue40d6510ws televíziót, de egy kicsit elijesztett tőle a felhősödéses vélemények. Nektek mi a véleményetek? -
aktív tag
-
Ed Parker
nagyúr
válasz serferi #18745 üzenetére
Nekem a 67xx-es volt, de ez a jelenség nem széria függő,hanem az edge LED átka.
Vannak jobban sikerült példányok és kevésbé.
Nekem a 67xx nem volt annyira felhős, mint a 8xxx-as csúcs tv-je a samsungnak.
Üzletben nem veszed észre, csak ha hazaviszed és kipróbálod.
Nekem játékra is kellett, de a magas input lag miatt pl:az fps játék felejtős.
Mérlegelj. -
Mauddip
aktív tag
válasz Ed Parker #18746 üzenetére
40D5000-esbe mekkora lehet akkor az input lag, mert én konkrétan monitornak venném, és persze szeretnék vele fps játékokkal is játszani... Mennyire zavaró? Mik a tapasztalatok?
Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest