Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz KamuMazsola #130030 üzenetére

    Miért lenne túltolva? Ha egy adott típus szar, akkor szar. Én elhiszem, hogy sokan nem is látják a hibákat ezeknél a belépőszintű hulladékoknál, viszont ez nem őket jellemzi, de pontosan nekik készülnek ezek a tévék.

    Ilyenek, pl a szüleim is egy hányadék képű philips 65-ös dögöt bámulnak, letojják. És ebből jó sok van, akiket ez nem érdekel, sőt a legfaszábbbak a gyártóknak ezek vásárlók, aki nem is látják a valós hibákat. Ugyanis a későbbiekben nem fognak reklamálni semmiért.

    De akinek azonnal feltűnik, hogy a lecserélt tévéje mérföldekkel szebb volt, az új meg bevilágít, vagy szürkésebb, jobban fakul etc..., ráadásul lóvéban is tud többet áldozni rá, azoknak muszáj vétel előtt pontosan az ilyen fórumokat olvasni, különben csinál magának egy elállási hercehurcát, ami elkerülhető lett volna, ha nem az árukereső istenbarmait olvassa az értékelésnél, akiből 9.5 seggfej a 10-ből valótlan és elfogult értékelést ír. Ha meg jön az a "fél emberke" és szerényen megjegyzi, hogy az adott típus egy hulladék, akkor leszavazzák a csába. De az is benne van a pakliban, hogy csak spórolni akar és még értékelést sem olvas, csak azt látja, hogy olcsóbb.
    Nem lehet olcsón jó tévét venni, a samsung sem hülye, sőt semelyik gyártó nem az, ha kell az egyre jobb képminőség, akkor ki kell nekik köhögni és ez mindig így volt és így is lesz.

    Nyilván mindenkinél megvan, hogy mi a kerete, ha valakinek sajnos csak belépőszintre telik ebben az elfuserált országban, mert ez jellemző inkább, az örül, hogy vehet egy tévét a szét melózott napok után, mikor egyik napról a másikra él, addig a samsung és a többi is tömegével fogja gyártani az olyan tévéket, amik egyszerűen nem lehetnének piacon nemhogy 2019-ben, de már egy H6400 (2014-2015!) korszakban is égés lett volna ilyet árulni.

    Mindent egybevetve és a félreértések elkerülése végett, ha szarozva van az adott típus az nem a leendő tulaját jellemzi, bármennyire is magára veszi, hanem azoknak szól, akiket fentebb említettem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák