Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Hazaérkezett tegnap a tévém közel két hét szervizben tartózkodás után, és a korábbi alaplap csere után most tápegységet és kijelzőt is cseréltek benne. A szervizesek elmondása szerint kvázi csak a hátlap maradt mostanra az eredeti benne.

    Eredetileg ez az elrendezés volt a koncepcióm de végül a barna földelt elosztót raktam a messzebbi konektorhoz és arra csatoltam azt a túlfeszültség-védelmes elosztót amin egy kapcsoló van - ezen van a tévé, a Digis és Telekomos hálózati elosztó valamint a Ps4 Pro és az Xbox.

    Vettem egy ilyen hosszabbítót

    amit a másik szabad konnektorba dugtam és ehhez a másik túlfeszültség-elosztót kötöttem rá és ebbe van csatolva a PC, a hangfalszett és a dekóder az LG tévé és a Ps3.

    Remélem így már nem lesz probléma, bár egy szünetmentes tápegység közbeiktatásán még gondolkodom a Samsung tévé és a konzolok felé.
    Ennek volna létjogosultsága szerintetek és ha igen akkor milyet volna érdemes vennem?

    Valamint ami lényeges kérdés: azzal hogy szinte csak a tévé burkolata az eredeti mostmár, így változott-e valamit a meglevő garancia (idén december 13.-ig érvényes) a készülék esetében vagy csak akkor lenne változás, ha például konkrétan kicserélték volna a tévét egy másikra és új szériaszámot kapott volna?

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák