Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsimmy
aktív tag
Tőlem épp most távozott a szervizes.Pampogott, hogy milyen kényesek vagyunk a kijelző körüli keret repedésére, és hogy ő biztos nem cserélné a samu helyében. Megnézte a szoftververziót, akkor kicsit belekötött, hogy miért 4.4.4 van rajta, majd azt mondta, ha a knox 0-án lesz,akkor kicseréli. Végül így lett, megértem az ő álláspontját is,de ha már egyszer kiadtam 100e ft-ot a telefonért és leejtés nélkül megtörik a keret szerintem az nagyon nem az én hibám...
-
Shrike7973
senior tag
válasz Bence004 #9355 üzenetére
Nagyon tré minőségű alkatrészeket hoz a szervizes. Az én cserélt kijelzőmön 2 nap után levált a festés a bekapcsoló gombról. Az az előtti meg pixelhibás volt gyárilag, a telefonálásra használt hangszóró ferdén volt ragasztva... végül keret repedés miatt lett cserélve (szokásos nem leejtős sztori - pontosabban asztalnál ülve esett ki a kezemből az asztalra, és attól tört). Eleve rossz nézni, ahogy a szervizes kiveszi abból az amúgy is sérült állapotú (összenyomott, gyűrött, félig kinyitódott) fehér dobozból az új alkatrészt. Majd ha ráérek januárban, cseréltetem ezt is. Szerintem nagyon alja minőség ez a telefon, de T-Mobile akciója miatt a konkurencia árait tekintve nagyon jó vétel volt.
Engem a szervizes szemrehányó viselkedése is marhára zavar, amit korábban is említettek. Mintha neki az kárt okozna, hogy élünk a lehetőséggel, holott ennek vállalásáról a Samsung döntött... És még én érezzem rosszul magam.[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
-
Shrike7973
senior tag
válasz #40993792 #9357 üzenetére
Igen, a T-Mobile árazása miatt nem volt riválisa. Kényszerhelyzet. Ezt megírtam. Így a specifikációval, és ár/érték aránnyal nincs gond. Persze az én "hibám", hogy elcsábultam ezek miatt. Egy darabig reménykedtem, hogy csak nincs igaza az átlagnépnek, nem rossz ez a kialakítás minőségre... Csak aztán rájöttem, hogy mégis, és azóta felidegesít, ha olvasom, hogy ez felsőkategóriás telefon kialakításra. Főleg, ha megfogok egy Xperia Z eszközt mondjuk (tehát nem is kell elmenni az Apple-ig). Azt nem is írtam, hogy a hátlap hogy nyekereg, ha a hangszórónál megnyomom... Egyébként nagyon szeretem használni telefont, de az a Google és a hardware érdeme. Minden mást, ami szellemi terméke a Samsungnak (tehát amitől ez Samsung Galaxy S3, és nem más), nagyon nem tetszik. Legközelebb bölcsebben választok készüléket...
-
Yayoh
aktív tag
válasz Shrike7973 #9362 üzenetére
Egyet értek veled , nekem ez az első Samsungon , előtte nem igazán szimpatizáltam a márkával , de annyira jó áron adták hogy muszáj volt megvennem.Nem is bántam meg , mert jó telefon és teljesen kielégíti az igényeimet , de az anyagminőség az nagyon gáz.. Nekem az első napokba megkarcolódott a kijelző , a hátlap már pár hónapos korába ropogott , és a bekapcsoló gombról a festék lejött , és lötyögött..
[ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
válasz Shrike7973 #9362 üzenetére
Én megfogtam egy Xperia Z-t és Meglepődtem, hogy milyen gyenge a kijelzője! Kicsit meg forgattam, nézegettem és visszaadtam a gazdájának. Magamban pedig nyugtaztam, hogy jól választottam mikor az s3 LTE-t vettem.
U.i: brutálisan karcos volt a gyönyörű készülékház!
[ Szerkesztve ]
-
Shrike7973
senior tag
válasz KD6-3.7 #9365 üzenetére
Lehet, hogy rossz példát hoztam az Xperia Z-vel, és az is csak addig szép, amíg a polcon látja az ember. (Btw, az S3 LTE hardware-t elismertem korábban is, és abba beletartozik, hogy milyen képet kapsz - ami egyébként túlszaturált). De mivel van egy ember, akinek átjött, amit írtam, csak nem hülyeség. Lényeg, ami lényeg: csalódtam, és utólag. Ez az első ilyen eset nálam, hasonló élményben még nem volt részem. Előtte Motorola Milestone volt, lehet túl magas a mérce...
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz KD6-3.7 #9365 üzenetére
Szépnek szép a Z, de a szappantartó formát azért kényelmesebb használni. Na meg az a kijelző... legszívesebben kirohannék a világból, amikor valaki egy TFT kijelzőn akar félig elfordítva mutatni valamit, és nagy fehérséget látok.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
KD6-3.7
őstag
válasz Shrike7973 #9366 üzenetére
Professzionalis Foto modban mar nem mondanam tulszaturaltnak az s3 kepet!
-
Gergosz2
veterán
válasz Csarli85 #9371 üzenetére
ez minden csak nem gyári. Ilyet nem gyártott a SAMU. Nekem volt/van eredeti flip tokom , pár hónapig használtam is de meguntam. Feleslegesen vastagítja a telefont, meg meg is untam szóval odaadtam testvéremnek.
Azóta egy ilyet használok fóliával:
Tökéletesen teszi a dolgát mindössze ~700 Ft-ért.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
Másik tok sem véd az ellen . Lehet kicsit jobban de akkor sem megoldás rá. Egyszerűen nem ilyenre tervezték a telefont.
Az elején én is úgy voltam vele, hogy megveszem ezeket a gyári cuccokat 5-6k-ért de aztán úgy voltam vele , hogy felesleges. Ez egy telefon, nem egy hímes tojás, de azért egy fóliát és egy tokot teszek rá . Azóta sincs semmi baja.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
pucz
senior tag
Csokiskalács!
Tudom használni webkamerának a telefont valamilyen úton-módon?
-
KD6-3.7
őstag
Mennyit bír nálatok a gyari akkumulator? Én most ideiglenesen egy utángyártottal vagyok, de jövőheten jön a gyárim.
Az utángyártottam aktiv használat mellett alig bír ki 8 órát. -
kola1234
tag
válasz Shrike7973 #9356 üzenetére
nálam ellenkezője volt. sajna 2 kijelzőt és egy alaplapot cseréletek szó nélkül. aztán ezt meguntam,és kértem készülékcserét. a t-mobil nem ajánlott semmi normálisat. a samsung térit nekik mindent,mégse adták oda a számlán szereplő összeget. szóval panasz a fogyasztóvédelemnél hivatalosan. a samsung meg sűrű elnézést kérve engesztelésül küldött egy powerbank töltőt. ez meg is jött. szolgáltatónál többet nem írok alá az tuti,pláne t-nél nem. ezen felbuzdulva beruháztam egy s5re függetlenre fekete pénteken.
aztán várom a fejleményt a fogyvédtől. de a három fődarab cserét leszámolva is jónak tartom az s3at,és a samsungot. nem vagyok az a márkabzi,de smart tvből 1 hónapja vettem egy 48 as samut. sreen mirroring elég ötletes,remélem a távirányíthatósága is rendben lesz.szóval összességében én elégedet vagyok a kiszolgálással,szervízzel. -
Csarli85
aktív tag
válasz Shrike7973 #9398 üzenetére
Hát lövésem sincs, nekem még nem karcolódott meg.
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
Bence004
aktív tag
válasz Shrike7973 #9398 üzenetére
Gondolom hogy azért törekedtek a gyártók arra hogy ott ne karcolódjon olyan gyorsan, amúgy nekem se karcos ott, pedig amikor megvettem nem mindjárt használtam tokot hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest