Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kola1234
tag
válasz dbocskai #3735 üzenetére
a szitu nálam is ugyanez. csakhogy nekem semmi szinkronizáció nincs bekapcsolva. kikapcsolt adatforgalom,kikapcsolt gps etc etc.... lehúzva reggel 2:30kor töltőről 7:00kor 85%.
nem tetszik ez a 4.3. nem jelennek meg a nevek csak +36al etc etc.
egyedül a hd hang lte hálózaton. az jó.
és ezzel felsoroltam az összes számomra + dolgot.facct resetnél mi törlődik mi marad?
kapcsoltaok+programok etc etc 0ra áll?macera a 4.1.2 őt visszarakni? vagy az nem megy már ? hivatalosan persze. tehát kiesel nem fogom tudni ugye?
-
Gergosz2
veterán
válasz kola1234 #3751 üzenetére
Kies-sel le tudod menteni a névjegyzéket, híváslistát, SMS -t stb. gyakorlatilag mindent. Az appokkal sem kell törődnöd mert FR után automatikusan újrarak mindent , ha belépsz a google fiókodba.
Amúgy igen az FR mindent legyalul!
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
kola1234
tag
-
Gergosz2
veterán
válasz kola1234 #3753 üzenetére
jó ez a frissítés, csak tényleg kell neki egy FR.
KIES mindent lement és vissza is rak szóval nem kell parálni. Bár előtte egy szinkronizálást nyomnék még a GOOGLE accoddal is , mert akkor az eddig felrakott appokat is újrarakja majd első induláskor.
Nálam fél óra sem kellett az egészhez.
-
beholder00
tag
Rávettem magam és frisítettem 4.3-ra én is. A névjegyzéket hogy tudom legegyszerűbben szerkeszteni? Olyanra gondolok h pl mint 1 excel táblázat ahol ki tudok jelölni egy vagy több kapcsolatot is. Első gondolatom Kies, de eleve már 2-t ajánl fel a letöltésnél, melyik kellene?
-
Rem-X
senior tag
válasz beholder00 #3755 üzenetére
Szerintem ha a névjegyzéked szinkronizálva van a Google accounttal, akkor a gmailből le tudod menteni exportba CSV-ba... legalábbis így dereng
Try again, fail again, fail better!
-
trokigabi
csendes tag
válasz beholder00 #3755 üzenetére
Ha 4.3 van,akkor kies 3.
-
BigBlackDog
veterán
Olvasgattam a 4.3-ról szóló írásokat, 4.3 újdonságait, de semmi sem fogott meg igazán közülük. Ti miért döntöttetek a 4.3-ra való frissítés mellett? Simán kíváncsiság, esetleg más is szerepet játszott?
-
ESP23
senior tag
Letöltöttem ezt a kamera alkalmazást, ami ilyen HDR fotót készít.
Szerintetek ez jó kép lett, vagy már kicsit sok?[ Szerkesztve ]
-
pedro21
tag
válasz BigBlackDog #3760 üzenetére
Sokáig hezitáltam én is hogy érdemes e nekem feltennem, de így utólag nem bántam meg sőt.
A rendszer sokkal lágyabb, gyorsabb mint előtte volt én még ezidáig lagot átadást nem tapasztaltam.
Érdemes arra figyelned hogy egy factory resetet csinálj, különben a beragadt appok miatt az aksid hamar lemerül. Egyébként aza én megítélésem szerint az üzemidő ugyanaz minta korábbi 4.1.2-nel volt. -
törölt tag
Sziasztok,
Ha jól értelmeztem az utóbii pár oldalt, akkor mindegy melyik 4.3-as ROM van fent, csak kell utána egy FR, ugye?
Vagy ha nem így van, akkor melyik ROM jó? -
Kopi78
csendes tag
Olyat csinál az enyém, hogy fagy és újraindul a memória kártyától, anélkül tökéletes.
Vmi ötlet?Az ember a legváratlanabb helyen is találhat bölcsességet.
-
conanabarbár
aktív tag
nem tud valaki valami fain note3 launchert? és hogyan lehet a launcherek közt váltani?
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
LouiS22
veterán
válasz conanabarbár #3769 üzenetére
Felrakod, és az első launcheres pillanatnál meg fogja kérdezni, hogy melyiket szeretnéd használni. B verzió: alkalmazáskezelő és ott alapértelmezettre állítod.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
pucz
senior tag
Erről vélemény valakinek? Bár a 4.3 óta azt hiszem kevesebben fognak romolni.
-
LouiS22
veterán
válasz conanabarbár #3772 üzenetére
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
D.Maradona
csendes tag
Sziasztok!!!
Kissé lemaradtam a a fórum olvasásban... És sajna nincs időm igazán visszaolvasni... Tudnátok nekem segíteni 4.3 témában? Biztos nem én vagyok az első aki ezt kérdezi...gyermekáldás miatt esélyem nem volt frissíteni a telot. Jelenleg gyári 4.1.2 van rajta. Érdemes frissítenem? Jó lesz ez nekem? A jelenlegivel teljesen elégedett vagyok. Viszont a Sony tabletemet ma frissítettem 4.3ra és csak jót tudok mondani róla. Tudom, tudom, más gyártó. Várom a szakértők véleményét.
Köszi
Üdv
Az isteni D. -
Gergosz2
veterán
válasz D.Maradona #3777 üzenetére
Szerintem jó lett a 4.3 , ugyan olyan gyors mint az előző, az akkuidőt is hozzá nálam.
Én azt mondom rakd fel, de gondolom a telefon is akarta már magát frissíteni.
Ami fontos, hogy miután felrakta nyomj egy FR-t mert sokaknál köztük nálam is baromira merült a telefon az első elindítás után, én is megnéztem és 6 óra alatt 0 másodpercet volt deep sleepben a telefon. Valami beragadt de az FR megoldotta.Vannak bugok sajnos, pl az egyik , hogy néha skretchel a gyári lejátszó de mások winamp alatt is tapasztalták ezt.
-
Prien
addikt
válasz D.Maradona #3777 üzenetére
Én viszont az itt olvasottak miatt inkább még maradtam a jó öreg 4.1.2-n és megy flottul minden. A döntés a tiéd, de érdemes lesz visszaolvasgatnod majd.Szerintem!
Gratula a babához és jó egészséget!A kevés is több a semminél.
-
brd
nagyúr
válasz #54715584 #3764 üzenetére
Az ok a gagyi Samsung telefon, vagy a kábel, még nem tudtam eldönteni. Ez a program kiírja, hogy éppen mekkora áramerősséggel tölt (egyedül az Avg sor az érdekes, a többi a nevével ellentétben baromságot mutat, már a gyári képen is, ha megnézed), az ideális az 500mA lenne, de van, hogy csak 160-nal tölt, ilyenkor arányosan tovább tart. És ahol a gagyiság jön: ha 160-at ír ki, és kihúzod-visszadugod a kábelt, sokszor több lesz. Ha a 360-at eléri, akkor már örülni lehet. A kábel és a telefon között azért nem tudtam még dönteni, mert egy másik, vastagabb kábellel javul ugyan a helyzet, de nem sokkal...
The only real valuable thing is intuition.
-
törölt tag
válasz beholder00 #3784 üzenetére
Nekem volt ilyen, hiába állítottam be a wifit, hogy alvó állapotban kapcsoljon ki, nem kapcsolt ki. Feltettem a LUX-t és FR, de nem volt jó. Tegnap feltettem a NEE-t és FR, de itt sem jó, megint egész éjszaka ment a wifi. Szóval nem tudom mi lehetne a megoldás... Bár nekem úgy tűnik az FR nem állít vissza mindent rendesen.
(#3782) brd
Legközelebb hétfőn tudom megnézni ugyanazt a kábelt, itthon jól tölt USB-ről is, lehet a másik megsérült utazás közben, amit sajnálnék, mert az volt az eredeti. -
Gergosz2
veterán
válasz beholder00 #3784 üzenetére
ez rendben van, hiszen egész végig be volt kapcsolva a Wifid.
De egy FR mindenkinek különösen ajánlott a 4.3 felrakása után!
-
BigBlackDog
veterán
Valahogy meg lehet oldani 4.1.2 alatt, hogy a jelszóval védett képernyőzár kikapcsoljon, ha otthon vagyok és aktiválódjon, ha elmegyek otthonról. Llamaval próbáltam, ritkán működik is, de a 4-5. próbálkozás után visszazár, hiába vagyok otthon.
-
LouiS22
veterán
válasz BigBlackDog #3788 üzenetére
-
LouiS22
veterán
válasz BigBlackDog #3790 üzenetére
De miért nem próbálod ki? Nyilván sokkal egyszerűbb jó magyar szokás szerint mástól várni a csodát, pedig trial verzió, veszteni nem vesztesz semmit, és ha nálad működik, akkor megveszed a teljes verziót.
-
BigBlackDog
veterán
válasz LouiS22 #3791 üzenetére
Nem vártam csodát, csak érdeklődtem mások személyes tapasztalata felől. A linkelt appot már kipróbáltam az elmúlt napokban, sajnos hasonlóan a Llamahoz, kicsit kiszámíthatatlanul működik. Általában teljesen korrekten lockol/kapcsolja ki a lockot, de néha valamiért akkor is bekapcsol a képernyőzár, amikor nem kéne (tipikusan hosszabb alvás után). Ekkor csak az segít, ha újra beállítom az appon belül a szabályt (adott területen kapcsolja ki a zárat), ezután egy ideig megint rendben működik. Szóval eddig nem sikerült teljesen hibátlan megoldást találnom (szívesen maradtam volna -maradnék- a Llamanál még egy alkalmazás telepítése helyett), ebből kifolyólag érdeklődtem, hogy valaki nem talált-e már megoldást erre a problémára, esetleg nem készülékspecifikus-e a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz BigBlackDog #3792 üzenetére
Próbáltad azt, hogy az ssid-hez kötöd a szabályt? Nem néztem meg a progit alaposabban, de azt láttam a play store-ban, hogy tud ilyen opciót.
Másik lehetőség, hogy felveszed a fejlesztővel a kapcsolatot, egészen biztosan megpróbál majd segíteni. Lehet, hogy kér majd logfájlt, esetleg kapsz béta verziót - jó buli az ilyen hibák megtalálása és orvoslása.
-
törölt tag
Nem hagy nyugodni ez a wifis dolog.
Hiába van beállítva, hogy alvó állapotban kapcsoljon ki, nem teszi, folyamatosan aktív. A táblagépemnél ez működik, 4.3 alatt nem és így fogyasztja az akksit.
Valakinek működik ez a beállítás? -
Peti N95
aktív tag
válasz #54715584 #3795 üzenetére
Nem lehet, hogy csak úgy látszik, mintha aktív lenne? Nekem a gyári 4.3 egyfolytában azt mutatja, hogy megy (folyamatos kék csík) pedig be sincs kapcsolva! FR után is ugyan ez! De nem fogyaszt!
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
törölt tag
Köszi srácok, kipróbálom ezeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠