Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz Plazmacucci #3450 üzenetére
Tényleg, most próbáltam ki a San Andreast, feljebb tudtam venni a grafikát, jobb lett a grafikus teljesítmény!
Vajon kaphatott új drivert ez a csodás kis Mali-400-unk?@ESP23: Igen, sajnos tényleg SEMMIT nem kaptunk meg a beígért S4-es ficsőrökből, többek között ezt a widgetet se, pedig sokkal letisztultabb, mint a miénk!
Legalább van új S-Voice, meg zárképernyőre kirakható widgetek, ez igen!
Az egyetlen pozitív változás az átlátszó statusbar.
De mondom, én már annak is örülök, hogy legalább lassabb nem lett a rendszer![ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz freeknight #3452 üzenetére
Igen írták idd az új drivert. A lock widget meg bugos. Nekem lock gyors indítók sincsenek.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
LouiS22
veterán
válasz Plazmacucci #3453 üzenetére
Sanszos, hogy én sem telepítem fel, max. majd az lesz, hogy megnézem, melyik az a változat, ami a mostani bootloader megtartásával enged telepíteni egy custom 4.3 verziót.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
freeknight
őstag
válasz Plazmacucci #3453 üzenetére
Most megnéztem én is, nekem csak maga lockscreen widget menüpont van ott, de nem lehet használni: csak az óra vagy személyes üzenet jelenik meg! Nem mintha akarnám használni, de hogyan lehet oda kitenni widgeteket?
@LouiS22:
Ez a német 4.3-ra épül, és elméletileg 4.1-en hagyja a bootloadert!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz freeknight #3455 üzenetére
A németben sem volt jó a lockscreen.
-
myckie2
őstag
Én simán ki tudtam rakni oda a widgeteket és az ikonokat is.
4.3 előnye: minimálisan jobb grafikai teljesítmény, átlátszó státusz bar
hátránya: néhol meg meg reccen még resrt után is, pár dolgot kivettek pl. már a billentyűzetet se tudom a Facebook al szinkronizálni, felesleges programok, energia gazdálkodás már nem olyan hatékony. -
ESP23
senior tag
-
pedro21
tag
Nem egyértelmű számomra az itt elhangzottak alapján, hogy a 4.3 frissítés növeli az akku időt vagy ellenkezőleg csökkenti a gyári 4.1.2 verzióhoz képest. Számomra ez az egyik fő szempont ami talán rávenne az update-re, annyira kevés az újdonság.
Még egy dolog, annak idején 4.1.1-ről 4.1.2-re wipe nélkül történt a frissítés Odinnal (root miatt), és minden adatom, beállításom maradt a régi. Most ha frissítenék van értelme a factory resetnek, wipenak (korábban custom rom soha nem volt a telón csak rootolva van), vagy mehet minden fel?
Egyébként a teló T-mobile UK függetlenítve jelenleg, melyik rom lenne célszerű, a magyar t-mobile verzió miben különbözik egy szolgáltató független rom verziótól?
Bocs a sok kérdésért, köszi a válaszokat! -
törölt tag
Sziasztok,
Sok telefonszám még 06-al kezdődik a telefonomban, ezért nem írja ki a hívó nevét híváskor (gondolom ez lehet a baj)
Hogy tudom ezt a legegyszerűbben megoldani, hogy átírjam +36-ra?
100 számot kellene átnéznem egyesével, ettől szeretném megkímélni magam. -
dbocskai
tag
válasz LouiS22 #3432 üzenetére
Én nem igazán adnék neked igazat, hiszen a szoftvercsomag letöltése után a telefon nyíltan kiírja, hogy milyen újításokat és változtatásokat tartalmaz (többek között a KNOX-ot is), és rákérdez, hogy elfogadod-e ezeket. Senki nem kötelez arra, hogy telepítsd a frissítést.
Megjegyzem a rootolás és a romolások nagy része eddig is garanciavesztéssel járt (nem véletlenül, de én is csináltam már ilyen, tudom, hogy lehet veszélytelenül is), csak volt rá mód eltüntetni a nyomait.
Most akkor vehetjük úgy, hogy lopni is lehet, ha a rendőrség nem létezne? És felháborodunk, amikor létrehozzák? -
törölt tag
Sziasztok!
nagyon az s3 lte felé hajlok, de olvastam erről a knox-os garivesztésről... akkor ha CM-et rakok rá elvész a gari? mert ezesetben inkább nexus4 lesz...
-
szela01
tag
Amikor megjelent az első 4.3 , azzal egyidőben feltettek a Play Áruházba egy KNOX Disabler apk-t is. Ami azóta persze el is tűnt a Play-ről, de én lementettem magamnak még időben.
Valaki esetleg használta,kipróbálta? Működött és ezért törölték, vagy nem is volt jó semmire?Üdv: szela01 (Galaxy Note 3 N9005 LTE)
-
félisten
-
tzsolesz
nagyúr
válasz #89874944 #3472 üzenetére
Knox nélkül is elvész a gari CM, vagy más főzött ROM felrakása után.
Valaki aki belakta már a T-Mobilos 4.3-at, az írhatna hogy mennyi az átlagos szabad RAM. Mert a német stock 4.3 alatt átlagosan 8-900MB a szabad, és a foglalt is e-körüli. Míg 4.1 alatt több alkalmazás mellett is 450-600MB volt a foglalt memória, és 1.2 - 1.3 GB a szabad.
Valahogy nem a legjobb arány. Bár a működést nagyon nem befolyásolja, hisz ha nagyobb alkalmazást indítok úgy is felszabadít magának megefelelő mennyiségű memóriát.
Más: észrevettem, hogy amióta a 4.3 van fent azóta a böngésző nem nagyon zárja be az ablakokat, sőt elég agresszívan van jelen. Pl. Facebook nekem asztali nézetben fut, könyvjelzőként van elmentve, mert nem szeretem a gyári alkalmazást.
Ezzel a 4.3 óta az bajom, hogy hiába lépek ki a böngészőből (nyíllal) azt írja másnál hogy bejelentkezve WEB-ről. a 4.1.2-nél nem volt ilyen. Nem szeretek ki és belépkedni belőle manuálisan, ezért is szoktam csak simán kilépni a böngészőből. Persze ha bezárom az ablakokat külön akkor ez megszűnik. Csak hogy 4.1.2-nél nem kellett ezt a műveletet elvégeznem. Érdekes mi? Valami megoldás erre esetleg? -
Balu1029
csendes tag
Hali
Olyan kérdésem lenne hogy van Lte-s előfizetésem de Győrben sehol sem jelzi hogy lte-re kapcsolódna. Tegnap raktam fel a T-mobile-os 4.3-at. Mi lehet a gond? -
ignisz
senior tag
sziasztok! felraktam tegnap a 4.3-at. én úgy látom, hogy a KNOX nincs telepítve. az alkalmazások között ott van.
-
ESP23
senior tag
válasz tzsolesz #3476 üzenetére
A RAM használata tényleg megnőtt kicsit.
Most ha ugyan úgy használom a készüléket mint a 4.1.2-Vel, akkor 1.03GB a foglalt RAM, míg ezelőtt max 0,80-0,95GB volt.
Ha csinálok egy memória kiürítést, akkor már 0.88GB-ra leesik ez az érték, ám ez ezelőtt 450-600MB -ra esett vissza.
Pozitívum, hogy a memória kiürítése után, ha a főképernyőre lépünk, akkor az már nem tölt újra. -
tzsolesz
nagyúr
Ja ja. Én is így vettem észre. A RAM kiürítése meg lehet a másiknál (4.1.2-nél) csak placebo. Többet be tudott zárni akkor abban a pillanatban de idővel újra megnyíltak. De a difi egy 100MB az megvan tuti.
Egyébként lehet ha nem telepítjük a KNOX-ot akkor nem is megy a számláló? Van erről valami infó valahol esetleg?
Geli. azt lehet úgy tudom.
[ Szerkesztve ]
-
FauAndrew
csendes tag
válasz Balu1029 #3477 üzenetére
Hi!
Nézd meg az aktív APN beállítását: csak akkor megy fel LTE-re, ha az APN internet.telekom. (Beállítások/Kapcsolatok/További hálózatok/Mobil hálózatok/Hozzáférési pontok neve).
Ha jó a beállítás, esetleg kellhet egy restart.
Persze a Hálózati mód menüpontban engedélyezni kell az LTE/WCDMA/GSM opciót... -
törölt tag
válasz tzsolesz #3482 üzenetére
Nálam fura ez a RAM dolog. Kb. ugyanennyi szabad, amikor rányomok a memória ürítésre, akkor kiírja, hogy ~40 alkalmazás bezárva, de alig szabadul fel valami RAM.
Ami igazából nem zavar, mert bőven elég a 2 giga, csak fura ez ígyMás: a wifim még mindig be van kapcsolva alváskor is, legalábbis ha az akksinál megnézem, végig megvan a csík.
[ Szerkesztve ]
-
FauAndrew
csendes tag
-
szela01
tag
válasz Plazmacucci #3475 üzenetére
Ne haragudj már hogy megkérdeztem nem-e kipróbálta már valaki és van tapasztalata.
Üdv: szela01 (Galaxy Note 3 N9005 LTE)
-
Koncipappa
csendes tag
Ha most felrakom a frissítést, de később meggondolom magam mert mondjuk nem tetszik, akkor vissza lehet valahogy állni az alap verzióra legálisan, T-mobile-os gyári rom esetében?
Egy Samsung Galaxy S3 LTE boldog tulajdonosa :D
-
pedro21
tag
válasz Koncipappa #3488 üzenetére
A bootloader frissítése miatt már nem megy a downgrade.
-
pedro21
tag
válasz Koncipappa #3490 üzenetére
Ha még nem telepítetted a csomagot, értelemszerűen a bootloader sem frissült.
-
FauAndrew
csendes tag
válasz Balu1029 #3493 üzenetére
Igazán nincs mit. Örülök, h segítettem.
Légy azonban felkészülve, hogy hanghívás még nincs LTE-n, így hívás beérkezése/indítása előtt/után a telefon visszamászik 3G-re, így hosszabb a hívásfelépülési idő. Sajnos ez a "3G fallback" funkció tapasztalatom szerint még nem tökéletes, így lehet, hogy aki hív Téged, annak elsőre nem leszel elérhető. -
pedro21
tag
válasz Koncipappa #3495 üzenetére
Az automatikus frissítésnél a pipát vedd ki. Settings/about/atuomatic update
-
dbocskai
tag
Nekem amúgy memória ürítés után is épphogy 1GB fölött van a használt RAM.
Más: az első kamerás szem figyelés, nálam szerintem nem igazán üzemel 4.3-on. Amint feloldom a kijelzőt, úgy hogy nem vagyok a kamera látószögében, világít az ikon, hogy nézem. Másnak?
-
Koncipappa
csendes tag
válasz pedro21 #3498 üzenetére
Megtettem, de sajnos a háttérben fut mégis valami, ami félóránként emlékeztet, hogy telepítsem az update-t. Mert már le van töltve a telefonra, csak rámentem, hogy halasztás és most nem tudok megszabadulni tőle. Nem lehet valahogy törölni ezt a letöltött update-t? Valahova csak eltárolja, ha le kellett tölteni...
Egy Samsung Galaxy S3 LTE boldog tulajdonosa :D
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest