Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    Sziasztok!
    A lassan 4 éves -de imádott- Huawei P30 Pro-m cseréjén gondolkozom. A fő felhasználási terület, ahol megkéne ütni a Pro mércéjét, a fotózás lenne, minden más csak másodlagos.
    Mivel a családban van egy A52s 5G teló és rácsodálkozva, hogy középszintű telefonként milyen jó képeket lő, no meg a széles látószög miatt, ezt a terméket is felvettem a listára. A másik, amibe gondolkoznék az a Google Pixel 7 Pro lenne. (Apple/ Xiaomi vonal kilőve)
    Mivel már rég volt Samsung telóm (még az S2 időben) nem nagyon vagyok képbe.
    A Pixelt mindenhol dicsérik (képalkotásba), de ugye nincs itthon hivatalos forgalmazója
    + nincs 5G és néha a térerejére is panaszkodnak. Ez ugyebár alapból vagy 200k-val drágább, de hivatalos forgalmazóval/szervizzel rendelkezik hazánkban.
    2-3 évre vennék telót, s mivel én nem az a "hetente/havonta cserélgetem a telómat" ember volnék és időm sincs elolvasni az itteni cca 7k hozzászólást, kérdezném így -lassan- féléves forgalmazás után: mennyire jó ez a teló? Vannak-e idegesítő dolgai? Ha voltak, azóta kijavították-e őket? Fotókat milyeneket lő? (látom, hogy a DxOMarkon, nem annyira van a top 10-be, de én mások véleményét is szeretem meghallgatni)
    Hát ennyi lenne?
    thx

Új hozzászólás Aktív témák