Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Az lenne a kérfésem, hogy a samsung health-lépés számlálójában be lehet állítani, hogy melyiket akarod látni, telefon vagy az óra. Na most itt nekem még a nem tudom hány évvel ezelőtti gear s2 óra van és nem az új. Az a kérdésem, hogyan lehet törölni, hogy az új órát lássam?
Előre is köszi.
Karicsek -
DefJamHUN
aktív tag
Valaki nem vásárolta meg az új Buds 3 Prot és lenne összehasonlítása az elődjével a 2 Proval? Szemezek vele, de több helyen is olvastam, hogy túl sokat nem javult, na nem mintha a 2 Proval bármi baj lenne.
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
félisten
-
tms+
aktív tag
válasz klaya86 #18425 üzenetére
a shutter lag valóban frusztráló, hiába állítgatom és használom a pro módot ott sem az igazi. tavaly volt egy Pixel7-esem, ebben a tekintetben sokkal jobb volt, nagyon könnyen fotóztam vele gyors témákat is, a Galaxyval nem jött össze, idén nyaraláson sem sikerült, igaz most már az S24U volt nálam.
egyébként ettől függetlenül nincs gondom, én is inkább egy teljes csomagként tekintek a mobilra, így meg az S Ultrák elég jók szerintem. egyre többet fotózok pro módban, mert sokkal jobban tetszenek az úgy készült képek, de hát ugye az nem csak egy gyors kattintás
#18500: szinte biztos, hogy a Bixby
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
klaya86
senior tag
Így van,aki minden szempontból a legjobb fotós telefont keresi,az ne a Samsungot válasza. De aki stabil, testre szabható, megbízhatószoftvert ,hosszú támogatással, jó üzemidőt, kiváló kijelzőt, valamilyen szinten egyedi megjelenést és felső kategóriás kamerákat keres, annak tökéletes az ultra széria .
-
Leonardo91
senior tag
válasz DefJamHUN #18503 üzenetére
Nekem van otthon Pro 1-2 és most a 3
Azt mondom neked hogy a 2 az 1nek a ráncfelvarrottja de a 3 már tényleg egy új , sokkal jobb kiadás.
Hangzásban is, de leginkább ANC-ben
Volt egy fél éves alma próbám airpods pro 2 vel. Az a fülhallgató etalon volt kényelemre is meg zajszűrésben is , rossz volt vissza jönni Buds Pro 2 re de most a 3 Pro felülmúlta mindegyiket. Amiket cikkeztek, hogy esztétikai hibásak meg illesztési problémásak azt én nem vettem észre az enyémnél. Illetve már kapható hozzá Spigen tok is link
Mindegyikre ezt vettem.| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
sixpak
nagyúr
válasz klaya86 #18508 üzenetére
Vagy az eddig elmondottak alapján, aki sötét szobában, fénysebességgel cikázó macskát szeretne fotózni, az keressen másikat...mondjuk azt megnézném arra mit...
Nálam kb 20 dedikált kamerával készült képre jut egy telefonos fotó, de simán vállalhatóak....vagy nekem alacsonyak az elvárásaim, az is benn a pakliban.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
donnie.d
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok.
Adva van egy Samsung S23 Ultra, amely nagyjából lassan most lesz több, mint négy hónapos. Nem csak ennél, hanem elődeinél (Huawei, Sony stb.) a sötét üzemmódot használtam ellenben vannak olyan applikációk, amelyek ezek nem érhetőek el vagy frissítés után újra be kell állítani.Nagyjából egy hónapja vettem észre a kijelző alján egy nagyon minimális még miliméternyi méretben sem mondható "dolgot". Először azt hittem, hogy valami szösz, de nem jött le. Olyan, mintha alig látható törés szerű "valami" lenne. Alig észrevehető. A készülék nem volt leejtve, tokban van, s nagyon vigyázok rá. Ha olyan helyen járok esetleg olyan szituációban vagyok (pl. sietni kell valahová), s kieshet a kezemből elő sem veszem még, ha hívnak sem.
Sötét üzemmódban ez nem látszódik, de képeknél, sötét üzemmódot nem támogató alkalmazásoknál, világos háttérképnél ellenben igen. Zavar, de tényleg ha belemerül az ember a mobilozásba, szinte fel se tűnik neki.Kérdésem adott lenne, hogy a sötét üzemmód használóként egy szinte alig látható hibával érdemes szervízbe adni a telefont vagy átveszik-e, hogy van olyan ismerősöm, aki észre sem veszi még akkor sem, ha teljes fényerőn van?
Amióta észrevettem nem növekedett, nem terjeszkedett, nem jelent meg máshol ez a hiba. Olyan, mint egy szösz, amit nem tudsz letörölni. -
Rigormortiis
veterán
válasz Ferenczi Áko #18514 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy ha nem nézzük, hogy pár kategóriatársa milyen képeket lő gyenge fényviszonyok között, mozgó célpontra, akkor szép képei vannak. Az is igaz, hogy manuális beállításokkal kifejezetten jó képeket lehet vele készíteni.
Teljesen rendben vannak a kamerái, a kamera- és főleg a képkészítő szoftver az, ami már évek óta nem az igazi. Mert videokat viszont nagyon jókat lehet készíteni vele!
De automata módban egy pixel vagy iphone nagyon elveri.
Ezzel együtt egy szuper telefon, és meg merem kockáztatni, hogy ár/érték arányban az egyik legjobb flagship, ami most kapható. Aminek az egyetlen gyengébb pontja az automata mód kamera.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
golyós
addikt
válasz Rigormortiis #18515 üzenetére
Pontosan.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
kisdobos0111
aktív tag
Volt valakinek kijelző gondja a telefonnal? Az enyém most van szervizben. Sávokban fehér csíkok jelentek meg vízszintesen több helyen minden előzmény nélkül.
Emag futár elvitte egy hete és írták hogy akár egy hónap is lehet a javítási idő. Nagyon hiányzik már. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz kisdobos0111 #18517 üzenetére
Telemax javítja, általában 1 hét alatt..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
golyós
addikt
válasz kisdobos0111 #18517 üzenetére
Ha Emagon keresztül ment akkor lehet 1 hónap.
Ha heti 1-2x szer gyűjtik össze a telefonokat és utána viszik a Tmx-hez akkor simán összejön a 3 hét.
Ezért jobb a gyári gari, TMX futár hozza - viszi a telot amióta megszünt a személyes leadás lehetőségeHonor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
gippazoid
senior tag
válasz Zoolee19 #18520 üzenetére
Yettel SIM-hez beállított APN ellenőrzése, hogy helyes-e?
Hálózati beállítások alapállapotba hozása, ha nem segít, cache partíció törlése, ha nem segít, adatmentés (beállításokat nem!) és utána factory reset.
Mi mást lehetne erre a hibára mondani...
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
-
golyós
addikt
válasz gippazoid #18522 üzenetére
Van valami alkalmazás ( lehet még a telo is tudja ) ami megmutatja, hogy mi ébreszti fel a telot. Talán wake up detektor vagy ilyesmi.
Lehet, hogy valamelyik aksi monitorozó alkalmazás tudja, már nem emlékszem de keress rá biztos, hogy van ilyen.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
mgTerminator
veterán
Most adtam le az S23U-t kijelző cserére mert beégett, azt mondta Maxxy10 fórumtárs hogy ez az első amivel találkozott
Értesítési sav természetesen és a Waze is beleégett. A Waze azért érdekes mert 5 hónapja kezdtem el ezt a sofőr munkát ami közben használom a Wazet.Egyébként váltottam a Fold 6-ra, kíváncsi hogy a belső kijelző meddig fogja bírni
-
klaya86
senior tag
válasz mgTerminator #18526 üzenetére
Milyen egyébként a Fold? Mennyire zavaró a keskeny kijelző? S23u -hoz képest milyen a telefon ? Filózok a Fold telókon. V3 jobban bejön az arányok miatt,de a szoftver miatt a Samsung vonal szimpibb. Illetve amúgy bejön a fold 6 szögletessége, csak a keskeny külső kijelző nem.
-
mgTerminator
veterán
válasz klaya86 #18527 üzenetére
Elég jó, eddig szeretem, de még szokni kell. Annyira nem vészes a külső kijelző mint gondoltam, eléggé bele tudok merülni és fel sem tűnik csak akkor amikor előveszem az S23U-t.
Volt amikor éppen csináltam a megszokott dolgaimat aztán eszembe jutott hogy héé ott a nagyobb kijelző is
A töltés egyelőre lassabb mint a Fold 5-é, de bízom benne hogy javítanak rajta. A kamerát kellemes csalódás, egész használható. A hangszórók szerintem sokkal gyengébbek, gondolom ennyiért már nem fért bele az AKG.Szeret melegedni is. Középen a csík látható, de nem mindig csak ha rásüt a nap, másik szögből eltűnik és élvezhető a film. Nekem az a fura hogy vastag de mivel keskenyebb így kényelmesen kézben tartható 1 kézzel is.Egyébként ezt az egészet a külső kijelzőn írtam
-
BIT_
tag
Sziasztok.
Tudja valaki, hogy lesz e nálunk is dual esim támogatás a telefonban? Elvileg az s24 már tudja, de csak ezért nem váltanék telefont.
Mert ugye egyszerre csak egy esim és egy fizikai SIM lehet aktív, vagy két fizikai SIM. -
klaya86
senior tag
válasz mgTerminator #18529 üzenetére
Köszi. Sajnos igazolod azt,amiért még nem vettem Foldot. A szoftver nagyon oké a Samsungnál ,de nekem pl vastag, és keskeny, igaz csak a Fold 5-öt próbáltam párszor. De egyszer sem sikerült meggyőzni magam, hogy majd jó lesz és megszokom. Illetve ennyi pénzért semmit nem akarok megszokni semmit. A kamerák nekem valószínűleg rendesen lennének, inkább a zoom lenne visszalépés ,de meglennék nélküle. Viszont a töltési sebesség pl. nálam pont határeset. Anno az s21fe-nél már rohadtul zavart, hogy 1.20p volt a töltés. S23u=45w-al pont még elmegy, főleg, hogy napi 1x elég tölteni. Nem szívesen állnék vissza a még lassan és esetleg gyakoribb töltésre.Remélem a pletykák igazak és lesz egy slim változat a Fold6ból, ami szélesebb lesz elvileg. Egy 5000 mah akksival,45w töltéssel, gen 2vel, szélesebb külső kijelzővel nekem hibátlan lenne.
-
mgTerminator
veterán
válasz klaya86 #18534 üzenetére
Az életben mindig mindent meg kell szokni. A jót gyorsabban meg lehet mint a rosszat.
Én pénteken vettem át, kicsit fura de jó értelemben. A töltés zavar kicsit de a hétköznapokban az sem lehet akadály mert egész nap egy vezeték nélküli töltőn fog csücsülni lassú töltéssel. Ráadásul frissítéssel lehet rajta javítani.
A zoom kamera nekem az S23U-n inkább útban volt mint hasznomra, az elején próbáltam játszottam vele de jó ha 1 évben 1x szükségem van rá.A vastagságon nekem javítani fog a pitaka tok mert ami most van rajta vastag és ormótlan de viszont még aznap megkaptam és magsafees.
Tény hogy nem való mindenkinek de nekem eddig kurvára bejön
-
Rigormortiis
veterán
válasz mgTerminator #18535 üzenetére
Mi az, hogy útban van? Ki kell kerülnöd vagy elakad benne a kezed?
Amúgy egyetértek. Kb mindenre is elég a főszenzor. Nem látok sok különbséget az 50 mp-en készült képen ha belenagyítok vagy a zoomkamerával készítek valamiről közelit.
Meg aztán közel egy évtizeddel ezelőtt a Lumiákkal készített képek is teljesen vállalhatóak a mai napig, de mondhatnám az S7et is. Piszok jó képeim vannak tőlük is. Lehet itt évről-évre a kamerákra hegyezni, de valójában lófingnyi fejlődés sincs.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
klaya86
senior tag
válasz Rigormortiis #18537 üzenetére
Nagy ritkán azért használóm a zoomot,de főleg videóknál hasznos nekem. Fényképeketnél nem annyira, ott elég egy 3x simán. Mostanában voltam koncerteken, elég messze a színpadoktól. Ott jól jött a 10x zoom.
-
mgTerminator
veterán
válasz Rigormortiis #18537 üzenetére
Kéznek kicsit volt útban, viszont a magsafe töltőknek az összesnek útban volt.
De ne aggódj ez a Fold 6nál sincs másképp, a töltők érintik a kamera szigetet.Megvettem a Pitaka új 2.0 autós töltőjét és brutál erős a mágnes, szó szerint szakítja ki a mágnest a tokból, igaz ez csak ideiglenes amíg nem jön meg a pitaka tok.
Amúgy a sima 12mpx és 200mpx között van jelentős különbség. Olyan képeknél ahol sok dolog van és számít az apró részlet. Sziklafalról csináltam képet az állam leesett.
klaya86: igazad van, koncerten tényleg jól jöhet a 10x zoom kamera de életemben nem voltam koncerten és egyelőre nem is nagyon tervezek menni.
-
Rigormortiis
veterán
válasz mgTerminator #18539 üzenetére
A 12 és a 200 között van, az 50 és a 200 között kevésbé. Nem a semmiért tértek vissza az 50hez.
-
Rigormortiis
veterán
válasz klaya86 #18538 üzenetére
A koncertezést adom, mi is járunk (bár már leginkább csak komolyabb turnékoncertekre), viszont szerintem gáz, hogy mindenki kb a telefonja kijelzőjén nézi/éli végig. Én max az elején veszem elő egy-két kép erejéig, aztán többet elő sem kerül.
-
klaya86
senior tag
válasz Rigormortiis #18541 üzenetére
Én kb 1-2 perces videókat nyomok , az is csak azért, mert néha jó visszanézni, amúgy tolom a bulit 😄 de igen, nagyon sokan még olyankor is csüngenek a telefonon.
-
BIT_
tag
-
mgTerminator
veterán
válasz Rigormortiis #18540 üzenetére
Ezt hogy érted? Ki és hol tért vissza az 50-hez?
-
Rigormortiis
veterán
válasz mgTerminator #18544 üzenetére
S24 család.
-
tms+
aktív tag
válasz Rigormortiis #18545 üzenetére
Az S24U-ban is 200 megapixeles a főkamera, az 5x optikai lett 50-es, ami az S23U-ban 10x-es 10 megapixeles.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
klaya86
senior tag
Ha már kamerák és zoom. A 10x optikai zoom esetében ti nem találjátok fakónak a képeket? Mintha 6.0-n nem ilyen lett volna. A részletesség nagyjából oké,de a színek nem. Ha ilyen képeket lövök, mindig szerkesztés a vége, hogy nézzen ki valahogy.
-
szkutyi
addikt
Sziasztok egy kis érdekesség!
Egy két hete már baszakodott a telefonom, kicsit mintha lassabb lett volna, van ami betöltött van ami nem, stb stb.
Egy két napja a Messenger is elkezdett baszakodni..
Ma letöröltem és újra raktam..
MINTHA UJ TELEFONT KAPTAM VOLNA.
Baszottul vissza fogta a telefont minden téren hiába zártam be, volt frissítés is, újra indítás is, WHIPE CACHE TORLÉS IS!!
csak a messenger újra telepites oldotta meg!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest