Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Rétestészta ez....nyújtjuk ahogy bírjuk...
igazad van,,,azt is tudom, hoyg a többség valóban bliccel,,,és szeretnék ezt megfogni,,,
Én csak azon csodálkozom mindig,hogy ezek az emberek hogy tudják az olyan céget/cégeket védeni, és a bliccelőkre hivatkozni, ahol nem ez a bevételkiesés,,,hanem a górék szabad rablása...
A két legkomolyabb állami pénzmosoda Magyarországon a MÁV, és a BKV,,,,
Hogy azért nincs pénz, mert az emberek bliccelnek,deeee.....majd mindjárt elhiszem
Nem azért mert milliárdok tűnnek el.......ennél a két cégnélDe azt hiszem, én is és te is már teljesen másról beszélünk....mert szépen elkanyarodtunk a témától...
Ami a következő...:
A MÁV elvárja, hogy előre vegyem meg azt a szolgáltatást, aminek rendkívül nagy az esélye, hogy nem is tud biztosítani...("A" pontból "B" pontba engem időben eljuttatni)Mivel sokszor fizetek a MÁV-nál ,olyan szolgáltatásért ami nem teljesül, magyarul az ablakon dobálom ki a pénzem, nem is fizetek előre...(Kő egyszerű...Ha már a vonaton vagyok, használom a szolgáltatást, ergo fizetek is érte...)
De ha nem fizetem ki előre a teljesítetlen szolgáltatást, b@sztatnak...
Értelek én,,,te véded azt az oldalt,,,én meg a saját érdekeimet,,,
Az én érdekem pedig az, hogy ne az ablakon szórjam ki a pénzem,,,és ha fizetnék egy szolgáltatásért szó nélkül, akkor ne b@sztassanak...szerintem ez nem olyan bonyolult...
Basztassák azt, aki nem is akar fizetni.... (abban legalább van logika)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest