Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz MurdR #43608 üzenetére

Rétestészta ez....nyújtjuk ahogy bírjuk... ;)
    igazad van,,,azt is tudom, hoyg a többség valóban bliccel,,,és szeretnék ezt megfogni,,,
    Én csak azon csodálkozom mindig,hogy ezek az emberek hogy tudják az olyan céget/cégeket védeni, és a bliccelőkre hivatkozni, ahol nem ez a bevételkiesés,,,hanem a górék szabad rablása...
    A két legkomolyabb állami pénzmosoda Magyarországon a MÁV, és a BKV,,,,
    Hogy azért nincs pénz, mert az emberek bliccelnek,deeee.....majd mindjárt elhiszem ;]
    Nem azért mert milliárdok tűnnek el.......ennél a két cégnél :U

De azt hiszem, én is és te is már teljesen másról beszélünk....mert szépen elkanyarodtunk a témától...
    Ami a következő...:
    A MÁV elvárja, hogy előre vegyem meg azt a szolgáltatást, aminek rendkívül nagy az esélye, hogy nem is tud biztosítani...("A" pontból "B" pontba engem időben eljuttatni)

Mivel sokszor fizetek a MÁV-nál ,olyan szolgáltatásért ami nem teljesül, magyarul az ablakon dobálom ki a pénzem, nem is fizetek előre...(Kő egyszerű...Ha már a vonaton vagyok, használom a szolgáltatást, ergo fizetek is érte...)

De ha nem fizetem ki előre a teljesítetlen szolgáltatást, b@sztatnak... :U

Értelek én,,,te véded azt az oldalt,,,én meg a saját érdekeimet,,,
    Az én érdekem pedig az, hogy ne az ablakon szórjam ki a pénzem,,,és ha fizetnék egy szolgáltatásért szó nélkül, akkor ne b@sztassanak...szerintem ez nem olyan bonyolult... :U
    Basztassák azt, aki nem is akar fizetni.... :((( (abban legalább van logika) :U

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák