Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Két SSD-re megy két rendszer... Windows 8.1 Pro éééééééééééééés OS X 10.9 Mavericks
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
-
r4z
nagyúr
-
r4z
nagyúr
válasz bAtt001 #72360 üzenetére
A Hackintosh + Windows kombó a legjobb kompromisszum... A két legjobb rendszer, csak az almás mellékíz nélkül
Azokról a szerencsétlenekről ne is beszéljünk, akik megveszik a simát a logó miatt, ugye, vénség? Á, fellőtték már nála a pizsit, remélhetőleg holnap reggel kivételesen ő lesz a gyorsabb, és nem a vizelete
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz philoxenia #72362 üzenetére
Nem akarom összegányolni a két rendszert egy lemezre, pláne, hogy az OSX az EFI-vel érzi jól magát. Sokkal jobb, ha fizikailag is el vannak választva.
sisakos: Egyébként 250-es SSD-t kéne vennem, így csak pár ezressel költök többet. Ami bagatell összeg, ha megnézed, mennyibe kerül egy olyan Mac, ami ezt a teljesítményt hozza
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Inkább aludjatok.
Xiaomi 11T Pro
-
twine
veterán
hogy te milyen kis kcsg vagy
Lejöttem a fszt-re a MAC ELÉ még pöppet ,amig eszem pár falatot,,,és ezt látom? "Almalogó, vizelet"???
Na várjá csak,,,
Rendes családban van ablakos pc is, meg almás is,,,nem próbáljuk meg egy dobozba sűríteni,,,
Tudod kenyeret a péktől....Persze próbálkozni lehet,,,és ügyesen meg is lehet magyarázni,,,de a lelked mélyén te is tudod, hogy nem ugyanaz
-
r4z
nagyúr
Mondja ezt a NAGY kcsg
Tudod mit? Rohadtul nem ugyanaz. És én ennek csak örülni tudok majd, hogy nem lettem birka Meg egyszerre minek két gép, belőlem csak egy van! (Gyerekek, tudom, hogy ez iszonyat magas labda, de így hagyom )
Rendes családban van ablakos pc is, meg almás is,,,nem próbáljuk meg egy dobozba sűríteni,,,
Mondja ezt az, aki úgy hanyattvágta magát a Parallelstől, hogy csoda, hogy a gerince megúszta
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz bAtt001 #72372 üzenetére
hangos zajos sokat fogyaszt
Erről van szó Ezekből egy jó asztalira maximum az utolsó igaz, de igazából már az sem. Egy asztali gép teljesítményét meg nem kapod meg egy notiban, max jópár évvel később.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
jó ez a csirkeharc itt
"szenyor dzsíííí"
-
MurdR
veterán
Mi a francnak a csökkentett órajelű 4590-et veszed? Azt tudtad hogy az S az nem éppen szériát jelent?
A WD greennel meg meg fog gyűlni a bajod. Nem tudom mennyivel több a Red, de szerintem azzal jobban járnál. A hreent hackelni kell, mert azthiszem nagyon hakar parkol a feje neki. De nem nagy mutatvány.[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
korcsillio
addikt
Reggelt.
-
csabám
addikt
reggelt.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
r4z
nagyúr
Nem kell vészesen nagy teljesítmény, cserébe az S kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik.
WD Green pedig évek óta bevált, adattárolásra tökéletes. Halk is, hűvös is, óccó is. Torrentre megmarad a ThinkPad amúgy is.
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Reggelt
Xiaomi 11T Pro
-
nggabi
félisten
reggelt.
"szenyor dzsíííí"
-
törölt tag
Reggelt. Végre esik...
Irány Újszentmargita. -
bAtt001
addikt
válasz philoxenia #72376 üzenetére
tudom tudom, de én meg fiatal vagyok nyitottnak kell lenni az új lehetőségekre
-
bAtt001
addikt
válasz maggi1886076 #72385 üzenetére
aki mondja
induljon a munkanap, nem ám a munka
-
Keem1
veterán
válasz maggi1886076 #72389 üzenetére
Qss
-
Lecs@
addikt
-
Piwi
veterán
mizu lányok? dolgoztok?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
twine
veterán
aztakrv@ bele ne rokkanj a különbségbe....
Tudom, tudom környezetttudatosság, meg a f@szom,,,
de én inkább azt mondom a kockák "agymosása" az ilyen és efféle dolgok...
Éveken keresztül csináltam olyanokat amikből már hál'isten kinőttem...
"mer'60fokos a proci terhelés/tuning alatt,,,úúristen,,, + 10 rongyért hűtőt azonnal...pfuuu de jó lement 5 fokkal,,elmúlt a vész...."Hagyjuk már az ilyen "kicsinyeskedést...."
És ne kezdjünk bele a "zöld monológokba" plíííííz..hogy 10 embernél 20watt, meg 100 ember x 20 watt,, és őserdők...
Hiszem, hogy nem mi (magán) emberek tesszük tönkre a földet hanem a gigacégek, gigagépek, giga,,,,giga,,,,
áhh mindegy...20 watt plafon fogyasztásnál amikor csutkán hajtod mind a 4 magot....hányszor fordul ez elő..?
mennyit spórolsz, hőmérsékletben, és pénztárcában,,,,kockafórum, kockarugózás a semmin....
És bár úgy tűnhet,, nem pejoratív/sértő akartam lenni,,, csak a cca. 18 év saját tapasztalat...
MOst beindítom a konvertálást, és ha 100 fok a maghő akkor annyi,,,,leszarom,,,majd letilt ha eléri a plafont...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest