Hirdetés
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5 Pro teszt
- Battlefield 2042
- Cyberpunk 2077
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
-
GAMEPOD.hu
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz Dhampir #10453 üzenetére
A rejtekhelyet úgy értettem, hogy 'stash', a föld alatt is van pár, például:
A visszatérést pedig úgy, hogy alkalmakként egy-egy pályára visszanézek, learatom a 'termést'.
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
shield
Topikgazda
válasz Dhampir #10453 üzenetére
Ahogy kekeeci mondja, ha berakod egy ládába vagy hátizsákba az ott marad, nem nyúl hozzá senki. Volt amikor a szeméttelepen az autóroncstelepen levő ládába vagy a hangárban levő ládába pakoltam rengeteg cuccot, minden megmaradt. A katonai raktárak területen van egy farönk a határ átkelőnél, azt rendszeresen tele pakoltam, de bármelyik rejtekhelyet használhatod nyugodtan. A földre ledobott cucc eltűnik.
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest