Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz Aino #2100 üzenetére

    Ez is csak egy kényszermegoldás, sokaknál nem működik, nálam is pl. a 100/10% helyett 80/30% lett a terhelés szóval tök ugyan annyi az erő amit kiprésel magából csak elosztotta két magra, amennyivel kevesebbet dolgozik az első azt csinálja helyette a második nem nőtt tőle a teljesítmény, kalap szart se értem el vele. A régebbivel. Az újabbiktól meg kifagy a játék.

    Nálad se sokkal jobb a helyzet, a 4 magra elosztás jár plusz feladattal is ami beleadódik. Lehet sasolni a pillanatnyi terhelés értékeket ha össze van adva jó esetben minden alkalommal megvan a 150% a 400 helyett de illene legalább 300. És ebben benne van a leosztási művelet többletterhelése. Jó esetben is ha egyáltalán van gyorsulás olyan mintha kapna egy fél magnyi erőt az egyhez képest. Miközben dolgozgat 4.
    Meg talán még ott tapasztalni tőle gyorsulást ahol a proci felépítéséből adódóan valamelyik erőforrás szűk egy mag dolgozása közben de a játék többet igényelne, de több magon már többet kap belőle, még ha maga a feldolgozás nem is jobb de több alkatrészt használhat hozzá. Egy proci elég bonyolult és azt se nagyon tudni a játék mire háklis. Lehet pl L2 gyorstár is, mai procikban divat kis mértékűt használni és magokra leosztva. Ha van 4 mag akkor 4x annyi L2 amit talán hasznosít a motor és gyorsul, de nem magát a procierőt használja fel az ugyan annyi csak épp sokkal több L2 és ettől gyorsul.
    Ez csak egy példa.

    Gondolom azért nem lett több magos optimalizálás, mert óriási feladat ennyire újraírni a motort.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák