Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
A moddb-s hozzaszolasokban azt irjak, hogy nem megy statikus megvilagitassal, tehat tedd nagyobb DX-re.
Erdekes modon, nekem statikussal is ment, elejeol a vegeig, mar irtam errol regebb, ugyanis 2x is kijatszodtam...
A forum keresojebe ird be hogy Way in Pripyat, es szerintem megtalalsz majd jopar hozzaszolast, ami talan segithet. -
rétisün
veterán
azt végigjátszottam még amikor lett hozzá magyarítás, bár a win10-ben nem vagyok biztos, lehet még win7-tel volt.
azt hiszem, meg is van még a komplett 'way to pripyat' játék összecsomagolva, de inkább megnézem, amit linkeltél.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
nálam is fagy pár perc játék után, csak a mod is, de ha a fixet ráteszem, meg a magyarítást, akkor is. megnézem, amivel én játszottam annak idején gamedata mappa jobban működik-e, aztán ha jó, és kell, felteszem valahová, bár elég sokára fog feltöltődni.....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest