Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SetCHOO.
aktív tag
Kitörés előtt ezt a hibát dobja:
FATAL ERROR
[error]Expression : !m_error_code
[error]Function : raii_guard::~raii_guard
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line : 748
[error]Description : ... call of pripyat\gamedata\scripts\sound_theme.script:610: bad argument #1 to 'select_next_sound' (interval is empty)Valakinek van valamilyen ötlete?
-
-
SetCHOO.
aktív tag
Aha, köszi. Tehát miután megkapták a kaját adnak egy küldetést. Na ez elmaradt. Nem favorizálok a banditákkal. Mivel újrakezdtem a játékot és csak most értem Zatonba majd figyelek a zsoldosokra.
Amúgy sosem pártoltam a banditákat. Van valamilyen komoly hatása, ha Zatonba érkezésem után támogatom őket?
[ Szerkesztve ]
-
Misua
senior tag
válasz SetCHOO. #5557 üzenetére
Nem biztos hogy egyből adnak e küldetést.
Ha a banditákat támogatod, akkor az első küldetés - nyírd ki a zsóldosokat (akik kaptak kaját) és hozd el vmi speckó fegyvert tőlük. Én felvettem ez a küldetést, elmentem a zsóldosokhoz, elmeséltem a szitut, így odaadták azt a bizonyos speckó fegyvert...viszont nem mehettem már vissza a bandítákhoz, mivel érzi valahogy hogy csaló vagyok. Viszont a Skadovski Szics mellett áll egy fazon, aki bandita tábor likvidálását szeretné...szóval lehet variáli a küldetésekkel
-
dodopek
addikt
válasz SetCHOO. #5555 üzenetére
Van néhány hiba a játékban.Gyakran van, hogy kifagy hamukupac anomáliánál, és az ellenőrzőpontnál. Ezek megoldására kell a repack egy-egy mappája. Amiről most beszélünk, az az a küldetés, ahol a zsoldosok megbíznak, hogy ugraszd össze a tudósoknál a szolgálatot, és a szabadságot...
-
dodopek
addikt
válasz SetCHOO. #5561 üzenetére
Ez két konkrét hiba. Lefagy a játék, amikor mégy a helyszínek felé, és hibával kilép. A repackból ki kell másolni azokat a mappákat, amiben a crash report szerint gond van.Ezután megy rendesen a játék.Nem mindenkinél csinálja, úgyhogy nem is szoktuk előre javasolni a felülírást, csak ha a hiba jelentkezik...
Hogy fagy ki? Megáll a játék, kilép asztalra, és hibával bezárja magát? -
SetCHOO.
aktív tag
válasz dodopek #5562 üzenetére
Most már eljutottam odáig, hogy 2 óránként fagy a játék. A mostani fagyások után, ha megnézem a log fájlt, akkor nincs benne ilyen bejegyzés, hogy:
FATAL ERROR
stb..
2 nagy lag aztán fagy a game. Hiba üzenettel kirak az asztalra. De tényleg ritkán fagy, az atmosfear-al szenvedtem sokat. -
SlayHUN
csendes tag
Hali-hali valaki tud adni egy olyan linket itt vagy pm-ben ahonnan letöltötte a COP-ot és működik mert nekem első indításkor megy másodiknál meg már leáll a működése
Szerk: Most már jó csak megkell várni azt a 10mp-t amíg betölt FAIL
off:A clear sky topicba írtam egy hibáról ha valaki tud benne segíteni azt megköszönném!
[ Szerkesztve ]
-
Physicist03
senior tag
Sziasztok!
Valki meg tudná mondani, hogy az SGM 2.2-ben hol találom meg a katonai rakományt vagy információt róla? Azt írja, hogy keressem meg azon a területen (az a terület a mocsárban ahol körben mindenütt bombák vannak és bent egy csomó bandita). Csak 3 katona holtteste van ott, semmi mást nem találok. -
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5565 üzenetére
Szia! Jó helyen keresgélsz. Ha jól rémlik 6 katona holtteste van azon a területen. Figyelmesen járd körbe a központi épületet, parkolót és a mellette lévő romot. Majd beadja a következő lépést a küldetésben.
-
Misua
senior tag
válasz Physicist03 #5565 üzenetére
És ha mégis csak 3 holtest van, akkor túl sokszor újratöltöttél a játékot...holttest eltakaritó script intézkedett...
-
Physicist03
senior tag
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5568 üzenetére
Emlékszem, hogy mikor elsőnek jártam ott jó párszor kigránátoztak. Sokszor töltöttem újra. Nem szabadna, hogy a küldetés részét képező testek eltünjenek.
Még az ilyen szemetes konténerekben is van katona. Ott lesznek azok.
A PDA a területet jelzi? -
Physicist03
senior tag
Két szemetesben volt 2 és azon kívűl még találtam 2-őt, egy volt egy olyan épületben aminek nincs meg 2 fala és még egy volt hátul egy nagy tartály mellett. De, hogy még 2 hol lehet? Igen azon a helyen van a jel, hogy ott kell keresni, irja is a játék.
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5570 üzenetére
Majd meló után készítek egy képet a területről, bejelölöm rajta a katonákat.
Emlékezetből mondtam a 6 holttestet, szóval nem biztos.
Majd feltöltöm a képet. -
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5572 üzenetére
Akkor jól bebújt a susnyásba!
Ez viszont érdekes amit a kitöréssel kapcsolatban mondtál. Mikor elsőnek kezdtem az Sgm-et, nekem sem volt, majd csak Zatonban.
Most viszon második nekiugrásnál, a kordonban és a mocsárban is jött a kitörés.
???
Mondjuk a Kordonnál nincs is olyan üreg ami menedékkén szolgálna. B ármennyire is meglepő! Csak készülékkel sikerült túlélni. -
Physicist03
senior tag
válasz SetCHOO. #5573 üzenetére
Akkor még jó is, hogy eddig nem volt ha nem is lehet elbújni előle sehová. Egyébként másik helyekre lettek átrakva a szerszámok??? Épp átértem Zatonba, közel volt a fürészmalom jó sok zombival, levadásztam őket és gondoltam akkor már a szerszámokat is elviszem, de megdöbbenve látom, hogy nincsenek a megszokott helyen. De akkor hol vannak?
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5574 üzenetére
A hajón Owl jó pénzért elárulja neked a lelőhelyeket.
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5574 üzenetére
És hidd el meg fogod venni venni az infót, mert minden egyes alkalommal máshol van elrejtve. Mind a 9 darab...
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5577 üzenetére
A katonai szerelőnek Pripyatban. Úgy dereng, hogy neki is 3 kell, de ez nem biztos. Én a 7 helikoptertől dobtam egy hátast....
-
Physicist03
senior tag
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5579 üzenetére
Igen, de van megoldás.Pl ugye összeszeded az összes szerszámot az adott szakinak. És eehez jön még hozzá az a küldetés, hogy 80 alkatrészt összeszedsz a szakinak, amitől űber fasza kuncsaft leszel, és komolyan olcsón dolgozik... 1-5e rubel/ fejlesztés...
-
Physicist03
senior tag
válasz dodopek #5580 üzenetére
Bocsi a sok kérdésért, csak még eddig fogalmam sem volt erről a modról, nemrég olvastam itt a fórumon róla. Még egy utolsó kérdés: az mire kell amikor a szaki mellet van egy széf és azt irja, hogy rakjak abba fegyvereket meg...... nem érkeztem elolvasni végig, hogy mit irt. Aztán kellett beszélni vele és mondta, hogy szétszedi alkatrészekre és aztán eltünt belőle minden és most már 1-el több cucc kell bele. Fontos ez?
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5581 üzenetére
Semmi gond, ezért van a fórum.
Abba kell pakolni a fegyvereket,ruhákat.Azért fontos, mert csak akkor tudsz fejleszteni, ha van alkatrésze Másképp csak javíttatni tudsz. Ha oda belepakolsz 80 alkatrészt, akkor kapod meg a kitüntetést, és szerel jóval olcsóbban a mester.
A 80 darabnak egyszerre kell benne lennie!
És igen, itt minden fejlesztést fel tudsz pakolni, nem kel választani.
+ lehet fejleszteni az artifractokat is.Utána az általad választott tulajdonsága megnő.[ Szerkesztve ]
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz dodopek #5582 üzenetére
Sikerült összeugrasztni a Duty-t és a Freedomot. Úgy sikerült kijönnöm, hogy a Freedom fel is ajánlotta a csatlakozási lehetőséget. Pl azt nem is tudtam, hogy Morgan PDA-jat oda lehet adni a "zöldek" vezetőjének. Na most mehetek Zatonba az "éhező" zsoldosok vezetőjéhez.
Ez az egész rész korábban teljesen kimaradt. Imádom ezt a modot!
Ha csatlakozok valamelyik frakcióhoz, az mit befolyásol?
A bankárt használjátok a befektetésre? Jelenleg 300k Ru-m pihen nála. -
Physicist03
senior tag
Tegnap megvolt az első találkozás az alpha osztaggal. Csak egyszer kellett újratölteni. Egyébként mindig ilyen durva fegyverekkel jönnek? Most is sniper, HK-G36E meg dobtáras sörétes volt náluk, mondjuk én felraktam a feljavitott alpha osztagot a modhoz. És az osztag vezetőjétől elvett PDA-t el lehet adni vagy még szükség lesz rá? Bagolynál el lehet adni majdnem 5k-ért.
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5585 üzenetére
Hoppá! Mi is ez a feljavított Alpha osztag mod, mit változtat?
[ Szerkesztve ]
-
Physicist03
senior tag
válasz SetCHOO. #5586 üzenetére
[link]
Ha nem tudsz oroszul: beirod a kodot és "Скачать" vársz egy kicsit és elindul a letöltés automatikusan.
Az alpha osztag összetétele változik és akkor ezek szerint erősebb fegyvereket is kapnak. 6-7 tagból áll egy csapat, bár azt nem tudom eddig mennyi volt. Kb. ennyi. -
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5587 üzenetére
Köszönöm!
Én egyszer kapcsoltam be az osztagot. Majd császkáltam a zónában és egyszer csak kaptam egy fejlövést. Aha, rám találtak a fiúk! Keményre sikeredet a tűzharc, mert messzire nem tudtam pontosan lőni. Mindezt nyílt terepen.
Azóta óvatosabban tekintek a menüben az opcióra.
Most viszont egy küldetés alkalmával likvidálnom kellett egy Alpha osztagot a Vaserdő anomáliánál. Fedezékből sunyin egy kapcsolt gránát segítségével hamar befejezték a téliszalámi majszolását.
Dobott is a vezetőjük egy durva stukit, ami egyböl leváltotta a Kardan által feljavított Ak "tactic"-ot.[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Physicist03 #5587 üzenetére
Még hogy az orosz nyelv tanításának nem volt semmi haszna!
-
SetCHOO.
aktív tag
A benzines kanna mire való?
-
Physicist03
senior tag
Kipróbáltam és belepakoltam 80 fegyvert, ruhát a széfbe, de nem kaptam semmi kitüntetést és ugyanúgy nagyon drága maradt a fejlesztés. Lehet, hogy van valami arány, hogy miből mennyit kell belepakolni? Vagy ha már használtak a fegyverek és a ruhák akkor az lehet, hogy nem jó? És az fontontos, hogy mind a 3 féle szerszám már meglegyen?
[ Szerkesztve ]
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5591 üzenetére
Mind a 3 szerszámnak is meg kell lennie.
-
Physicist03
senior tag
De miért fizetni a szerszámok helyéért 10000-30000 rubelt ha megveszed az infót és megjegyzed, hogy hol van a térképen és aztán visszatöltesz egy mentést és elmégy érte?
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz Physicist03 #5593 üzenetére
Egy próbát megér.
Szerintem a szerszámok csak akkor kerülnek a pályára, ha kifizetted a lóvét az infóért. Ezt csak abból következtetem, hogy második nekifutásra a szerszámok nem ott voltak ahol előzőleg találtam. -
morbias2
aktív tag
Valaki pontosan megtudná mondani mit szedjek le az SGM 2.2-höz? Az enot verzió az agyamra ment már
Köszi.Ne próbáld! Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! (Yoda)
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz morbias2 #5595 üzenetére
Hali!
1. SGM 2.2
2. SGM_2.2_fixed_19.03
3. Add_Fix_SGM_2_2
4. New artefacts mod 3.0 beta
5. Monsters2.2
6. 2,2 guns
7. 2.2 guns patch
8. 2.2 English transHa bírja a géped akkor még a nagy méretű texturák!
9. Absolute_Nature_2_CoP
10. absolute_structures_v1.0Az Atmosfear mod nem ajánlatos. Nálam szét hullott tőle a játék.
Ha esetleg a kitörésnél fagy a játék akkor szólj, mert van megoldás.
ui.: Az enot-tal mi volt a problémád?
[ Szerkesztve ]
-
Physicist03
senior tag
válasz SetCHOO. #5596 üzenetére
Én is az Enot editiont kezdtem el játszani, de én is inkább felraktam a sima verziót. Elég sok dolog eléggé durván el van túlozva benne. PL: használsz egy eü csomagot és rögtön pirosban van az éhséged, durván eltalálnak meg sem tudsz mozdulni, mert lemegy teljesen a pihentséged és rögtön éhes leszel, sima sétával is csökken a pihentség (bár lassabban, de csökken), ha használsz eü csomagot 20-30 mp-ig használja, szóval addig nem tudz lőni, stb. Nem sokat játszottam vele csak pár küldetést, de elég is volt. Majd ha kijátszottam a sima verziót lehet benevezek rá még egyszer.
-
dodopek
addikt
válasz Physicist03 #5591 üzenetére
Nem 80 fegyver.Nem mindenből szed ki alkatrészt, és nem mindenből egyet szed ki( állapottól függ).80 alkatrésznek kell meglenni. Írja, hogy mennyi van benne...
-
Physicist03
senior tag
válasz dodopek #5599 üzenetére
Jaaaa. Szóval azt kell nézni, amikor még nem nyomom meg az f-et vagyis nem megyek még bele a széfbe, hanem odaérek a széf közelébe és ír egy számot meg mást is, csak az rövidítve van és nem lehet megérteni. Vagyis ha az a szám 80 akkor kapom meg a kitüntetést? De előbb kell a 3 szerszámkészlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest