Új hozzászólás Aktív témák

  • ' Tzs ,

    senior tag

    válasz Erdő #36974 üzenetére

    Bizony! Friss és ropogós ez is tetszik eléggé, hátha valaki kedvet kap a fordításhoz:


    "Leírás:
    A cselekmény körülbelül 2 héttel a STALKER Clear Sky eseményeinek kezdete után játszódik. Egy ismeretlen ügyfél négy zsoldos osztagot bérelt fel: a - "alfa", egy 7 tapasztalt zsoldos mesterlövészből álló osztag, y - "gamma", 10 zsoldosból álló osztag, q - "delta", 3 tapasztalt zsoldosból álló osztag és b - " béta ”, 5 tapasztalt zsoldos különítménye, akik közül az egyik főszereplőnk - egy szektor becenevű zsoldos. A négy csoport célja a Strelka csoport megtalálása és megsemmisítése. Úgy tűnik, hogy nem olyan nehéz feladat a négy egységnek, de minden ilyen egyszerű lesz, ismerve a "szövetségeseink" karakterét? Vajon bármelyikünk képes lesz -e elvégezni ezt a feladatot, megfeledkezve az emberiségről? Vajon minden zsoldos hidegvérű gengszter, aki nem törődik senki életével, csak a sajátjával? Kész -e a zsoldos bármire a pénz érdekében;

    A mod jellemzői:
    1. Új cselekmény, bár zsoldosnak, de nem ugyanaz, mint más modokban. Lesz érdekes cselekményfordulat és elegendő számú macskajelenet.
    2. Új karakterek, a mod átadásakor a karakterek kiderülnek, ha nem is mind, akkor sok.
    3. Hangjáték a legtöbb karakterhez, amely megfelel a karaktereiknek.
    4. A szerepjáték kis része - új páncélzat és új tárgyak. Manapság sokan szeretnek kölcsönkérni mások alkotásait, és az én modom sem volt kivétel. De van egy szerző is - valami, ami más módon nem volt. Ez különösen igaz a legtöbb új műtárgyra, amelyek nem más modokból származtak. És a páncél között van egy egészen új.
    5. Régi chipek a "páncélok és pénzek eltávolításának képessége a holttestekből" kategóriából, de új érdekes funkciók is, mint például a telepített álló géppuskák használata bizonyos helyeken (amiért külön köszönet a @Bashy -nak) és a történet partnerei . Általában mindent kiegyensúlyozottan és stabil módon próbáltam megtenni.
    6. Három új helyszín, amelyek még nem voltak módosítva.
    7. A modban három végződés van - rossz, átlagos és jó. Nem tanácsolom, hogy hagyja ki a másodlagos küldetéseket, mert rajtuk múlik, hogyan tudja befejezni a játékot.
    8. A szokásos sztori modok szerint sok új történetvágás és forgatókönyvi jelenet került hozzáadásra."

    [Call of Pripyat - Gone Soul] | [Call of Pripyat - Gone Soul]

    ...és ahogy már korábban modtam, hajlandó lennék némi összeggel is megtámogatni a fordítói munkát és másokat is erre bíztatok! ;)

    [ Szerkesztve ]

    S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

Új hozzászólás Aktív témák