Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz Antonius1978 #28120 üzenetére

    A poltergeistet magyarul kopogószellemnek hívják.

    Lábjegyzetek lesznek bőven, az előző részhez is csináltam, talán egy később e-verzióba belekerül. Ebbe mindenképp bele akarom rakatni. Vagy a kötet végére egy "szószedet", amit aztán a sorozat minden részébe bele lehet tenni, amit kiadnak magyarul, ha a kiadó belemegy. Ezekbe részben a játékból, részben az általam fordított modokból vett leírások kerültek bele és mindegyikbe az összes, arra a fogalomra használt megnevezés is.

    Meg írtam egy 37 oldalas összefoglalót is a Zóna eredetéről, jellemzőiről. Talán ez is megjelenik egyszer, valamelyik kötetben.

    A "lazítós" szöveg vagy novella lesz, vagy kisregény. Egyelőre úgy 15 A5-ös oldalnál tartok és még el sem indult a cselekmény, csak ismerkedünk a Zöldfülűek falujával, Farkassal, a Kordonnal, a Zónával, a zónalakókkal. Sok jó tanács egy kezdő sztalkernek, akinek két nap alatt össze kell kaparnia 20 rugót...
    Terveim szerint, aztán hagyjuk, hogy Lepel tegye a dolgát, csak annyit tudunk meg róla, amit elmond, mikor betér valamiért a faluba, kérdezősködik. Elbeszélgetünk Borlanddal, besegítünk a Szabad Sztalkereknek megszabadulni banditáktól, de nem mint első vonal béli harcos, hanem afféle kívülálló szemlélő, aki azt szeretné, ha a volt tanítványai

    Úgy készül, hogy meló után, este fordítok 2-3 órát, hét végén meg 6-8-at, kisebb megszakításokkal, aztán mikor már fárad a fejem az orosz/angol szövegtől, fél-egy órát ezt írom. Meg ha eszembe jut hozzá valami, jegyzetelek.
    Vagy lesz belőle valami érdekes, vagy nem.

    Ha valakit érdekel, jelezze, elküldhetem azt, ahol most tartok, de nagyon közkinccsé tenni nem akarom, hátha kerekedik belőle egy könyvre való valamikor.

    [ Szerkesztve ]

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák