Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz borovi #26934 üzenetére

    Én csak az emlegetésével találkoztam fordítás közben, de magában a modban nincs benne, de abban is úgy, hogy neked védened kellene a hajót, nem támadni.
    Viszont nem kizárt, hogy a Diverzánsban van ilyen akció (mármint megvédeni a Szkadovszkot a Végkesek klánja ellen).

    Azért vagyok bizonytalan, mert az kiderült, hogy a Diverzáns és a Halál ellen 1 szövegállományainak nagy a közös halmaza, de úgy tűnik olyan is van benne, aminek egyik modban sincs szerepe ténylegesen. Úgy látom, Geonezis azt a szokást vett fel, hogy az sgm_xml_dialogs.xmlt folyamatosan bővíti és benne hagy korábbi általa készített modokból is részeket, amiknek az adott modhoz semmi közük. Emiatt kell nekem most minden szálon végig tesztelni a modot, hogy maradt-e olyan lefordítatlan szöveg, ami fel is bukkan a játékban.

    Lehet, hogy a hét végén kiteszem a Halál ellen 1 magyarítás aktuális állapotát és lehet teszteni, de aki belefog készüljön fel arra, hogy egy ponton esetleg a beszélgetés oroszba fordul. Mosta a ténylegesen megjelenő feygverekhez tartozó leírásokat és a töltő kpernyő "Évezredes bölcsességeit" fordítgatom, a beszlégetések talán, a feladatok biztosan kész vannak. A fegyver encikopédia itt is háttérbe szorul, de itt szerepe nincs is, csak egy jó pénzért eladható pda...

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák