Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Mire ismert lesz a dátum remélem közzéteszik hogy lesz Playstation port is, valamint egy jó coop rendszer a játékban.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
SwaZy1337
tag
Egész jól néz, nagyon kíváncsi leszek, milyen lesz!
"Ha nem is érdekel az üzlet, a tájékoztatást megköszönni nem bűn..."
-
nanocry
tag
Ha jól rémlik (2. kép) az Cordon, a híd alatti tartálykocsis rész, a vasúti nagy híd előtt. Remélem tényleg kapunk legalább 30²km-nyi bejárható területet, töltőképernyő nélkül. Beteg lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
-
Csak ne egy gagyi softreboot legyen.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Montanaxy
tag
Azért mostmár jönnek infók, lehet nincs messze a megjelenés.
-
Scholes9
nagyúr
Nagyon jól néz ki
-
Dr. Akula
nagyúr
A legutóbbi gémpléj videós cikk alatt többen felvetették hogy visszabutították a grafikát az 1. videóhoz képest. Hát a mostani képek alapján én ennek semmi alapját nem látom.
#3nanocry: Cordonban a híd nem ilyen volt, volt "felmászós" felépítménye is. Persze a GTA 5-ben se úgy néz ki San Andreas ahogy az SA-ban, szóval még bármi lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
Nekem ennyi elég, addig bőven elvagyok mással. Köszi.
#7SunMount3r: Két megoldást is látok hirtelen: kapcsoló a crossplay letiltására, vagy jól megcsinálni az irányítást kontrolleren. Mindkettőre láttunk már remek és működő példákat.
-
Raysen623
addikt
válasz
SunMount3r #11 üzenetére
Nem azért vettem konzolt hogy egér+bill. szarakodjak. Akinek nem ínye, az kapcsolja ki a cross platformot ilyen esetben és maradjon a saját homokozójában. Jó dolognak ígérkezett a cross platform funkció a lövöldékben, de mára úgy tűnik sokaknak nem tetszik. Emlékszem még a régi szép időkre, amikor PC-oldalon jött a csaló az aimbot-al. Mégsem merném azonos lapon említeni a konzolos célzás rásegítést a PC oldali csalással.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Raysen623 #12 üzenetére
Most mit kell itt felkapni a vizet, megy így összekeverni a dolgokat? Csak leírtam a tényállást, hogy mi nem lesz sose olyan, mint a másik, mert alapvetően gyak. fizikai képtelenség. Olyan játékokban, mint ez is, ahol pl. a pontos és gyors célzás is nagyon fontos meg nagyon sokat számít ez a különbség. Nekem amúgy semmi bajom a Gamepad-es játékkal, PC-hez még én is azt preferálom általában, már ahol a játék stílusa ezt kényelmesen megengedni. Meg nyilván főleg SinglePlayer játékokban. De van egy csomó olyan játék is, főleg pl. FPS-ek, ahol csak magával babrál ki az ember, ha erőlteti a Gamepad-et az egér+bill.-zet helyett. Vagy csak akkor jön rá, hogy mennyivel "jobb úgy", mikor valamiért ráfanyalodik, hogy kipróbálja, mert pl. elakad egy olyan részen, amit lehet Gamepad-el szinte lehetetlen megcsinálni.
-
-
Raysen623
addikt
válasz
SunMount3r #13 üzenetére
Nos, te kezdted...
A megközelítésed volt rossz véleményem szerint. Technikai megoldását tekintve a dolognak teljesen egyet értek. Ma már ott tartok, hogy én kikapcsolom ezt a funkciót ha van rá mód, mert még az élettől is elmegy az ember kedve. PC előtt meg nincs kedvem már ilyennel szórakozni.
#14Dr. Akula: Nem is kell neki felvennie semmit semmiben. A játékélményért játszik az ember nem a farokméregetésért.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
szép lesz, de hogy jó-e? abban egyáltalán nem bízok
Life, Uh, Finds A Way
-
myckey
veterán
válasz
hombre[EU] #17 üzenetére
Egy biztos...
Bogaras lesz"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nubreed
veterán
"Elvileg".
Hát igen. Csoda lesz szerintem ha idén megjelenik egyáltalán. Én nem fogadnék rá nagy tétekben az idei megjelenésre.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
tibaimp
nagyúr
Nem semmi kinézet, de ennek gyanítom, súlyos ára is lesz VGA-ban...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Sajnos megjelenési dátumot továbbra sem kaptunk, elvileg viszont idén érkezik a játék végső kiadása.
- Playstation 5 disc edition játékkonzol +modern warfare 2
- Mint az új - Macbook Pro 13" 2019 - 4 mag i5, touch bar - garancia, HU/EN, szürke (39)
- Nagyon szép - Macbook Air Retina 13" M1 - 512GB, 8/8 mag, garancia, EN/HU (38)
- Új ASUS VivoBook Pro OLED 15 GAMER, TERVEZŐ Laptop -30% i7-11370H 16/512 FHD IPS NVIDIA RTX 3050
- Daikin MC70LVM légtisztító
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest