Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
laacika
tag
Sziasztok.
Segitságeteket kérném egy Access Point beállitásánál,egy Tp-link 300Mb-os Acces Pointról van szó,annyi hogy Repeter módban van és kapom a netet titkositatlanul,én pedig tovább szórom a jelet hogy a lakásba lehessen wifizni,annyi a gond hogy nem birom letitkositani.Ha kell megirom a pontos tipusát a készüléknek.Köszönöm a segitségeteket előre is.Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
laacika
tag
Sziasztok.
Tudna nekem valaki segiteni abba hogy hogy tudnám megosztani azt a netet ami nekem jön Usb-s wifin keresztül.
Tehát kapom a netet havertól,egy usb-s wifin keresztül csatlakozom hozzá és van nekem itthon egy Acces pointom is,arra szeretném megosztani és igy lakáson belül azzal tudnám szórni a jelet.
Az a megoldás nem jó hogy az Ap-m Repeter módba van és azzal csatlakoznék haverhoz mert azal nem birok rácsatlakozni,tehát az usb-s wifi hozná tőle a netet majd itt a gépbe megosztódna az Ap-re és azzal pedig szórnám a lakásba.
Köszönöm szépen a válaszokat,remélem érthető volt hogy mit akarnék.Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
laacika
tag
Sziasztok.Van egy Acces Point-om,eddig nem volt vele gondom,de mostanság nyöszörög,a böngésző cimsorába irva bejön az Ap menüje de nem rendesen tölti be,van hogy csak tölt tölt de nem tölti be rendesen,pl:félig üres marad a mező,vagy a wifi listát nem tölti be.Valakinek valami ötlete?Megköszönném mert már kiakaszt. jaj még annyi hogy Firmware-t frisitettem a legújabbra a gyártó lapjáról.Vagy esetleg a win8 kavar be?Köszönöm.
Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
laacika
tag
-
laacika
tag
(21470)-es kérésre kérdésre legyenszives valaki valami okosta mondani!Nagyon hálás lennék.
-
laacika
tag
válasz Intruder2k5 #21476 üzenetére
Próbáltam,sőtt Operával is.Még roszabb!
-
laacika
tag
válasz Gubek-Einste #21478 üzenetére
A menüben gondolsz a Restart-ra?Vagy az Ap-n kellene keresnem reset gombot?Úgy emlékszem hogy nincs,föl kell mennem a padlásra.
-
laacika
tag
válasz Gubek-Einste #21482 üzenetére
Köszi,Reset megvolt,semmi javulás!
-
laacika
tag
21470-re valaki legyenszives irjon aki tud rá megoldást.Köszönöm szépen!
-
laacika
tag
válasz Gubek-Einste #21494 üzenetére
Sajnos én annyira nem értek ezekhez,kicsit érthetőbben kellene elmagyaráznod ha megkérhetlek,privi üzibe ha leirnád illetve próbálnál segiteni akkor megköszönném.
Arra gondoltam veszek egy hállókártyát hogy ne az alaplapi lan-ra legyen kötve,hátha segit.Nemtudom.Köszi mégegyszer.Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
laacika
tag
válasz Gubek-Einste #21502 üzenetére
Köszönöm válaszod,ki fogom próbálni egy másik gépen.Igen lehet hogy az új hálókártya sem segitene.
AVG -virusirtót használok,megpróbáljam kikapcsolt állapotban?Köszi szépen a segitséget.Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
laacika
tag
válasz Gubek-Einste #21502 üzenetére
Viruskereső letiltásával sem javult a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest