Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
maathe
senior tag
Üdv!
Olyan gondom lenne hogy netezés közben bizonyos oldalakat nem hoz be és azt írja hogy a kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt, ilyenkor 1 percig nincs net de nem írja hogy megszakadt volna. Kipróbáltam router nélkül és nagy valószínűséggel az lesz a gond mert anélkül próbálgattam az összes oldalt ahol mindig ezt írja és úgy jó volt.
A router típusa: Belkin F5D7230-4. Vehetek újat vagy van még esély arra hogy normálisan működjön? FW frissítést próbáltam de mindig azt írta hogy sikertelen. INNEN szedtem le a legfrissebb FW-t.Ha mégis újat kéne venni akkor mit ajánlotok? Olyat amivel nem fordul elő ugyan ez + a torrentbe se szól bele. :>
Előre is thx!
-
maathe
senior tag
Frissítettem de nem lett jobb
-
maathe
senior tag
PR-Telecom, 6/1 Mbit, kábelnet.
MTU: 1500 bájt[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Valaki megtudná mondani, hogy egy ASUS RT-N12E router admin oldala miért néz ÍGY ki? Több eszközről is próbáltam bejelentkezni, de mindig ez a látvány fogadott.
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
válasz Intruder2k5 #17935 üzenetére
Azzal retekkel is próbáltam, de ugyan így jártam. :S
Két géppel és egy telefonnal próbáltam, kb. az összes böngészővel, de egyiknél se volt jó :S[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
válasz Intruder2k5 #17938 üzenetére
Egy reset megoldotta a problémát, érdekes.
Viszont a GUI még mindig elég lassú, sokszor rá kell frissítenem Crlt+F5-tel, hogy beadja. Másnál is ilyen? Legújabb fw van rajta, bár ez esetben ennek semmi jelentősége nincs szerintem.
-
maathe
senior tag
Lenne egy kis gondom a WDS-sel.
Adott két ASUS router gyári fw-vel (RT-N18U és RT-N12E). Az RT-N18U az elsődleges router, ez kapja a netet és az RT-N12E-vel szeretném a ház másik felében erősíteni a jelet, mivel jelenleg nagyon gyenge a dolog.
Mindkét routeren azonos az SSID, a Control Channel és az Extension Channel is. A LAN IP különbözik, illetve a másodlagos routeren kikapcsoltam a DHCP-t.
Az elsődleges routeren a WDS menüpont alatt az AP Mode-ot átállítottam Hybrid-re, a 'Connect to APs in list'-et pedig 'Yes'-re és hozzá adtam a listához a másodlagos routert.
A gondom az, hogy ezt nem tudom megtenni a másodlagos routeren. Ugyan úgy beállítok mindent mint az elsődlegesen, ki is választom ezt a routeret, de az Apply után csak egy "Proceeding" feliratot látok és nem igazán történik semmi. Ilyenkor a másodlagos router teljesen elérhetetlen és csak egy újraindítás segít rajta.
Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?
-
maathe
senior tag
Adott egy notebook és egy TP-Link TL-WR940N router. Mitől lehet az, hogy a gép egészen addig nem érzékeli (csak ezt) a hálózatot, amíg a router újra nem lett indítva? A többi géppel és telefonnal nincs ilyen gond.
-
maathe
senior tag
válasz Gubek-Einste #30071 üzenetére
Igen, a legújabb van fent. Szerintem a routerrel lesz a gond, mivel csak azzal az eggyel van gondja.
-
maathe
senior tag
Adott egy PPPoE kapcsolat, melyre egy TP-Link router van kötve. Erre a router-re kábellel csatlakozik egy notebook. Ha kihúzom a kábelt/kikapcsolom a notebook-ot a kapcsolat pár perc után megszűnik, azaz a Wi-Fi és az Ethernet is korlátozott lesz. Két különböző router-rel is ez a helyzet. Találkozott már valaki ilyennel?
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
válasz Gubek-Einste #31254 üzenetére
TP-Link AC1200. Igen, van megadva.
-
maathe
senior tag
Ehhez hozzá tudna szólni valaki?
-
maathe
senior tag
válasz Intruder2k5 #31306 üzenetére
A routerben biztos. Megpróbálom, remélem ez lesz a gond.
Az viszont eléggé érdekes, hogy legutóbb hiába húztam ki az UTP-t a laptopból, a kapcsolat maradt és csak jó pár órával később lett vele gond.[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
Voltam már itt ezzel a gonddal, de leírom még egyszer mert vannak fejlemények és pontosítások.
Adott egy PPPoE kapcsolat, melyre csatlakozik egy TP-Link TL-WR1043ND V3. Csak akkor van kapcsolat, ha a router egy UTP-vel össze van kötve egy laptoppal. Amint a laptop kikapcsol/a kábel kihúzásra kerül, a kapcsolat percek/órák múlva korlátozottá válik. Reseteltem a routert, elkezdtem beállítgatni a dolgokat és minden jó volt addig, amíg az IP kamerarendszernek be nem állítottam a portjait (85, 554, 2000, 8000). Amint letiltottam ezeket egyből lett kapcsolat. A router logban semmi érdekeset nem találtam és az adapterbeállításoknál sincs semmi különös.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lightyear - befektetési app
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Politika
- Windows 11
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs