Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Jedster #20633 üzenetére

    ár/érték arányban jók, és jellemzően csak az olcsóságukból adódó jelentős számú eladott darabok miatt olvasni a neten is sok(nak tűnő) hibát ezen gyártós eszközökkel kapcsolatban, illetve sok a felhasználói hiba is.
    százas nagyságrendben telepítettem le cifrábbnál cifrább helyekre tp-link eszközöket (is), és nem több a panasz azokkal kapcsolatban, mint arányában nézve bármelyik másik/jobb gyártósokkal.
    nem csúcskategória - ahogy az ára is mutatja -, de nem is annyira rosszak, megfelelő beállításokkal elmennek azok szépen.
    akkor fogom a fejem, ha eleve úgy hívnak valahová, hogy már megvették a routert, kiérkezve pedig látom, hogy a 80/25 digi alá ott figyel egy tl-wr340gd, mert a #&@}<> áruház "műszakis" eladója szerint 100-as router, így vinni fogja a vevő által említett 80-as netet, így rásózta a gyanútlan és hozzá nem értő vevőre a nagyon régi, elavult, gyenge hardverrel rendelkező típust... :(((
    ilyen esetben még nekem kell külön elmagyaráznom - jobb esetben csak az ügyfélnek, de arra is volt már példa, hogy mentem a tulajjal az üzletbe, és "képzett" eladóval kellett harcolni, hogy cseréjen már olyan típusra, ami ténylegesen képes átvinni a 80-as netet -, hogy nem a tp-link &@{>, hanem egyszerűen csak nem megfelelő az a típus a gyors net alá, mert egy régi vackot sóztak rá.
    igen, 2014 és tl-wr340gd az áruház polcán, mert néhány éve hatalmas mennyiségben bevásároltak belőle... :(
    amennyiben rám bízzák a típus meghatározását, és a kompromisszumos elvárások mellett csak tp-link fér bele, de abból (szerintem) megfelelő típus, akkor bátram megveszem és bekonfigurálom, és nem szokott miatta többször csörögni a mobilom, mint a jobb asus...stb típus miatt, hogy probléma van vele.
    régen elfelejtettem volna már a tp-link gyártót - ahogy tettem már azt másikkal -, ha annyira problémás lenne, mert nem vagyok a magam ellensége, ahogy az ismerősöké és ügyfeleké sem!

    Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák