Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Értem, köszönöm!
-
yozsee11
aktív tag
A játék egyrészt csak PC, PS4 és Xbox One-ra érhető el, tehát 360-ra nincs.
A hivatalos oldalon az szerepel, hogy coming soon, és hogy valamikor később a tavasz folyamán, pontos dátum nincs egyenlőre.
És jelenleg csapatban (invite) sajnos csak azonos platformbelivel lehet játszani.Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
Lézerparaszt
őstag
Úgy tudom eddig csak PC-PS4 cross platform van, viszont állítólag lesz PC-XBOX One is, de az csak akkor fog működni, ha mindkét verziót a microsoft áruházból veszed meg, steamessel nem fog menni....állítólag.
Xbox360-ra tudtommal nem jött ki a játék és nem is nagyon volt szó róla, de lehet rosszul tudom.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
b05co
tag
Üdv! Egy laza kis cikk a Rocket League-ben már megtalálható, de elrejtett játékmódok előhívásáról. Jó szórakozást!
[Rocket League és ami mögötte van]
Gondoltam érdekes lehet
-
törölt tag
Sziasztok!
Eddig csak jót hallottam a játékról, így a mai nap végül én is megvásároltam. Már a cross-platform miatt is hatalmas pacsi jár a fejlesztőknek.
-
S1M0N
senior tag
Pontos dátum még nincs, csak egy képet közöltek róla.
A hokis nagyon rossz, igaz, csak egy mérkőzést játszottam, ki is kaptunk 1-0-ra, de a labdához képest tényleg sokkal másabb játékmenetet követel.
A kosár viszont jónak ígérkezik, bár a magas labdákkal megszokott gyűlni a bajom.
-
Griff55
senior tag
Népszerű játék ellenére nem valami aktív a topik.
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Lézerparaszt
őstag
Van, már megtaláltam. Vettem PS4 DS kontrollert, azon a start gombbal egyből átvált osztott képernyőre és hozzáad egy játékost. Arra nem jöttem rá hogy a DS miatt van vagy mert egyszerre 2 kontroller is van rádugva a gépre. A lényeg hogy működik.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
X Factor
addikt
-
bigrob
őstag
Valakinek nincs egy 4-es pakkból nyitott fölös példánya? Steam walleten van 10,5 euróm azt veszek marketen amit kér az illető.
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
yozsee11
aktív tag
Sziasztok!
A héten vettem a játékot, akinek van kedve néha-néha közösen játszani az vegyen fel, ha gondolja.
Steam név: yozsee, profil kép: Ronaldo (az igazi )Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
törölt tag
Ha már szóba jött a billentyű + egér kombó :
-
Stylerr
addikt
Lehetséges úgy játszani, hogy egy gépen toljuk ketten az öcsémmel?
-
Stylerr
addikt
-
Stylerr
addikt
válasz Lézerparaszt #25 üzenetére
Nem az az ID, ami jobb felül van kiírva, és amire rákattintva a legördülő menü jön ki, ahol " felhasználóváltás, profil megnézése, és fiók részletei" között tudok választani? imperialz2802 van oda írva. Lehet az volt a baj, hogy nagy betűvel írtam le nektek.
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Én is játszok a játékkal. Imperialz2802 néven vagyok. Ha gondoljátok vegyetek fel. -
Xmodule
őstag
válasz Lézerparaszt #20 üzenetére
A tegnapi után, ha most nem vagy formában akkor elég durva lehet amikor formában vagy.
Remélem egyszer én is el jutok erre a szintre.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
válasz Lézerparaszt #20 üzenetére
nekem ugyan ez a nevem steamen. vegyel fel ha gondolod
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
Játszik innen valaki ezzel a játékkal? Én úgy tíz órát raktam bele eddig és nagyon tetszik. Eddig csak random csatákban voltam de jó lenne valakivel együtt játszani.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
ImACeltic
őstag
válasz Lézerparaszt #17 üzenetére
Közben már megtaláltam, de azért köszi!
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
A Hockey módot Ti megtaláltátok?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Predator2
addikt
válasz Lézerparaszt #14 üzenetére
Felvettelek Gergő, kíváncsi vagyok, hogyan lehet olyan nagyokat ugratni.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Predator2 #13 üzenetére
A tutorial írja mihez mit kell nyomni. A játék nem lesz sem nehezebb, sem könnyebb ahogy szerzed a szinteket, semmi előny nem származik sem dlc-ből, sem abból hogy rookie vagy legend vagy. Egyszerűen csak gyakorlás kérdése (miután a tutorialt végigcsináltad). Ha gondolod vegyél fel Steamen és megmutatom amit nem tudsz. Állítólag controllerrel jobb megszokni az irányítást, de billentyűzet+egérrel sem lehetetlen.
Steam nevem: Hypper
A képem a játékban látott AI felirat.[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Predator2
addikt
válasz Lézerparaszt #12 üzenetére
A dlc vel szerzett kocsik sem jobbak az alap verzióknál?
Lehet másképp ugrani mint a jobb egér gombbal? Nem értem hogyan tudnak egyesek olyan hatalmasakat ugrani, vagy lehet a fejlettségi szint is közrejátszik. Én csak semi-pro vagyok.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Akkor a kocsik közti különbségekből fakad, hogy némelyik kocsi 2x olyan gyors mint én, vagy 2x akkorát ugrik?
-
Predator2
addikt
Helló
Hogyan lehet fejleszteni a kocsit, hogy nagyobbat lehessen ugrani/vagy gyorsabb legyen?
Külsőt azt tudom, de a "belsőt"?THX
-
had423
aktív tag
válasz Lézerparaszt #5 üzenetére
Igen, összedobhat konzolossal is.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, tud valaki valamit róla hogy PS4-es játszhat-e PC-ssel egy csapatban?
Egyébként ha valakinek van kedve bénáskodni akkor vegyen fel Steamen.
Név: Hypper
Kép: Family GuyA játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
-
had423
aktív tag
Hát ha van választási lehetőséged, akkor nyilván a kontroller lesz a nyerő, mivel arra találták ki a játékot, de nem tudom árban hol kezdődnek a Rocket League-gel kompatibilis cuccok. Olyan 6-7k körül van egy Xbox kontroller, amit másra nem is használnék, szóval nekem akkor 20 Eu helyett 40-be fájna az egész.
Pedig nagy fun játéknak tűnik. -
had423
aktív tag
Tervezem hogy megveszem a játékot, 20 Euró most steamen, csak nem tudom milyen kontrollerrel lehetne benne csapatni. Valaki esetleg próbálta már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós ventik / Asus TUF 120mm / Be Quiet! / Phanteks PWM
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!