Új hozzászólás Aktív témák

  • herrká

    senior tag

    válasz ITI-san #8500 üzenetére

    Szia! Nem tudom, hogy jobb lett-e szoftveresen? Miután bekapcsoltuk, rögtön kérte a frissítést, rá is küldtük. Tehát nincs összehasonlítási alapom.
    Első 3-4 alkalommal nem talált vissza a dokkolóra. Ez azóta beállt, és rendben van!
    Tapasztalatok: Szintén első 3-4 takarításnál, néha menet közben is "eltévedt". Ilyenkor tükrözte, vagy 90 fokban elforgatva hozzá másolta a térképet... A dokkolót meg "kirakta" valahová az udvarra és közölte, hogy nem talál haza... Kb másfél cm-es küszöbön kis forgolódás után átmegy. De ha lezökken róla van, hogy rögtön visít, hogy "nem tudom hol vagyok?"! A 4cm széles és kb fél cm magas domború kiképzésű arany színű burkolat elválasztón viszont nem megy át sokadik próbára sem!
    A lézeres térképezés illetve mindenféle szenzorok ellenére néha furcsa az útvonal... Van, hogy körbemegy a nappaliban, de a fotelek közé nem megy be. Kimegy az előszobába, a többi szobába, kitakarít, majd visszatér és csak akkor megy a keskenyebb közökbe! Az említett szenzorok ellenére néha "nagyot koppan" a szekrények sarkán. Bemegy olyan helyre is, ahová lehet nem kellene! Ugyanis a teteje már össze-vissza van karcolgatva, mert éppen csak befér.
    Mi az elején féltünk, hogy nagyon mellé nyúltunk, hogy soha nem megy vissza a helyére! De megoldódott magától!
    Aztán másodszor akkor riadtunk meg, mikor egyszer közölte, hogy felszívott valami nem oda valót. Mindent néztünk, ürítettünk, csak nem ment! A fiam vette észre, hogy a főkefe feltekert maga mellé egy valahová leesett "titok harisnyát"!
    Azóta nincs gond szerencsére! Nem tudom bekalibrálódott vagy mi történt, de most már hibátlanul teszi a dolgát! Nagyjából 65-70nm-ert takarít, ami elég zegzugos. Ezt kb 2-2,5 óra alatt teszi meg. Egy töltéssel. Szépen takarít! Néha egy-egy szösz ottmarad, vagy a morzsát kicsit "szétcsapja" és párat fel kell szedni utána, mert az asztal vagy szék lába mellett ottmarad.
    De összességében megvagyunk vele elégedve! Bocs, a hosszért!

Új hozzászólás Aktív témák