Új hozzászólás Aktív témák

  • v.attis

    őstag

    válasz sgery #1492 üzenetére

    Mi kamerában szereljük a Hik-et, szinte kizárólag. Szeretjük és a vevőink is.

    Ellenben rá álltunk, hogy Hikvision vagy Pyronix infrát rakunk a Paradox központhoz, hogy miért? Mert az ellenállás értékeket jumperrel be lehet állítani! Nem kell ellenállást kötögetni! És erre alig 1-2 gyártó jött rá, komolyan?
    A kötögetős módszerrel látok olyan randa munkákat, hogy ihaj, a jumper legalább az utp-s kollégának is segít rendezett kötést készíteni. Ja nem, mert ha speciális riasztókábelt nem vesz, akkor a jumperes infrára sem ad ki 600 forinttal többet...

    Babyware? Képzeld el, hogy évekig dolgoztam vele, majd kiadták az új +-os központokat, amihez új babyware kell, így egyszerre kettőt használok , ugyanazon a windowsos gépen. Ahogy elnéztem sem linuxos, sem mac-es verziója nincs, tehát kénytelen leszek mindig is fenntartani egy win-es laptopot erre a célra.
    Persze valahogy össze lehet vonni a régi babyware-ben elmentett ügyfeleket és használni az új verzióban, ami a +-os központhoz kell, de nekem első körben ez nem sikerült, így nem is kockáztatok azzal, hogy a helyszínen derül ki valami szoftveres hiba.

    Ez így egy vicc.
    Amit sajnálok, mert szerettem a régi rendszerrel dolgozni. Az alap elképzelés, mondhatni követelmény az, hogy senki, még a tulaj se férjen hozzá az eszköz kötéseihez, szoftveres beállításaihoz, mert sok esetben belülről indul a baj, a szabotálás. Ezt a hagyományos rendszer hozza, mégpedig megbízhatóan!

Új hozzászólás Aktív témák