Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Köszi ted és neuro az infót. Zsírúl működik a map plugin (legalábbis offline). Tegnap nem volt alkalmam tesztelni online, mert eléggé kegyetlen fejfájással küszködtem, de majd a ringen megmutatom ki a legény a gáton .
(#2627) N€T0X|N: Fogóggyá' má' vissza öcsisajt. Ne a fórumon oszcsad az észtet hanem a páján mutassad mög mitet tudsz te gané' . Amúgy mög oszcsam a véleményed me' az a admin - vagy mija t*kön - télleg egy idegebeteg. Assziszi ő az atyaúristen oszt csak egy kis b*lf*sz bambuszrügy .
(#2632) smisa: Én nem hallottam még erről soha. Ez ilyen csak online játszható játék vagy mi a szösz ?
(#2647) Ted-Mosby:
"Büntetések:
- Zodo boxutcából rajtolhat
- Ted-Mosby boxutcából rajtolhat"Istenem, ezt de szép látni . Még ha a bambusz is a listán lenne, akkor lenne egy csodás infó, de így is megfelel .
Más:
JJ nálam a gumik meg egy kör után vastagon 100 C fölött vannak és egy 10 körös futam után szépen el is kopnak úgy, hogy az utolsó 2 (néha 3) körömön már érezhetően hosszabb féktávot kell vennem és rizsrakétám sem fekszik úgy a pályán. De hát ez van. Küzdeni kell. Igaz én bill.-es vagyok, még cinkesebb a dolog .
Ui: Szerintem lassan nevezzük át a bajnokságot Dzsaver Klán Rt Kupának, mert annyian vannak, mint az oroszok .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Ventur@
senior tag
N€T0X|N:
"(#2665) smisa: Kösz 2. számú pilóta " Azért ezt a szégyent Neuro. Még a saját csapattársad is leoszt . Egyébként meg lehet, hogy én utolsók között vagyok, de legalább nem csíterkedem össze az összes futamot .
(#2660) KaraDani: Jól nyomod. Csapassad csak te is neki a lelki terrort, mert kicsit kinyílt a csipája az inasnak .
(#2662) JJános: Remekjó hír . Már nekem is be kell szereznem egy kormányt akkor, mert látható hogy azzal sokkal jobb értékeket lehet elérni .
Ki szponzorál nekem egy jóféle logitech kormányt ? (ennyien ne jelentkezzetek )
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
JJános
addikt
Jelenleg nem lehet csatizni Lemaradtam.
2007-05-06 óta itt!
-
KaraDani
addikt
Hú de jókat nyomunk Julezkoval ketten ringen. Azért az megállapítható, hogy itt tényleg könnyebb átugrani valakit mint megkerülni, hiába akár 1mp tempókülönbség egy körön.
-
Ted-Mosby
senior tag
A VB közleménye !!!
Mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy ha verseny közben bármilyen szabálytalanságot tapasztal (meglöki valaki, kilökik a pályáról, szabálytalanul előzik), azt a verseny után nem kell semmilyen formában megtorolni.
A VERSENYSZABÁLYZATnak van egy pontja, ami rendelkezik erről.
A VB nem fogja a futamot elemezni, de ha valakinek bármi gondja támadt verseny alatt akkor erre lett kitalálva az ÓVÁS, ezt alkalmazzátok, minden le van írva hogyan és mit kell tenni.
Ha a VB-hez érkezik ilyen felkérés, akkor a helyzetet kivizsgálja és a megfelelő szankciókat fogja alkalmazni a Versenyszabályzat alapján.
A FUTAMRA MINDENKINEK SOK SZERENCSÉT !!!
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz Ventur@ #2653 üzenetére
"Istenem, ezt de szép látni"
Eddig nem szóltam, de többször felfigyeltem hogy a logitecheseskre is a "lelki terror" erejét próbálod alkalmazni.
Figyelmeztetlek rajtunk nem hat! Sőt, menekülj ahogy csak tudsz!(#2679) smisa
Elvileg Karadani linkjén le van írva a telepítés menete is ha múltkoriban jól láttam.
Ha jól csináltad akkor valahol a garázs menü felső sávjában lesz egy Telemetria menüpontod.
Belépéskor ez még inaktív. Ahhoz hogy aktív legyen ugye menni kell minimum egy gyors kört.
Innentől én se vágom, de valahogy be kell hívni egy felugró ablak segítségével a szemlélni vágyott kör adatait és onnantól szűrhetsz mindenre kiterjedő görbéket.
Sok sikert![ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
1. töltsd le ok
2. tömörítsd ki és másold be mappástul a játék főkönyvtárába
3. mássz be a neved.plr fileba:
Data Acquisition Version="1" // Version of vehicle data to write out
Data Acquisition Rate="8"
Data Acquisition In Race="1"
Data Acquisition EXE="D:\games\rFactor\Telemetry\f1_telemetry.exe" // Your game path
Data Acquisition File="D:\games\rFactor\Telemetry\vehicledata.spt" // Your game path
értelemszerűen a saját elérési utaddal töltöd ki
(nálam valamiért win7 x64 en nem a teljes elérési út kell csak a telemetry\....)
4. ha ezeket átírtad mentsd el a filet
5. Elindítod a játékot nyomsz pár kört, nyomsz egy alt tabot elindítod a telemetry.exet nyomsz rajta egy load session menüpontot és voálá
A játékban menüpontot nem kapsz, mert a modban nincs, ha jól vettem ki fórumokon nem minden modnál lesz hozzá menüpont. Tehát két külön programként kezeled. Mindíg az utolsó sessionödet tudot csak megnyitni, tehát ha bedobod magad a garázsba majd újra kimész az előző etapodban megírt vechicladata.spt-t felülírja a következő etap. Köröket el tudsz menteni a telemtria progiban.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz KaraDani #2681 üzenetére
"A játékban menüpontot nem kapsz, mert a modban nincs, ha jól vettem ki fórumokon nem minden modnál lesz hozzá menüpont."
Ezt a részt rosszul tudtam vagyis hiányosan, de ismét tanultam valamit.
Igaz ettől még nem teszem fel mert nekem a telemetria visszajelzések egy merő mátrix. -
zodo
nagyúr
válasz Ted-Mosby #2647 üzenetére
Hogy is van ez, jelen esetben (büntetésem figyelembe vétele mellett) ?
Ha az időmérőt kihagyom és csak a versenyre jövők (feltéve ha be tudok lépni) akkor a boxutca második helyéről indulok, mert nem volt mért köröm vagy ?
Úgy értem pl. 19:40-kor lépnék be a szeróra.
Nem meglógásról van szó, hanem barátnőm betegeskedik és addig is ápolgatnám így csak a verseny idejére kellene hanyagolnom ill. csak Ted-el versenyeznék a mostani helyzetben.[ Szerkesztve ]
-
-
Mai teszt futam jelszava beélesítve. 18:55-től időmérő!
Sent from my keyBoard
-
julezko
csendes tag
Kidobott!!!!!!! 2. helyemet buktam! Ezt nem hiszem el!!!!
-
Sent from my keyBoard
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Ted-Mosby
senior tag
-
Egy kicsit össze kell majd szednünk magunkat, hogy olajozottabban menjenek a dolgok, bár nem lenne rossz, ha a PH! se ilyenkor halna le...
A boxutcás indulásra találjunk ki sürgősen valamit, de mindenképp valami kemény bünti kell, mert a rajtbaleset nem tréfadolog...[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
-
adyz.
aktív tag
Háhá, a cruze vezet a csapatok között
-
-
dzsavermadar
senior tag
Oda kell figyelnem, és másnak is felhívom a figyelmét.
Mivel kiléptem az időmérő és futam között, visszaállt az alap setup.
Elfelejtettem betölteni, és így kénytelen voltam azzal szenvedni.
Pedig végre az időmérőn, meg előtte.
sikerült egy használhatóbb setupot összehoznom. Sebaj.Ted
De ez a sok várakozás nem természetes? Valami gond volt inkább?[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
válasz Ted-Mosby #2698 üzenetére
Rajtnál amúgy majdnem kiugrottam zöld jelzésre... épphogy a csíkon álltam meg, ahogy kapcsoltam, hogy még nem volt hang...
Hát igen, Dzsaver erre figyelni kell. Én is majdnem elfelejtettem. Viszont ha van egy jó setupod, érdemes azt berakni alapértelmezettnek - akkor sose lesz gond.
[ Szerkesztve ]
Sent from my keyBoard
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs