Új hozzászólás Aktív témák

  • Doki16

    addikt

    válasz asdf_ #8407 üzenetére

    A rajzos példaként említett oldalon olyan vastag betonjárda van a szomszédnál( ami az övé), hogy nem töröm fel. Itt ez van sajnos. A ház többi részén 30 centit már körbeástam, mert ott föld van.

    Ez a beásás dolog is. Annyit vitatkozom mindenkivel, de még szakemberrel is, mindneki azt mondja, hogy hülyeség és minek. Nem tudom megértetni a kőművessel sem. Ebből lett elegem, hogy mindenki csak gyorsan le akarja tudni és nem szabályosan. Szakember is azzal érvelt, hogy az összes házat csak föld szintig szigetelik és jó az úgy. Tőlem kérdi, hogy minek beásni, mondom nem tudom de ez a szakszerű előírás. Mi az ok, hogy be kell ásni a földbe? Most már érdekel, hogy tudjak értelem választ adni :D

    Tavaly is hívtam szakit, hogy segítsen szigetelni, de alapvetően én mondom meg, hogy hogyan csináljuk. 10 percig veszekedtem vele, hogy miért nem csak két pogácsát teszünk a hungarocell tábla közepére. Szembe szomszéd házát is néztem ahogy egy hét alatt flerakták 2-3 pogácsával és középre a táblába két dübel azt szevasz. Tény, gyorsan kész lett.

    Tehát ezért kérdezek sokat, egyszerűen senkire nem merem rábízni.

    [ Szerkesztve ]

    A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

Új hozzászólás Aktív témák