Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
martdavid
csendes tag
Sziasztok!
Simple pay-t használtam eddig mobilfizetésre, de most kipróbálnám a revolutot. Mi a legegyszerűbb módja h tudjam mobillal használni? Note9, szóval apple pay nem játszik. Google pay-el működhet valahogy magyarországon? Hogy tudom letölteni biztonságosan? Segítsetek pls.Azt olvastam itt az összefoglalóban hogy revolut app-ban írjam át a címem, de hogy honnan lesz működő google pay-em azt nem tudom :/
-
martdavid
csendes tag
Revolutról lehet visszatölteni pénzt "normál" bankkártyára? Pl OTP
-
martdavid
csendes tag
válasz petipetya #10674 üzenetére
Ezt mondom én is. Csak a virtuális simple egyenleggel tudok fizetni nem? Tehát az otp-s bankkártyámról feltöltöm a revolut kártyámat, majd arról a simple kártyámat? Így sajnos nem a revolutot használom. Nem tudom kihasználni a széf-es funkciót illetve külföldön sem tudok vele fizetni.
-
martdavid
csendes tag
Valaki használja mobil nfc-s fizetéssel a revolut-ot androidon? Google pay-re van valami használható leírás?
-
martdavid
csendes tag
válasz Williamgrant #10687 üzenetére
Azt nem találom sehol, hogyan tudom a google pay-t meghack-elni.
https://m.logout.hu/tema/revolut/hsz_8278-8278.html
Találtam egy leírást a revolu app-ban mit kell mókolni, de ez már feltételezi a google pay meglétét -
martdavid
csendes tag
Fent van a GPay, revoluton belőttem egy angliai címet, virtuális kártyát beregeltem és el is fogadta. Címet visszaírtam. Remélem nem lesz gond fizetésnél :D
-
martdavid
csendes tag
válasz gzbotii #10703 üzenetére
Jogos :D de azt már toltam fel :)
Ha több kártyát létrehozok, mind a főszámlámból emelei le a pénzt? Van arra lehetőség h létrehozok pl 3 külön virtuális kártyát, és külön büdzséből operálnak? A cél az lenne hogy külön kártyával fizetem pl a rezsit és külön kártyával a költéseket. -
martdavid
csendes tag
Sziasztok!
Ha megyek olaszba és a revolut kartyámat használnám fizetésre és kp felvételre is mire kell figyelnem? Ft számlán hagyom a pénzt és ha felveszek illetve fizetek automatán váltja?
Vagy hozzak létre eur számlát, váltsam át az appban és ezután használjam? Nagyon köszi! -
martdavid
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideig működött a revolut-os kártyám gpay-es nfc-s fizetéssel. A módszer az volt hogy revoluton címet átraktam angliába, virtulás kártya, gpay apk.-t letöltöttem felraktam. Utána visszaraktam revoluton a címet magyarra. Hónapokig ment, kb 1 hónapja azonban nem működik. Járt így más is? Van megoldás? Nagyon köszi.
-
martdavid
csendes tag
sziasztok!
Recash.app-ot használ valaki? Megbízható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest