Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz mastodon #34887 üzenetére
"Az első próbahónap ingyenes, ez a lényeg."
Az lehet... de jobb ha megnézed jobban, mert pl a plussz költségeket kifizettethetik. pl Hiába rendeltem volna Telekom promóciójában kártyát, ingyenesen ott 3 hó volt ingyen (lett volna). De ha lemondom 3 hó alatt, akkor utólag beterhelték volna a kártyát... Gondolom így akár más költségeknél is működhet...
"Pl. sokan elgondolkodtak azon, hogy közvetlenül ide utaltatnák a bérüket, ez mostantól nem biztos, hogy működik,"
Mondanám, hogy "wise", de arra nem biztos, hogy elküldik, mert nem bank... Én mondjuk nem gondolkodtam ilyenen... Amúgy a Takarékbank is meg fog szűnni, beolvad, ne aggódj"amit hitel miatt fent kell tartanom, de nincs hozzá kártyám sem,"
És nem lehet hozzá kérni, vagy nem éri meg? Másik kérdés, nincs másik számlád amihez pl van? (Mondjuk régen nekem sem volt... mert nem kellett... de aztán változtak a dolgok...) Egyébként az utalás alap esetben pl takarékbanknál így is költséges - forint számlára is. Ha nekem nem volt, akkor még sem olyan rossz az a számla... -
kp78
addikt
-
hedgehog
senior tag
válasz mastodon #37457 üzenetére
Ennél azért részletesebben is kifejthetnéd pontosan hogyan zajlott az ügy.
1. magyar címmel vagy regisztrálva?
2. mikori a regisztrációd?
3. volt elég forint az accounton?
4. nem írt ki a terminál semmilyen kérdést?
5. hány alkalommal fordult ez elő?(rajtad kívül egyelőre senki sem jelzett ilyesmit)
-- aka p3d3str1an
-
bach66
tag
válasz mastodon #39731 üzenetére
Ugyanez a gondom, nekem is.
Erste Banknál vagyok. Szerdán még hiba nélkül sikerült ugyanezzel a kártyával pénzt feltölteni Revolutra. Most nem jelenik meg a bank jóváhagyási kérelme sem, hanem csak egy Revolut hibaüzenet: "A kártyád nem felelt meg a 3DS ellenőrzésen ..."
Ez most mi?
A Bank vagy a Revolut hibája? (Mindegyik app friss.)[ Szerkesztve ]
-
zerodot
aktív tag
válasz mastodon #39923 üzenetére
Igen, de talán csak pénznemenként külön-külön. Megnyitod az adott zseb részleteit (zászlócska), és ott felül a második (angol verzióban) a Statement. Lehet pdf-ben és excelben kérni.
Szerk.: ja ott a Statement képernyőn aztán ki tudod választani a pénznemeket is, úgyhogy kérheted az összeset is egyben.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz mastodon #42186 üzenetére
Nem, ezért írtam, hogy bizonyos limit alatt érintéses vásárlás nem kér pint. Felette igen.
Több lehetőséged van védekezni az illetéktelen költések ellen az ellopott/elvesztett kártyával kapcsolatban. Az egyik az érintéses fizetés tiltása. Ezzel megoldod az előző kérdést. A másik a helyalapú biztonság. Ott tudnak fizetni a kártyáddal, ahol a telefonod a telepített appal tartózkodik. Ha pedig online próbálkoznak, azt is le tudod tiltani az appban. És ezeket bármikor vissza is tudod csinálni. Használd az appot és nem kell ilyesmiken gondolkodnod... -
8
senior tag
válasz mastodon #47188 üzenetére
Nálunk többször is 9-10 nap volt
Az ingyenes Mobilkincstár appban ajánlással +22.000Ft! 52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest