Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SipiBcs

őstag

Sziasztok!

Csöpp dilemmában kérek segítséget. A hétvégén rendeltem egy telefont a spring sale akcióban. Picit félrevezetve érzem magam, mert a honlapon Note 13 Pro + Buds4-ként volt hirdetve a telefon 129 ezerért. Amit a ma megkapott számlán láttam, az egy Note 13 Pro és plusz hozzá egy Buds 4. A plusz jel nem mindegy, hogy közvetlen a Pro után van, vagy csak azt jelzi, hogy hozzá adnak egy bundle terméket. (én voltam a figyelmetlen) Innen indul a dilemmám!

Megtartsam-e a Note 13 Pro készüléket és a fülhallgatót vagy nem veszem át és kb. 10 ezer forint pluszért rendelek egy Note 13 Pro+ készüléket. Az egyik ebben, a másik másban jó, illetve jobb. Tudom egyéni preferencia, hogy kinek melyik jön be jobban, de hátha van köztetek olyan, aki használta mindkettőt, esetleg van olyan érv a tarsolyotokban, ami megbillenti a mérleg nyelvét.

Megnéztem számtalan magyar és angol nyelvű összehasonlító videót, de egyik szakember sem dönt egyértelműen egyik vagy másik készülék mellett.

Köszönöm a segítséget! :R

"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

• SipiBcs

őstag

válasz loosht #466 üzenetére

Ha így írom, nekem is egyből lejön. Évek óta nem foglalkoztam a telefonok áraival, hozzám dobtak egy cégest, használtam azt és kész. :DDD

Kb 30% nyers erőben a különbség, de átlagos felhasználó vagyok, az AnTuTu hidegen hagy. De van előnye, az biztos. Köszi a helpet!

Köszi neked is Ba Cy Lus, ebben a fényben eldőlt.... Leütök valahol egy pro+ készüléket.

"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

Új hozzászólás Aktív témák