Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Battlefield 2042
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
Csöpp dilemmában kérek segítséget. A hétvégén rendeltem egy telefont a spring sale akcióban. Picit félrevezetve érzem magam, mert a honlapon Note 13 Pro + Buds4-ként volt hirdetve a telefon 129 ezerért. Amit a ma megkapott számlán láttam, az egy Note 13 Pro és plusz hozzá egy Buds 4. A plusz jel nem mindegy, hogy közvetlen a Pro után van, vagy csak azt jelzi, hogy hozzá adnak egy bundle terméket. (én voltam a figyelmetlen) Innen indul a dilemmám!
Megtartsam-e a Note 13 Pro készüléket és a fülhallgatót vagy nem veszem át és kb. 10 ezer forint pluszért rendelek egy Note 13 Pro+ készüléket. Az egyik ebben, a másik másban jó, illetve jobb. Tudom egyéni preferencia, hogy kinek melyik jön be jobban, de hátha van köztetek olyan, aki használta mindkettőt, esetleg van olyan érv a tarsolyotokban, ami megbillenti a mérleg nyelvét.
Megnéztem számtalan magyar és angol nyelvű összehasonlító videót, de egyik szakember sem dönt egyértelműen egyik vagy másik készülék mellett.
Köszönöm a segítséget!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
Ha így írom, nekem is egyből lejön. Évek óta nem foglalkoztam a telefonok áraival, hozzám dobtak egy cégest, használtam azt és kész.
Kb 30% nyers erőben a különbség, de átlagos felhasználó vagyok, az AnTuTu hidegen hagy. De van előnye, az biztos. Köszi a helpet!
Köszi neked is Ba Cy Lus, ebben a fényben eldőlt.... Leütök valahol egy pro+ készüléket.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest