Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Redneck #13276 üzenetére

    Nincs performance mode, és jelenleg nincs is bejelentve, hogy érkezne egy natív változat Series X|S/PS5-re, mint GTA V esetében. Jelenleg a Xbox One verzió érhető csak el rá. Ahogy írtam feljebb, ez Series X-en natív 4K maximum 30fps-el (de igazából a tesztek alapján ez folyamatos stabil 30fps).

    De ha már ott lesz a Series X és főleg a Story része érdekel, akkor ott elérhető az előző rész is, ami Series X-en szinten 4K/30fps (a 2010-es X360-as verzió van felhúzva natívan 4K-ra, tehát nem simán felskálázzák). Ez jelenleg nem akciós (6100 Ft), de érdemes keddenként ránézni, mert ekkor szoktak Xbox-on a heti akciók kezdődni.

    És bár sztoriban az RDR2 (1899-1907) után játszódik (1911-14), de én azon a véleményen vagyok, hogy érdemesebb ezzel kezdeni a sztorit, és sok apróbb dolog a kettőben más értelmet nyer. És még ott van a sztori DLC-je az Undead Nightmare, ami szintén ajánlott kategória.

    De ugye Xbox-on megteheted azt is, hogy használtan veszel majd egy lemezes RDR2-t.

    De Xbox-on ot a szürkezónás lehetőség is, hogy pl. Izlandi Xbox Store-ból is meg lehet venni, magyar bankkártyával az RDR2-t 6000 Ft körül.

    Annyi biztos, hogy jelenleg nem éri meg a GPU-s kiadáshoz külön megvenni a sztori részt, mert drágábban jössz ki.

    [ Szerkesztve ]

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák