Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz F_Peter #6844 üzenetére

    Nem lett még javítva ez a hiba (ahogyan sok más se). Valószínűleg ez az a háttérbeli dinamikus lobby rendszer egy bugja ami ennél ezt a hibát eredményezi. Ugyanis amikor fekete képernyővel indul a BH akkor a rendszer azt csinálja, hogy kirakja a játékost (és a vele együtt lévő posse tagokat) egy üres lobby-ba. Valószínűleg azért mert az a hely ahová szólna a küldetése az valamilyen oknál fogva ne érhető el biztonságban (más játékosok vannak ott vagy a közvetlen közelében, más mission van éppen folyamatban ott). Ezt már régóta csinálja a játék, de csak ennél jelentkezik ez a hiba. Pontosabban annál aki indítja a küldetést. Ő nem kap semmit csak aranyat a küldetés végén. Viszont a bent lévő posse tagok megkapják az érte járó aranyat, pénzt, XP-t és a Role XP-t.
    Picit jó hír, hogy ha ezután rögtön indítjátok a következőt akkor azért jár a jutalom a leadernek is.
    Én ilyenkor azt csináltam, hogy a többiek elmentek levadászni a bounty-t én meg elmentem vadászni a tábor javára (mondjuk én már egy ideje 20-as szinten vagyok így nekem már nem jár Role XP). Valamint azt is meg lehet ilyenkor csinálni, hogy amint beviszik a bounty-t akkor azonnal indítani kell egy eladást (lehet távoli is), mert minden ilyen "solo lobby"-s kiruccanás után eltelik pár perc mire összefésül egy másik lobby-val. Viszont ha ezen időszak alatt (vagyis amíg csak ti vagytok bent) indítok egy free roam-os küldetést (ami lehet mission, supply, bármilyen eladás) akkor amíg az tart addig nem rak be más játékosokat.

    A legendary bounty-k azok amúgy sima küldetések. A max. jutalom az akkor jár ha 30 percig elhúzzátok az egészet. Ekkor 150$ jár érte (legalábbis 5-ös szinten biztos). Viszont ez csak akkor jár ha nem nyomtok halálkor checkpoint replay-t, hanem a teljes küldetés újraindítását választjátok. És mivel ez küldetés, így ezt nem befolyásolja a free roam-os bug (ugyanis a küldetésben csak ti lesztek).

    A Camp témához meg, kb. ugyan az ok mint a BH küldetésnél. Ugyanis full lobby-ban valamiért rosszul működik a szabad camp hely kereső algoritmus. a Kvázi solo lobby-ban egyből lerakja. Amúgy azt vettem észre, hogy általában a nagy táborokat könnyeben lerakja mint a kicsiket.

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák