Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz #81556480 #6802 üzenetére

    A felvehető tárgyak alapvetően véletlenszerűen vannak letéve. Pontosabban, annyi a fix, hogy milyen típusú az a felvehető tárgy. A térképek csak azt mutatják, meg hogy hol van ilyen dolog, viszont ez lehet olyan ami már megvan. Pl. egy antik coin térkép 27$, 15 kell belőle. Ha csak térképet veszel az 135$-ba kerül és 540$-ért tudod eladni. És ezért tudjuk, hogy a R* nem igazán szereti a nagyon gyors pénz farolást. Bár igaz, hogy nagyon sokat költöttem a múlt heti update óta, ($-ba vagy 6-7000-et), mégis a update előttihez képest 3000 pluszba vagyok és fejlődtem 28 szintet (205->233). Mindezt glitch nélkül (bár igaz, hogy ismerősnek segítettem a trader glitch-ben, de abból én semmit nem kapok csak a posse tagok).

    A heti kollekciót én se találom, mert elvileg a weapon wheel-en lévő collector bag-ban kéne, hogy legyen. És bár nekem nincs ott, én a múlt hetit összeszedtem és leadtam, de hétfőn is adtam postára egy kollekciót (valószínűleg ezt). Viszont tegnap felszedtem egyet belőle, és nem tudom, hogy mit és melyiket a 3 közül.

    A voucherek meg szerintem legkésőbb a Pass végéig élnek, de mivel nem hiszem, hogy a ruhákat és egyéb dolgokat utána elvennék, így lehet utána is megmarad.

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák