Új hozzászólás Aktív témák

  • Vincent7100

    csendes tag

    válasz negyven2 #6648 üzenetére

    Köszi a kimerítő választ, én is így gondoltam. Ennek ellenére furcsáltam ezt a no aim -es dolgot annak fényében, hogy a kis piroska meg simán ledurrant az ilyen konfliktusokban, úgy hogy azt sem látom éppen honnan, miközben én képtelen vagyok becélozni.

    Nem vagyok túl jó játékos, free aim-ban meg pláne, de azért nem tartom magam ENNYIRE bénának, hogy így szórakozzon velem néhány kötekedő Főleg úgy, hogy az ilyen esetek többsége 10-20-30 -as szintű erőspistával történik általában. Én a magam 120+-os szintjével talán a középmezőnyben vagyok, nem szokott gondot okozni mások lelövése. Érdekes, de az a tapasztalatom, hogy a 100+ -osokkal már kevés ilyen probléma van. Talán rájöttek, hogy a játék nem erről kell hogy szóljon, talán kiélték már ezen hajlamaikat 20-as szint körül. :)

    "Az meg, hogy a rendfenetartó erők meg a civilek, ilyenkor is aktívak az lényegében normális dolog." - Ja, normális :), de akkor legyen már az is normális, hogy a maxipiroska, maxiagresszív is kiváltson belőlük valami hasonlót, ha betrappol egy városba... Ha EZ működne, meg az, hogy aki piros, annak minden zárva, inaktív, minden kontakt, akár vizuális is azonnal seriffet és lowmen -eket jelent a nyakába, no mission, no free roam event, no butcher, no doctor, no shop, stb., valamint bárki maximális AIM-el azonnal levadászhatja őket - nos garantálom, kevesen lennének akik ezt a destruktív szórakozást vállalnák.

    Aki meg igen, ennek ellenére is... nos annak meg minden tiszteletem, azt tulajdonképp nem is bánnám, az TÉNYLEG komolyan gondolja, nem csak szórakozásból outlaw. :)
    Az tényleg csak rablásból, loot-ból kereshetne pénzt és tényleg csak legfeljebb a táborában (ami persze szintén támadható, ha megtaláljuk) tudna készletezni. Nem mint most, hogy ugyanúgy shoppingolhat, xp-t gyűjthet, élhet, miközben egy köcsög agresszor, satöbbi...

    Egyébként rém egyszerű a megoldás, aki defenzív azt NE lehessen lelőlni és aki defenzív, a NE tudjon ugyanígy senkit se lelőni. Hiszen ez megy a parley-nál is, a def mód meg tulképp egyfajta parley mindenki felé, nem...? Persze npc-kre nem kell vonatkozzon, és ha robbantgat, stb., disturbolja a peace-t a def player, azonnal offenzívre vált, és szabad a vásár, de ővé a választás.

    Nem is értem ez miért nincs így.

Új hozzászólás Aktív témák