Hirdetés
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
stilo18
addikt
Parádé a horgászat
Eddig is simán elment az idő a "semmit tevéssel", ezek után mi lesz...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
wolf13
őstag
Köszönöm
-
Sirandrish
legenda
válasz stilo18 #2052 üzenetére
Nagyon faszán van megcsinálva....csak ne sajnálnám annyira tekergetni az analógot
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
pulffy
őstag
Akit érdekel Rare Shotgun.
ki kellett nyírni a fószert de hát istenem [link] [ Szerkesztve ]
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Jim-X
őstag
válasz Sirandrish #2054 üzenetére
Rendesen atforgatom a kontrollert, mintha tenyleg tekernem az orsot...
A játék az nem játék!
-
-
markknight
veterán
Ezt a Dutchot ti mennyire preferáljátok? Én már agyonütném, nagyon elegem van ebbõl, hogy mindig mindent nekem kell a kommunista kempben csinálni.
-
CJ3
senior tag
Sziasztok a medve bundát még mindíg cipelem a lóval, de nem tudom eladni a Bucher nak....miért???
pedig 60 at ér... mit tegyek ?Crypto
-
Mike
veterán
válasz markknight #2061 üzenetére
Elsőre unszimpatikus volt
-
Lefty
addikt
Ti milyen lovat hasznaltok? En most a standardbred-hez visszatertem, betortem a csoda feherlovat de olyan, mint egy ponilo, rohejesen nezek ki rajta.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Elhagytuk Valentine-t, az új táborban az egyik csaj megjegyezte, hogy kár, hogy a valentini bankot nem raboltuk ki.
Nekem nem jelezte a térkép, utólag is lehet ezeket, ugye? Egyébként több rablási tippet kaptam már, de ezeket nem jelzi a map, hogy találok ezekre rá?
baker_: Nekem egy szürke-fehér magyar félvérem van egy ideje, maxon van a kötődés is vele.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
Sirandrish
legenda
Ezeket a sunnyogós részeket nem értem. Oké...ahhoz képest hogy nem épp egy MGS vagy SC , elég jól meg van oldva. De hogy 10ből 9szer befele sunyi, kifele atomháború...nem értem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
markknight
veterán
Havernál voltam Red Deadezni és gonosz karaktert “csinált” amit észrevettem, hogy Arthur keményebb komorabb hangokat ad ki ha gonosz. Nem semmi kis apróság ez.
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok. Perfeckre, hogy csinalhatok premet? Probaltam fejbeloni nyilvesszovel a szarvast, de ugyis csak jo minosegu lett a prem es nem tokeletes.
Egyebkent kib....tt jo a game.Ps4, Xiaomi 11T
-
-
törölt tag
válasz markknight #2061 üzenetére
Mivel játszottam az első résszel, ezért nehéz lett volna vele szimpatizálni egy icipicit is. Annak örülök, hogy a játék bemutatja, miként alakult olyan emberré amilyen az 1. részben volt, de már most fejbe lőném
(#2067) Keldor papa
Wait for it küldetés lesz még az, hogy a bankot meglátogassátok.[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
Akkor nekem nincs szerencsem. Azert az gyanus, hogy a dead eye modban pirosan latott teruleteket kell loni az allatokon, de meg nem jott ossze a perfeckt.
Masik kerdes. Legendary bear az elso ket alkalommal szetkapott mint foxi a labtorlot. Azota voltam vagy 20szor a teruleten, de se a medvet se a nyomat nem talaltam. Van otlete valakinek, hogy mikent nyirhatom ki a dogot?Ps4, Xiaomi 11T
-
Carlos Padre
veterán
válasz markknight #2075 üzenetére
Imádom ezeket a részleteket. Du összeverekedtem egy mosómedvesapkás részeggel a kocsmában. Miután lecsaptam elvettem a sapiját. Két óra múlva megint arra jártam "üzleti ügyben", felismert az utcán és vissza akarta kapni a sapkát. Jót bunyóztunk megint
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Major Lion
senior tag
válasz Pepeninho #2076 üzenetére
Mikor megnézed az állatot távcsővel vagy a puskáddal már akkor is 3 csillagosnak kell lennie, és ha fejbe lövőd a megfelelő fegyverrel akkor az is marad. Ha egy nyulat shotgunnal megküldesz az nem lesz perfect A show info-ban írja mivel érdemes rá vadászni, vagy ha ott nincs akkor a lexikon.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Major Lion
senior tag
válasz Carlos Padre #2080 üzenetére
Az mindig ott van a kocsmában, meséli a hülyeségeit
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Pepeninho
őstag
Koszi, megprobalom igy.
Legendary mackoval kapcsolatban valaki segitene?Ps4, Xiaomi 11T
-
MM01
tag
Van értelme amugy adományozni a táborban, lesz valami hatása?
-
ron8
senior tag
Hogy köszön Arthur Pamelának?
Howdy Pamela -
N@idia
őstag
Én 86%-nál járok kb a 4-5.dik chapter-től lesz, majd igazán érdekes olyan szinten, hogy alig tudod majd letenni. Nekem kb 5 óra után sikerült, úgy belemerültem, nagyon régen játszottam már ilyen igazán jó sztorival ellátott játékkal. A rockstar abszolút kitett magáért, minden pénzt megért a játék, mert minden küldetés más és más egyik sem unalmas hihetetlenül figyeltek minden egyes részletre a grafika meg valami eszméletlen jó
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
keIdor
titán
Mikor órák óta követed a fehér lovat, erre...[link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Neoteric
addikt
-
Jim-X
őstag
Sracok!
Amikor elmentem Ellie Anne Swan-ert (amugy nagy moka volt ahogy leszurta a csokat, utana vegig pofazott amikor megkotoztem) fent a szikla tetejen volt egy idegen egy terkeppel, gondolom ez is valami treasure map. Na amikor en fele mentem, mire megnyomtam a beszelgetest mar megijedt, felugrott a lovara es elmenekult... gyalog voltam, eselyem sem volt utolerni. O meg ott lesz kesobb is? Vagy buktam azt a terkepet?
Amugy ahogy kovettem egy darabig akkor lattam meg az egyik sziklan a megcsonkitott holttestet, ki is szedtem a bucijabol az egyik terkepdarabot[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Sirandrish
legenda
Amúgy hogy lehet hízni? Le vagyok fogyva es hiaba eszek minden szart, semmi sem történik.
-
Jim-X
őstag
válasz Sirandrish #2099 üzenetére
Mar te is tomegelni akarsz?
En szoktam eszegetni, de nem figyelem a tomegemet... Amugy is ha le vagy fogyva jobban megy a sprint, lassabban fogy a stamina
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest