Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
We Played 2 Hours Of Red Dead Redemption 2 - Here's What Happened - IGN
Two Hours With The Amazingly Detailed Red Dead Redemption 2 - Kotaku
You can play all of Red Dead Redemption 2 in first-person mode - Polygon
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
-
wjbhbdux
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz negyven2 #107 üzenetére
Nem a 79 felsorolt dologra gondoltam, hanem amikről a videóban beszélnek, ha van benne olyan részlet ami a felsorolásban nincs benne.
Olvasva ezt a gamestar cikket, az öltözködést egy az egyben átemelhették a GTA onlineból, abban is már kb akárhogy nézhetsz ki.
A haj, ruvaviselet, bűz, étkezés és egyebek pedig elég simses irány, de biztos nem lesz rossz.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #108 üzenetére
Lesz benne magaddal vihető fényképezőgép, a lovak heréi az időjárásnak és a klímának megfelelően fognak reagálni, az ellenfél fegyvereit tönkreteheted ha azt találod el, 5 szintű Dead Eye lesz benne. A térkép nagyobb lesz mint a GTA V-je. FPS módban lényegen minden tárgyat megvizsgálhatsz ami a világban van. Láttak olyat is, hogy meglőtték az egyik olajos tartást és a vízbe csurgó olaj szivárvány színben pompázott.
Egyszóval a Rockstar ismét emelte a tétet ami az Open Wolrd játékokra érthető. Nem is kicsit.
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #108 üzenetére
Ja igen. Minden fegyver látszódni fog a karakteren, és így limitálva lesz, hogy mi lehet nálunk (Max Payne 3). Kettő hosszú fegyver, vagy egy hosszú és a nyílpuska (amit majd vadászatra érdemes használni mert ha nyíllal lövőd le az állatot az kevesebb roncsolódásr okoz a bőrén, fegyvernél látszódik pl. a kimeneti nyílás is), kettő pisztoly, egy kés illetve a dinamit...
-
front3r
őstag
válasz negyven2 #109 üzenetére
Az IGN-es listát olvasva kb nem hiszem el kategória, amit részletesség néven megcsináltak a játékban. Úgy látom a Rockstar meg fogja mutatni, hogy milyen amikor egy játéksorozatnak kiadják a következő részét, és hogy annak hogy is kellene kinéznie(mármint összességében)!
Meg ez az Ubisoftnak jó iskolapélda lesz open-world címén.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
veterán
Mostmár csak a PC bejelentés hiányzik.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
negyven2
veterán
A sok preview között volt egy nem angol nyelvű újság is, ahol rákérdeztek a PC-s kiadásra. Ennek az első angol fordítása csapott ki egy kis félreértést mert úgy sikerült fordítani lényegében, hogy biztosan soha nem jön PC-re. Ezt aztán javították arra, hogy a játékot Xbox One-ra és PS4-re tervezték és készítik.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
-
Kicsimix
őstag
Én is csatlakoztam egy ultimate-el..Nehéz lesz ez a 33 nap : )
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
front3r
őstag
válasz Kicsimix #117 üzenetére
Majd remélem a topik is be fog indulni! Redditen már a topik egy ideje GOD módban van, mióta kijöttek az apró részletek a játékból. De majd itt is beindul az élet legkésőbb megjelenéskor, mikor látják az emberek, hogy nem egy középszerű játékot csinált a Rockstar.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
negyven2
veterán
Introducing the Red Dead Redemption 2 PS4 Pro Bundle
The diverse habitats and climates of Red Dead Redemption 2 are home to around 200 species of animals, birds and fish, all of which behave and respond to their environment in a unique way.
[ Szerkesztve ]
-
-
kinect
csendes tag
Nem tudom, hogy ez reklámnak számít-e, de az 576ban és Gamertechben valamiért olcsóbban lehet előrendelni az alap játékot, mint a többi boltban.
Gyorsan le is adtam az igényt.Szerintetek mi az oka ennek? Vajon a többi konzolboltban is csökkenni fog az ár?
-
kinect
csendes tag
-
.LnB
titán
A szállítást is figyeld. Úgy már csak az 576-ban olcsóbb inkább. Változó, hogy mikor, mi, hol olcsóbb. Én a Spider-Man-t vettem most olcsóbban a KonzolokSzervíze-ben. És még ajándék kulcstartó is járt hozzá.
Én a Special-t nézegetem most, nem tudom eldönteni, hogy van e értelme azt venni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
negyven2
veterán
-
Mike
veterán
melyik csomagban mi van (reddit)
azt írja physical map
azt hogy fogom megkapni store-ból? kiküldi nekem a sony?meg a special 1 milliót ad, az ultimate 2-t
[ Szerkesztve ]
-
kinect
csendes tag
Fú, köszi, ezt elhallgatta az árukereső
És ahogy nézem itt is ingyenes a szállítás.#133 .LnB
Én is gondolkodtam rajta, de nekem személy szerint nem ér meg +7-8 ezret egy térkép, tok, küldetés és pár skin.
Persze azokat is megértem, akik azt a verziót veszik, én is inkább azt választanám, ha pl. 3-4 ezer lenne a különbség, de így az nekem már túl sok. -
wolf13
őstag
Érdekes, hogy a zenét senki nem említi. Szerencsére ugyan az komponálta , aki az első részt (Woody Jackson) , és közel 200 soundtrack lesz a játékban. Az első részbe zseniális volt.
És ezt is mikor meghallottam ... eszméletlen.Más. GTA V -ben valaki megcsinálta a pisztoly és a fejsze küldetéseket ? Nem tudom, így , hogy azt PC-n csináltam meg, megkapom -e PS4-en. De gondolom, itt is be kell majd lépni R* accal.
(#136) Mike @ Erre én is kíváncsi lennék, mivel storeból vettem meg még augusztus 15. előtt, mert úgy még adott hozzá valami pluszt. De , ezt , hogyan szállítják le, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
ron8
senior tag
Nekem azóta is himnusz a soundtrackje és csak a zenét annyira várom mint maga a játékot. Kerestem neten de sajna nem lehet még meghallgatni.
Egyébként ahogy néztem a konzolbirodalom webshopjában a legolcsóbb a játék 17990-ért. Nem ismerem az oldalt. Valakinek tapasztalat?
-
negyven2
veterán
Legkésőbb mire kijön a játék, a Soundtrack biztos már fent lesz ahol kell. Jelenleg ennyi van amiben csak zene van.
És remélem ebben a részben is lesznek olyan számok mint az előzőben Jose Gonzales-től a Far Away vagy Ashtar Command-tól a Deadman's Gun.
Ez is szép kis videó
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #147 üzenetére
Igen, ezt elfelejtettem neki megírni, de a fegyver az Social Club Acc-hoz kötődik. Vagyis mindegy hol csinálod meg az elérhető lesz PS4-en és Xbox One-on is.
Plusz aki digitálisan rendelte elő a játék Ultimate kiadását (lehet, hogy a többinél is van), az kap különböző extrákat majd GTA Online-ba. Múlt héten 250 000-et kapott minden Ultimate Edition előrendelő. és ott írták, hogy lesznek még jutalmak.
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #149 üzenetére
Ennyiből amúgy tényleg sz*r üzlet a digitális kiadás. Mert ugyan annyi mint a fizikai, de igazából semmi olyat nem kapsz ami nincs benne a lemezes kiadásban. Sőt térképet meg egyéb apróságokat se.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest