Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz gyurasz #9549 üzenetére
Nekem ez az első Xiaomi telefonom, és nálam egyik hibát se produkálja, se a 4g-s hívás gondokat, se az alacsony akkudiőt, se semmit, amit ti írtok, ezért nem értem, hogy mi lehet a gond? Én nem videózom, max ha nagyon muszáj, szóval ez engem nem érint, de telefonálok, GPS, Wifi, mobilnet stb. stb. mind van, és nálam tényleg tökjól teljesít. Én vagyok valamiért szerencsés? Vagy mi lehet a különbség oka?
Mivel első ilyenem, így nem lehetek még különösebben elfogult se, viszont más Xiaomikhez se tudom hasonlítani. (Más kérdés, hogy elvárhatunk-e ugyanolyan teljesítményt egy jóval olcsóbb készüléktől.)
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz gyurasz #9549 üzenetére
A "4G-n nem cseng ki a telefon" hibát korai romokkal és néhány embernél produkálta a telefon, hónapok óta se híre, se hamva ennek a hibának. Nyilván nem egyedi probléma (és akit érintett, azt egy cseppet sem vígasztalta, hogy másnál pl. sosem fordult elő), de úgy tűnik, hogy ezt a hibát legalább javították. Az értesítő led is kezd színesedni, a hétből már négy megy neki
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs